slm bende bugün itibarı ile tam 11 gün oldu ve bomba gibiyim her yeni günde daha hafifleyip mutlu olduğumu hissediyorum allaha çok şükür çok başarılı ve güzel geçti ameliyatım hiç bir zorluk ağrı sızı çekmedim ve 119 kilo ile ameliyat oldum şu anda 113 kiloyum inşallah böle devam eder sporada başladım çok rahat laparaskopi kapalı oldum doktorum mükemmel tatil gibi gidip geldim hastaneye herşey süperdi allaha şükürler olsun herkese tavsiye ederim çok mutluyum bana bu ameliyatımda maddi manevi destek olan tüm aileme sonsuz teşekkürler sunuyor her daim dualar ediyorum bende hedefiem ulaşınca o bilgileride paylaşırım inşallah iyi günler
pamukkale üniversitede onur birsen hoca var koray hocanın eğitiği doktor var
5 buçuk ay önce ameliyat oldum 107 kiloydum şuan 77 kıloyum iyiyki cesaret etmişim şuan çok mutluyum
ameliyat önce bütün kontroller yapılıyor kan tahlıler endoskopı vs a z ye kadar araştırıyorla anestezi doktora falan gırıyorsun tabiki heycan oluyor çünkü yeni ve güzel haya başlıyorsun ameliyattan sonra ben cok sıkıntı cekmedım zaten hemen ayaklanıyorsun sadece halsızlık var oda normal yemek yemeye başlayıncaya kadar
ılk hafta sadece sıvı alıyorsun 2. hafta çorba 3. hafta püreler 4. hafta et yemeye başlıyorsun 5 haftadan sonra salata türü falan zaten sonra herşey yiyebiliyorsun ama asitli şeyler hariç birde güzel kılo vermek istiyorsan ekmek dır hamur türü şeylerden uzak durman lazım aradı bi kaçamak oluyor ama fazla kacmama şartıyla ben ameliyata 107 kıloyla gırdım 5 ayda 77 ye düşütüm çok mutluyum sağlığıma kavuştum çok güzel birşey
sormak istediğin birşey varsa sorabilrsin
ben korayy tekinde ameliyat oldum ama o maalesef artık istanbul liv hastanesinde pau de şuan onur birsen var
öncelikle teş. ederim dilerim asla ve asla 3 haneleri görmem ve yaklaşmam bile bidaha
boy dolayısıyla bana 80ler bile yetiyor
bu işlemin en büyük dezavantajı geri dönüşümün olmaması
midenin çoğunluğu çıkartılıyor
bnm ilk düşüncem hedef kiloma varmak
vardıktan sonrasını açıkcası çok düşünmedim
şunu söyleyim yöntem ne olursa olsun
kilo alabilme riski hepsinde var
dediğim giib ilk olarak hedefime varayım
sonrasında sabitlerim kendimi diye planlıyorum
Tsk ler peki ucret odedinmi ben devlet memuruyum da eger sgk oderse isime gelir ancak vki 40 degil 35
Birde ameliyat sonrasi agri sizi nasil yani mesela ben sezeryanliyim ona gore kiyas yapabilirim
veAzRASILAM
özellikle sizlere mesaj atmaya çalıştım ama özelden maalesef atamadım.. koray hoca tarafından opere edilen arkadaşlar özelden bana mailinizi yazarsanız çok çok sevinirim çünkü sizlerle detaylı görüşmek istiyorum..maillerinizi bekliyorum özellikle AzRASILAM seninle görüşmeyi çok istiyorum..:18::18::18:elif_hido
ameliyat önce bütün kontroller yapılıyor kan tahlıler endoskopı vs a z ye kadar araştırıyorla anestezi doktora falan gırıyorsun tabiki heycan oluyor çünkü yeni ve güzel haya başlıyorsun ameliyattan sonra ben cok sıkıntı cekmedım zaten hemen ayaklanıyorsun sadece halsızlık var oda normal yemek yemeye başlayıncaya kadar
ılk hafta sadece sıvı alıyorsun 2. hafta çorba 3. hafta püreler 4. hafta et yemeye başlıyorsun 5 haftadan sonra salata türü falan zaten sonra herşey yiyebiliyorsun ama asitli şeyler hariç birde güzel kılo vermek istiyorsan ekmek dır hamur türü şeylerden uzak durman lazım aradı bi kaçamak oluyor ama fazla kacmama şartıyla ben ameliyata 107 kıloyla gırdım 5 ayda 77 ye düşütüm çok mutluyum sağlığıma kavuştum çok güzel birşey
sormak istediğin birşey varsa sorabilrsin
ben korayy tekinde ameliyat oldum ama o maalesef artık istanbul liv hastanesinde pau de şuan onur birsen var
Tsk ler peki ucret odedinmi ben devlet memuruyum da eger sgk oderse isime gelir ancak vki 40 degil 35
Birde ameliyat sonrasi agri sizi nasil yani mesela ben sezeryanliyim ona gore kiyas yapabilirim
çok çok tebrik ederim, darısı başımıza ama ben daha o kadar cesaret edemiyorum, hala diğer yöntemleri deneme çabasındayım
benim vk 39 du hoca 35 üstü ameliyat ediyor ağrım sadece 4 gün oldu o da dikişlerim
delik ameliyatı yaptılar küçük küçük 5 dikişlerim vardı benım
arkadaşlar özelden ulaşabilirsiiz şimdi gördüm yazınızı