- Konu Sahibi ferhunde80
Haberlerini bekliyoruz ferhunde80....şimdi muhtemelen sıkıntılı bir durumdasın..dualarım seninle....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mahkemem bugündü arkadaşlar sabah 10 da .. bitti söylicek çok fazla lafım yok gücüm de yok zaten . boşandık oda boşanmak istediğini söyledi normalde 1 yıl olmadığı için anlaşmalı boşanma yoktu zaten ama hakim delillerim olduğu ve eski eşimde kabul ettiği için tek seferde yıpratmamak adına bitirdi.şahit istedi kayınvalidem şahitlik yaptı ve herşey bittiiiiiiiiiiiiiiiii (((((((((((((((((((((
başından beri bu konuyu takip ediyorum
ne diyelim kader buymuşş
allah inş.bundan sonra karşına doğru birini çıkarır
eski eşin üzgün müydü boşanırken
nasl görünüyor du?
Abla bundan sonraki hayatinda mutluluklar dilerim a.s.
hiç takım elbise giyen bi insan değildi damat gibiydi diyebilirim sanki ikimizde boşanmak için mahkemeye değil nikah dairesine gider gibiydik ....üzgün değildi desem ylan olur garip bi suratı vardı sürekli bana bakıyordu gözlerimi kaçırdım.. mahkeme çıkışı konuşmak istedi yanıma geldi avukatıma teşekkür ettim bu kadar çabuk bittiği için ve arkamı dönüp gittim zaten o yalnız gelmişti biz oldukça kalabalıktık. annem ablam kuzenlerim ve bi arkadaşım böyle iştee
bitince çok mutlu olacağımı düşünüyodum belkide mutluyum ama çok garip oldum hayatta gerçekten herşey çok boşmuş bunu anladım yazıklar olsun ne denirki