3 Ayda 30 Kilo :D (AzRASILAM 130 dan 75 e yolculuk) Mucizenin Adı Prof Dr Koray Tekin

azracım burayı yeni gördüm gönülden tebrikler inan içim içime sıgmadı mutluluktan ben bu kadar mutlu olduysam seni düşünemiyorum

tebrik edrşim canımmm ne gusel vermıısn kılonu ınsallah hepımız verırızzz kılolarımızııııı

ilter seni gördüm şoka girdim sen nasılsın cnm asıl nasıl gidiyorr hayat

güldencimm esas ben şoka girdimmm süper ya kilo vermem harikaa
ben ne yapayım hayat bende fazla birşey değiştirmedi aynıyım bebeksiz ve kilolu olarak devam ediyorum 80 kilolarda gezip duruyorum
işten ayrıldımmm artık özgürüm 2 yıl boyunca işten başka birşey gözümüz görmedi vallahi çalış çalış başka birşey yoktu artık çalışma hayatına ara verdim kendime zaman ayıra bilirim sizlere tekrar kavuşa bildim şükürler olsun canım haa bu arada telefonumdaki bütün numalar gitti numaramıda değiştirmiştim o yüzden sizlere ulaşamadım birtürlü ama artık buralardayım bitanem sizlerle sohbeti çokk özledimmmm

azracim selam canim sen beni tanmassin belki ,bende bir zamanlar 4.takimdaydim ozamanlar listeleri kontrol ederken hep snei takip ederdim dedigin gibi bi ileri bi geriydin,kilo aldigini gördügüm zaman üzülürdüm.sonra yine bir gün öylesne listelere bakarken seni gördüm baktim her hafta kilo veriyorsun nasil sevindim anlatamam sükür dedim azrada basardi sonunda,ameliyat oldugunu bilmiyordum,suan hersey cok iyi diyorsun dilerim Allahtan böyle devam etsin ve bir daha hic bozulmasin ins..Rabbim baska dertler vermesin ins..kabul edersen faceme eklemek isterim seni zora cok merak ediyorum,özelden adreisni atarmisin bana?

cnm ararım bn seni bi ara numaran değişmediyse

saol cnm çok teş. ederim
özelden de hmn msj yolluyorum

tebrik ederim peki ücreti nee kadardi

tebrik ederim...verdiğiniz kilo bir yana..cesaretinizden dolayı tebrikler...
yalnız birşeyi merak ediyorum..30 kg. çok ciddi bir rakam..sarkma olmadı mı?

[sıze=2]bebeğim canım arkadaşım kk bonusu ah o gün o gece tamam kız okuyayımda öyle konuşuruz deseydin de kızımla vurmasaydın beni pis cadı hain domdom :)

senin neler çektiğini sanırım en iyi bilenlerdenim ki halen çekiyorum kg olmuş 110 ben öle bakıyorum kendime küfredip kapatıyorum kendi kapılarımı facede alem yapıp evinde matemlere giren dengesiz ruh hallerindeyim anlıyacağın:/

ama bu son günlerde bir cesaret bir aslan yürek hallerindeyim kararımı verdim ki kararı verdik hüllü ve ben bu yola baş koyduk öylede ölüme yaklasıyoruz böylede ağır ve rezil içinde ölmekdense şerefimle ölürüm fksjfskjfdsjfokd :d şaka bi yana dr koray hocaya sonsuz güvenim var hastayı para olarak değilde insan olarak gören ender dr lerden biri inşallah bana ve hüllücümede mucize verir duacısı oluruz..
[/sıze]

layn tek idealim tom ve jeryli iç çamaşırı siyah elbise kızıl saç :d

hem agladım hem güldüm
yazını okurken
çok duygulandım
kocaman öpüyorum senii
yanlız adanaya gelirsem yan yana yürümem nan senlen

merhaba azrasılam senin adına çok sevindim kendini iyi hissetmen kendinden hoşnut olman çok güzel. şu sıralar bende çok kilo aldım 8. takımı bıraktıktan sonra biraz aldım geçen yıl babamı kaybettim ardından kontrolsüz yemeye başladım tabi eski kilomunda çok üzerindeyim artık.

İnşallah herşey istediğin gibi olur, çok başarılı bir operasyon geçirsin ve ideallerine ulaşırsın ... bu arada pek çok değişti ama senin tom jery de bir değişiklik yok :)

tebrik ediyorum Azra hanım hayırlı olsun , geçmiş olsun...
ben de annem için istiyorum yaşı 40 kilosu 130 larda
annemi hep kilolu hatırlıyorum ve bu beni çok üzüyor
iletişime geçebilir miyiz?
ücreti ne kadardı mesela?

tabii ki geçebiliriz
istediğiniz herşeyi sorabilirisniz
ö.m olarak da

tebrik ederim peki ücreti nee kadardi
2000 tl hocama verdim
nedeni ise hocamın kullandığı malzemeyi devlet ödemiyor

azracım numaram değişti özelden atıyorum sana öptüm seni canım benimmm
cnm aldım seni arıcam

tebrik ederim...verdiğiniz kilo bir yana..cesaretinizden dolayı tebrikler...
yalnız birşeyi merak ediyorum..30 kg. çok ciddi bir rakam..sarkma olmadı mı?

açıkcası beklediğim kadar değil
kolumda oldu hafif
ama tabii daha verilecek kilom var sona bakmalı
yaza doğru b-fite gidip sıkılaşmayı düşünüyorum
ama bir daha ameliyat mı yani estetik aslaaaaa

sen bnm canımsın
herşe senin sayende
yol bn bu işden sağ çıkamasaydım saaa hortluyacağıdım biliyon dimi
şaka bi yana sende kurtulacaksın cnm biliyorum eminim
ve bni arayıp iyi ki yaptırmışım gülden diyip hergün mutluluğundan bahsedeceksin

hem agladım hem güldüm
yazını okurken
çok duygulandım
kocaman öpüyorum senii
yanlız adanaya gelirsem yan yana yürümem nan senlen
yürüme ulaaan
cnm bnm bn o ara ki ruh halimi sana anlatama lavaobayla bile vedalaştım
var sen düşün gerisini

cnm seni hatrlıyorum ilk giridğim sıralar vardın
öncelikle başınsaolsun en iyi bildiğim acılardandır maalesef
allahım diğer sevdiklerini bağışlasın
yine gel 8.takıma

güzel yüzlü azramm..... Öncelikle çok büyük bir cesaretin olduğu için seni tebrik ediyorumm...Şahsn ben asla cesaret edemezdimm...Aslaa....Rabbim inş. bundan sonra kızın ve ailen ile beraber sağlıklı uzun ömürler versin sana...Çok imrendimmm..Ben de bu aralar tedavi yolunda yazın 5 ayda verdiğim nerede ise 10 kiloyu geri aldım ve psikolojik olarak çöküntüdeyimm..Kilo insanı ne kadar çok etkiliyor...İnsan herşeyden soğuyor...Kendine güveni kalmıyor insanın...Nedir bu bizim çektiğimiz diyor insan...

Seni çok öpüyorum arkadaşım.....

cnm bnm özledim bn seni desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…