3 Ayda 30 Kilo :D (AzRASILAM 130 dan 75 e yolculuk) Mucizenin Adı Prof Dr Koray Tekin

Hedefime ulaştım
şuan da 75 kiloyum işlem tamam

dilerim isteyen herkes şu kilo derdinden kurtulur.

merhaba size ulaşmaya çalıştım ama mesaj atamadım,yardımcı olur musunuz acaba?
Olduğunuz ameliyatla ilgili bilgi almak istiyorum,henüz 20 yaşındayım

Bende tebrik ederim.
Benimde git gide artıyor kilom
Ne yapıcam bilmiyorum.
Senin hikayene imrendim. Umarım bir ömür sağlıklı ve zayıf ama güçlü bir bedenle devam edersin yoluna.

ben değil ama annemin kilo konusunda ciddi bir rahatsızlığı var. Dr. Koray beye ulaşamıyorum. iki yıl önce aramıştık ama o zaman ameliyat edemem 1 yıl rejim yapmalı dedi. ama olmuyor hiç bişey. annem 45 yaşında her geçen gün onun için daha gecikiyor her sey. biran önce bu durumdan annemi kurtarmalıyım. ne olur yardım edin. bildiğiniz bi telefon varsa verin internetten bi kaç numara buldum ama yararsız cevap veren yok. üniversiteden de hoca ile konuşmak ulaşmak zor. bi numara varsa ulaşabileceğim lütfen yardımcı olun buna anneminde benimde çok ihtiyacamız var.

canım bende 25 yasında 1.70 boyunda 93 kıloyum yenı evlıyım daha cocuk da yok olursa neler olur Allah bılır( pekı bu operasyonun malıyetı nasıl?saglık guv.karsılıyor mu bende cok arastırdım,bellı bı beden kıtle ındeksı sınırı varmı herkes yaptırabılıyor mu?detasylı bılgı verırsen sevınırım çookk...

özel m. attım ordan ulaşın bana

3 ayda 30 kilo vermek intihar gibi birşey vücut bir anda oakdar değişikliiği kaldıramıyabilr bece yanlış birşey

slm bende bugün itibarı ile tam 11 gün oldu ve bomba gibiyim her yeni günde daha hafifleyip mutlu olduğumu hissediyorum allaha çok şükür çok başarılı ve güzel geçti ameliyatım hiç bir zorluk ağrı sızı çekmedim ve 119 kilo ile ameliyat oldum şu anda 113 kiloyum inşallah böle devam eder sporada başladım çok rahat laparaskopi kapalı oldum doktorum mükemmel tatil gibi gidip geldim hastaneye herşey süperdi allaha şükürler olsun herkese tavsiye ederim çok mutluyum bana bu ameliyatımda maddi manevi destek olan tüm aileme sonsuz teşekkürler sunuyor her daim dualar ediyorum bende hedefiem ulaşınca o bilgileride paylaşırım inşallah iyi günler

Elif HanımMerhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım şu anda da durumunuz iyidir. Ben bu ameliyat konusunda biraz bilgi almak istiyorum zamanınız var ise.

Yıllardır ben de diyetle zayıflamaya uğraştım ama olmuyor.

Bu nedenle ben de ameliyat olmayı düşünüyorum.

Sizin doktorunuz kimdi? Ameliyat sonrası sıkıntılarınız nelerdi? Bir de ne kadara mal oldu?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Mutlu günler.

koray hoca Gıtmıs ama paü hastanesınde bu amelıyatı yapan bırı var mı , kaldımı yerıne bırı bılgınız varsa lutfen paylasırmısınız

şok şok şokinanamadım canım ya maşallah sana ne büyük bir cesaret çok güzl olmuşsundur eminim

Koray hoca üniversiteden ayrıldı ama ameliyatlarına devam ediyor.
Eşimin abisi cumartesi günü ameliyat oldu, bugün taburcu oldu.

Yalnız bu operasyon gerçekten zor. Eşimin abisi şu an çok şükür
iyi ama dün akşam ziyaretimizde 'Şu anki aklım olsa diyetle verirdim
kiloyu.' dedi. Sağlık sorunları başladığı ve bir arkadaşını da kilo nedeniyle
oluşan sorunlar nedeniyle kaybettiği için panik yaptı. 180 kilo olmuştu.
Tansiyon ve şeker gibi problemler yaşamaya başladı. Öyle karar verdi
bu ameliyata.

Bu arada ameliyatların tüm masrafı hoca artık devlete bağlı çalışmadığı için
kişiye ait ve oldukça yüksek.

pamukkale üniversitede onur birsen hoca var koray hocanın eğitiği doktor var
5 buçuk ay önce ameliyat oldum 107 kiloydum şuan 77 kıloyum iyiyki cesaret etmişim şuan çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…