3 Ayda 30 Kilo :D (AzRASILAM 130 dan 75 e yolculuk) Mucizenin Adı Prof Dr Koray Tekin

siz kime oldunuz bu ameliyatı ve ne kadara oldunuz acaba

pamukkale üniversitede onur birsen hoca var koray hocanın eğitiği doktor var
5 buçuk ay önce ameliyat oldum 107 kiloydum şuan 77 kıloyum iyiyki cesaret etmişim şuan çok mutluyum

sizden rica ediyorum sizde azra gibi ayrıntılı bilgilerinizi aktarırmısınız.. ben denizliye yakınım bana çok uyygun gelicek ama ameliyat öncesi sonrası durumunuzu anlatırmısınız. yaşadığınız sıkıntılar da en çok öğrenmek istediğim şeylerden..

ameliyat önce bütün kontroller yapılıyor kan tahlıler endoskopı vs a z ye kadar araştırıyorla anestezi doktora falan gırıyorsun tabiki heycan oluyor çünkü yeni ve güzel haya başlıyorsun ameliyattan sonra ben cok sıkıntı cekmedım zaten hemen ayaklanıyorsun sadece halsızlık var oda normal yemek yemeye başlayıncaya kadar
ılk hafta sadece sıvı alıyorsun 2. hafta çorba 3. hafta püreler 4. hafta et yemeye başlıyorsun 5 haftadan sonra salata türü falan zaten sonra herşey yiyebiliyorsun ama asitli şeyler hariç birde güzel kılo vermek istiyorsan ekmek dır hamur türü şeylerden uzak durman lazım aradı bi kaçamak oluyor ama fazla kacmama şartıyla ben ameliyata 107 kıloyla gırdım 5 ayda 77 ye düşütüm çok mutluyum sağlığıma kavuştum çok güzel birşey
sormak istediğin birşey varsa sorabilrsin

ben korayy tekinde ameliyat oldum ama o maalesef artık istanbul liv hastanesinde pau de şuan onur birsen var

Son düzenleme:

Tsk ler peki ucret odedinmi ben devlet memuruyum da eger sgk oderse isime gelir ancak vki 40 degil 35
Birde ameliyat sonrasi agri sizi nasil yani mesela ben sezeryanliyim ona gore kiyas yapabilirim

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

Tsk ler peki ucret odedinmi ben devlet memuruyum da eger sgk oderse isime gelir ancak vki 40 degil 35
Birde ameliyat sonrasi agri sizi nasil yani mesela ben sezeryanliyim ona gore kiyas yapabilirim

bayanlar bende obezite cerrahisi olmayı ciddi ciddi düşünüyorum
ve
özellikle sizlere mesaj atmaya çalıştım ama özelden maalesef atamadım.. koray hoca tarafından opere edilen arkadaşlar özelden bana mailinizi yazarsanız çok çok sevinirim çünkü sizlerle detaylı görüşmek istiyorum..maillerinizi bekliyorum özellikle AzRASILAM seninle görüşmeyi çok istiyorum..
:18::18::18:

çok çok tebrik ederim, darısı başımıza ama ben daha o kadar cesaret edemiyorum, hala diğer yöntemleri deneme çabasındayım

benim vk 39 du hoca 35 üstü ameliyat ediyor ağrım sadece 4 gün oldu o da dikişlerim
delik ameliyatı yaptılar küçük küçük 5 dikişlerim vardı benım

çok çok tebrik ederim, darısı başımıza ama ben daha o kadar cesaret edemiyorum, hala diğer yöntemleri deneme çabasındayım

benim kılo yüzünden bebeğim olmuyor dedi doktorlar ben 8 yılık evliyim eşimin benden uzaklaştığını hissettim her konudan birde sürekli o bakışlar ve en sonunda biri beni çok kırdı o öfkeyle gittim doktora kapısında ağladım ameliyat et beni diye (kı ben iğne bile vurdurmam hasta olunca )iyiki olmuşum hayat yeniden başladı benim için öyle bi düşüncen varsa kesinlikle tavsiye ederim

benim vk 39 du hoca 35 üstü ameliyat ediyor ağrım sadece 4 gün oldu o da dikişlerim
delik ameliyatı yaptılar küçük küçük 5 dikişlerim vardı benım

yandaş hastalık olmadan mı yaptılar ameliyatı benim bildiğim vki 40 ve üzeri olmalı diye biliyorum yanlış mı biliyorum ??

Allah razı olsun sayende kesin bi kararla rejime girdim..aldı 1 senede 12 kilo aldım almaya devam edip bi türlü veremez oldum..her gün diyete başlayıp akşam bitirenlerdendim..sen bi şeklde ameliyatla olmuşsun ama azimin kararın beni büyüledi..inş bende geç olmadan kilo veririm..umarım herşey gönlünce olur..

Sevgili Arkadaşım bende 2. çocuktan sonra 128 i gördüm geçen yıl 8 ay akapunktura gittim 20 kilo verdim ama çok sıkıldım bıraktım ve şuan yine aynı kilodayım. ben öğretmenim bu yüzden maliyeti ve zaman açısından beni bilgilendirir misin rica etsem?

kızlarrr banada yardım edin nasıl bişey bu bende 107 kiloyum ve artık kurtulmak istiyorum acaba doktor hangi hastanede yapıyor ve maliyeti ne kadar tutuyor bana detaylı bilgi verebilir misinizzz

tartıya cıkıp da o kiloya ulastıgımı görünce deliye dönmüştüm sabahın 6 bucuguydu o sırada nasıl oldu nerden ulastım bilmiyorum ama bu tüp mide ameliyatlarına ulastım bir haftada olmaya karar verdim doktorlar konusup randevu aldım ve kredi cektim. mayısın 3. de basladım işlemlere ve 7sinde ameliyat oldum. suan 9. gunum ve ben cok saglıklıyım üstelik 6.7 kilom gitti bile.. gercekten her seyi denemiş verip verip geri mislisiyle kilo almıs bıkmıs herkese tavsiye ediyorum....

Arkadaşlar obezite cerrahisi son çaredir ve yüksek kilolulara yapılır

öncelikle hekim sonrada hastane seçimi çok öenmlidir

ben hayatımı çok sevgili hocam prof dr Koray Tekin e borçluyum

ulaşmak isteyenler içinde

facede bir çok grubu var

ve koordinatörü de

Fatma Kayan hanımefendidir

ona ulaşarak tüm gerekli bilgileri edinebilirisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…