- Konu Sahibi ferhunde80
-
özelden mesaj atıpta demek ki sen kocana sevgini veremedin melek kocanı daha çok sevdi oda onu tercih etti diyerek bide aldatılmanın tek suçlusu benmişim gibi düşünüp yazanlara teessüf ediyorum ..arkadaşlar lütfen biraz düşünüp de konuşun bi acıyı yaşamak için illa başınıza gelmesi gerekmiyo yalvarıyorum sizee senağlama
benim ailemde çok üzüldü bide çok sevmişlerdi onu babam hiç karışmıyo bekliyo sessiz olması beni korkutuyo annem zaten devamlı yanımda gidip geliyo ablamda kadının peşinde kim olduğunu çözmeye çalışıyo
o mesajı atan kişinin başına bir gün gelirse sakın dert yanmasın...buna hakkı olmaz..büyük lokma ye büyük söz söyleme demişler..kimsenin aklını okuyamazsın..sen istediğin kadar 4*4 lüğüm de,başkasına göre olmuyorsun
arkadaşlar bunu yazan arkadaş özelden yazıp bana destek olmak istediğini konuşmak istediğini söledi bende saf saf msn adresimi verdim ve bu tür suçlamalarla bana binbirtürlü şeyler yazdı beni suçlu bulurmuş gibi yani sen kendindede suç bul demekki melek kocanı daha çok sevdi bazı insanlar sever ama sevgisini belli edemez demekki sen belli edemedin gibi saçma saçma kelimeler kullandı kan beynime sıçradı ..şu halimle bile onu kırmak istemedim ama iletişimimi kestim herkesten biraz daha vicdanlı olmasını bekliyorm hayat bu insana ne getireceği belli olmuyo ne yazıkki((((((((((((((((((((((
arkadaşlar bunu yazan arkadaş özelden yazıp bana destek olmak istediğini konuşmak istediğini söledi bende saf saf msn adresimi verdim ve bu tür suçlamalarla bana binbirtürlü şeyler yazdı beni suçlu bulurmuş gibi yani sen kendindede suç bul demekki melek kocanı daha çok sevdi bazı insanlar sever ama sevgisini belli edemez demekki sen belli edemedin gibi saçma saçma kelimeler kullandı kan beynime sıçradı ..şu halimle bile onu kırmak istemedim ama iletişimimi kestim herkesten biraz daha vicdanlı olmasını bekliyorm hayat bu insana ne getireceği belli olmuyo ne yazıkki((((((((((((((((((((((
bu kişi melek yada onun bi arkadaşı olmasın sakın canım:uhm:
senin yerinde olsam o kişinin adını burada söylerdim gıcık şey
bu kişi melek yada onun bi arkadaşı olmasın sakın canım:uhm:
senin yerinde olsam o kişinin adını burada söylerdim gıcık şey
aynen bende söylerdim ki herkes ona göre davransın...
yarın öbürgün oda bir konu açarsa bu sözleri haturlatılsın...
pişman olsun yaptığı densizliğe terbiyesiz...
bencede hemen boşanmalı yada intikamını aldatarak almalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?