- Konu Sahibi ferhunde80
-
bir evlenen pişman birde evlenmeyen
en iyisi evlenmeyecen,kariyer yapacan,para kazanacan,gezip tozacan,hayatını yaşayacan
ya bu erkekeler ömrümüzden ömür alıyor yaaaaaaaaaaaaa
Konunun yönünü değiştirmeyelim konu arkadaşımıza destek olmakmı bu konuda olan anlaşmazlıklarımızı dökmekmi?
özelden mesaj atıpta demek ki sen kocana sevgini veremedin melek kocanı daha çok sevdi oda onu tercih etti diyerek bide aldatılmanın tek suçlusu benmişim gibi düşünüp yazanlara teessüf ediyorum ..arkadaşlar lütfen biraz düşünüp de konuşun bi acıyı yaşamak için illa başınıza gelmesi gerekmiyo yalvarıyorum sizee senağlama
bencede hemen boşanmalı yada intikamını aldatarak almalı
bencede hemen boşanmalı yada intikamını aldatarak almalı
özelden mesaj atıpta demek ki sen kocana sevgini veremedin melek kocanı daha çok sevdi oda onu tercih etti diyerek bide aldatılmanın tek suçlusu benmişim gibi düşünüp yazanlara teessüf ediyorum ..arkadaşlar lütfen biraz düşünüp de konuşun bi acıyı yaşamak için illa başınıza gelmesi gerekmiyo yalvarıyorum sizee senağlama
arkadaşlar bunu yazan arkadaş özelden yazıp bana destek olmak istediğini konuşmak istediğini söledi bende saf saf msn adresimi verdim ve bu tür suçlamalarla bana binbirtürlü şeyler yazdı beni suçlu bulurmuş gibi yani sen kendindede suç bul demekki melek kocanı daha çok sevdi bazı insanlar sever ama sevgisini belli edemez demekki sen belli edemedin gibi saçma saçma kelimeler kullandı kan beynime sıçradı ..şu halimle bile onu kırmak istemedim ama iletişimimi kestim herkesten biraz daha vicdanlı olmasını bekliyorm hayat bu insana ne getireceği belli olmuyo ne yazıkki((((((((((((((((((((((
çok isterdim dimdik ayakta durmayı karşısında bunun içinde elimden geleni yapıcam içimde ona karşı en ufak bi his bile kalmadı şuandan sonra tek istediğim soyadından kurtulmak . dışarı çıkmaya korkuyorum herkes bana garip garip bakıyo gibi geliyo yada ben üstüme alıyorum ama başarıcam en sonunda kendimle barışık bi insandım bugüne kadar bundan sonrada öyle olmalıyımm
şuanda herşeyden sıyrılmanın verdiği rahatlıkla eminim çok mutludurlar yani ben öyle hissediyorum içim içimi yiyo ama elimden bişey gelmiyo ..((((((((((((((((( tek bildiğim çok geçmeden pişman olacağı ve hiç bişeyin eskisi gibi olamayacağı çünkü bunları yaatan birisinin affedilmeyi asla hakettiğini düşünmüyorum. Zaten eğer affedersem başım eğik gezmek zorunda kalırım bence artık allahlarından bulsunlar ((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?