- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.776
- 35
iste asik insan seven insan gormuyor umarim gozlerini acarda. anlarÖyle tabi canım başkası var kızı da cepte tutuyor herif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iste asik insan seven insan gormuyor umarim gozlerini acarda. anlarÖyle tabi canım başkası var kızı da cepte tutuyor herif
Aynen çok da uyanık arkadaş. İzin verin gitsin dönüp dolaşıp size gelecek. Sakın iletişim kurmaya çalışmayınBeddua almamak için süslü püslü sözlerle ayrılmak istemiş.Pek bir uyanık.
++++++++++100000000Her son canını acıtır insanın. Ama bitmiş, kabullenmekten başka yapacak bir şey yok. Üstelik aldatılmayı sindirmişsiniz.
Söyleyeceklerim canınızı yakacak ama bu süreçte diğer kadınla ilişkiye başlayacak ya da başladı muhtemelen. Olmazsa, yürümezse diye size de kapıyı tam kapatmamış. Yolunda giderse kapatacak.
Lütfen kendinizi sevin, kendi değerinizi bilin.
Mümkün değil bu düşüncelerle devam edersen yine aptal gibi seven sen olursun,atı alan ise Üsküdar i geçer.Sana tavsiyem tam şu an karşına çıkan yeni insanlara şans tanı ve sana ödül olarak verilen insanları yanından gecmelerine izin verme.Bende bir zamanlar biri icin salya sümük aglarken o hayatını kurmuş ve keyfi yerindeydi belki de kıs kıs bana gülüyordu bir köşede .Ne oldu koca bir hiç boş geçen acı dolu günler,aylar,yıllar... İnsan kalbi ve beyni çabuk unutur biz sınırları zorlarız.Bir bakmışsın bir sonra bu muydu dersin bütün bu işkence dolu günler gecelerin sonu. Allah kurtarsın bacım.İnsaalah bir an önce kendi kendine girdigin mapus dan kurtulursun. Anahtar senin elinde unutma.Dik dur ve yoluna devam et geç olmada....Dönmesini ve pişman olmasını istiyorum. Biliyorum ki dönse içim soğuyacak artık. Benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum. O zaman geldiğinde "çok seven o olsun ama sevilen ben olayım".. mümkün mü bilmiyorum..
Kesinlikle katiliyorum. Eger digeriyle olmassa geri donecek yapamadim diye. Ve siz eminim kabul edeceksiniz... etmeyin sakinHer son canını acıtır insanın. Ama bitmiş, kabullenmekten başka yapacak bir şey yok. Üstelik aldatılmayı sindirmişsiniz.
Söyleyeceklerim canınızı yakacak ama bu süreçte diğer kadınla ilişkiye başlayacak ya da başladı muhtemelen. Olmazsa, yürümezse diye size de kapıyı tam kapatmamış. Yolunda giderse kapatacak.
Lütfen kendinizi sevin, kendi değerinizi bilin.
aynı tavsiye yi kendine de ver jeehanBiliyorum çok havada kalacak ama lütfen yazma. Bu kadar emek verdikten sonra bu şekilde bitmiş olması çok can sıkıcı ilişkiniz,yakinliginiz nasıldı bilmiyorum ama sonuç bu. Hakli da olsan haksız da olsan lütfen yazma. Ne kadar çok adım atarsan kendine saygın o oranda azalıyor. Sal gitsin.
Bu cografyanin erkekleri kendine hic bakmadan kadinlara yuruyor haklisiniz adam diyelim hic yerinden kalkmayan biri, spor yapan fit hatun istiyor cidden boyle tuhaflar ve bunlar duzgun kadin bulunca da onun degerini bilmeyip ya ezmeye calisiyorlar ya kendi seviyesine cekmeye ugrasiyorlar.
Aldatilmak bu cagin sorunu, Rabbim iyilerle karsilastirsin, mutlaka vardir aldatmayacak, sadik kalacak erkekler ama tabiiki her kaliteli sey gibi onlarin da sayisi az. Nasipte varsa zamani gelince denk gelecektir insaallah :)
( sıkmayın canınızı vardır bunda da bir hayır ..Aslında hiç yüzüne vurmadım ayrılırken bile inanın yakışmaz bana diye. kendisi çok kez dile getirmişti bunları. Kontrol bende diye davranmadım aslında baskın taraf oydu ve o da beni çok kısıtladı