• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 29 haftasında gelen kızım...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım tekrar beslemeye başlayıp tekrar kesebilirler bunlar seni korkutmasın. Şu an temkinli davranarak az beslerler ama gittikçe artar. İnşallah sağlığına kavuşacak miniğimiz.

inşallah anne sütünü almaya devam eder miniğimiz..
canım iyileşecek Allahın izniyle ve dualarımızla..

inşalllah kızlar... bazen gücüm sıfırlarnıo sanki, umutlarım... neyse dillendirmek bile istemiyorum bunu. insallah bu alıştırma turları iyi sonuçlanır... bu arada çok sağolun kızlar gerçekten...:(

cnm beni seni çok iyi anlıyorum bizimde 32. günümüz bugün küvezde inş Rabbim daha başka acılar vermesin onlara güç kuvvet versin bian önce kilo alırlar sağlıklarına kavuşur miniklerimiz cnm

cnm beni seni çok iyi anlıyorum bizimde 32. günümüz bugün küvezde inş Rabbim daha başka acılar vermesin onlara güç kuvvet versin bian önce kilo alırlar sağlıklarına kavuşur miniklerimiz cnm

amin canım amin... bizimde bugun 21. günümüz... bu arada kusura bakma geçen gün burada ağlaya ağlaya duruodum, o nedenle yanlış okumuşum. minişler filan demişim gerçekten özür dilerim. allah sabırlar versin, şimdi küvezde bebeğine allah upuzun sağlıklı bir ömür verin... seninki kaç gr oldu bu arada? benimki de inşallah beslenmede sorun yaşamazda toparlanır, 1250 gr olabildik henüz...

kornella hıram ınş sıfa bebeklrımıze ...........ıyı olucaklar ınş.......bızım yetmış gıun oldu kızlar.........cok sukur ıyıyler artık monıterden cıktılar benı azcıkta olsa emıyıolar 50 cc beslenımyolar eysan 1 700 oldu ınş ıkı hafta ıçınde vereceklermış dıgerlerınıde sonra.....yarın ınş goz kontrollerı ıyı cıkar ınşş eve getırırım artık ........rabbım guç versın sızlerede ....

kornella hıram ınş sıfa bebeklrımıze ...........ıyı olucaklar ınş.......bızım yetmış gıun oldu kızlar.........cok sukur ıyıyler artık monıterden cıktılar benı azcıkta olsa emıyıolar 50 cc beslenımyolar eysan 1 700 oldu ınş ıkı hafta ıçınde vereceklermış dıgerlerınıde sonra.....yarın ınş goz kontrollerı ıyı cıkar ınşş eve getırırım artık ........rabbım guç versın sızlerede ....

amin amin...insallah canım göz kontrolleriniz iyi olur ve hızlıca toparlanıp kısa zamanda hepsii annesinin kollarına kavuşurlar, daha da güsel haberlerinizi alırız... çok güsel ya gelişimleri, darısı bizimkilerin başına.. bu arada kızların resimlerini gördüm ikiz ve çoğul gebelik bölümünde, maşallah annesi çok ama çok güsel minik prensesler, allah nazarlardan saklasın...

önemli değil canım oda bizi cennette bekliyor olur inş benim bebeğimde 1300 oldu henüz cnm inş kavuşuruz bian önce

hiram, muallim ve kornelya inşallah en kısa zamana bebekleriniz sağlıkla kollarınızda olurlar...
her zaman umutlu
olun her zaman...

canım kornella cok sagol darısı sana hırama ve tum hasret annere... beklemek cok zor ama hersey guzel gıdınce sabrı daha kolay ınş sızınde az kaldı...................

inşalllah kızlar... bazen gücüm sıfırlarnıo sanki, umutlarım... neyse dillendirmek bile istemiyorum bunu. insallah bu alıştırma turları iyi sonuçlanır... bu arada çok sağolun kızlar gerçekten...:(

Canım yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki 52 gün küvezdeki bebeğini beklemiş biri olarak şunu düşünüyorum gerçekten bir annenin yaşayabileceği en zor zamanları yaşıyorsun. Zaman zaman kendini güçsüz hissetmen çok normal. Ama hep şunu düşün bebeğin sağlıkla evine gelecek büyüyecek ve burada sen de deneyimlerini diğer annelerle paylaşacaksın inşallah.

Yavrukuşlara maşallah büyümüşler artık annesi. Az kalmış sana kavuşmalarına inşallah..

önemli değil canım oda bizi cennette bekliyor olur inş benim bebeğimde 1300 oldu henüz cnm inş kavuşuruz bian önce

hiram, muallim ve kornelya inşallah en kısa zamana bebekleriniz sağlıkla kollarınızda olurlar...
her zaman umutlu
olun her zaman...

insallah kızlar... allah hiç birimizi miniklerimizden ayırmasın... hepsine sağlıklı mutlu upuzun ömürler versin...
canım kornella cok sagol darısı sana hırama ve tum hasret annere... beklemek cok zor ama hersey guzel gıdınce sabrı daha kolay ınş sızınde az kaldı...................

amin canım... evet dediğin gibi herşey yolunda gidince beklemek daha kolay olabilir. iyi olduğunu bilmek, daha umut dolu cümleler duymak insanı biraz daha rahatlatacaktır...
Canım yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki 52 gün küvezdeki bebeğini beklemiş biri olarak şunu düşünüyorum gerçekten bir annenin yaşayabileceği en zor zamanları yaşıyorsun. Zaman zaman kendini güçsüz hissetmen çok normal. Ama hep şunu düşün bebeğin sağlıkla evine gelecek büyüyecek ve burada sen de deneyimlerini diğer annelerle paylaşacaksın inşallah.
..

insallah canım...allah bundan sonra başka sıkıntı yaşatmasın sizlere de... dediğine katılıyorum gerçekten insan yaşayınca daha iyi anlıyor... bana da doktorum doğum olmadan bir hafta önce suyun azalmaya başlamış, erken doğum olabilir bi ihtimal dediğinde sitede bu bölüme göz atmış, yazılarınızı okumuştum. insan çok üzülüo etkilenio ama bu kadar ağır olduğunu anlayamıosun...

bi de bugunkü son durumu yazmak istedim.. bugün gidip minyatür prensesimi gördüm... 1300 gr olmuş, ama sütü tekrar kesmişler... ama kanda enfeksiyona dair bi durum kalmamış, solunum da diğer durumlarda da şimdilik bir sorun yokmuş... yine dinlendireceklermiş ve 14 günlük antibiyotik tedavsini tamamlıcaklarmış. sonra tekrar 8 saatte bir denencekmiş. 11 gün oldu sırf damar yoluyla beslenio, ister istemez bunun da olumsuz bi etkisi olacak mı diye tedirgin oluo insan...

bu arada bugun miniğimin rengi filan çok iyi geldi, beyaz pembe... kımıl kımıldı sürekli, bi de esneyip duruodu... en son çıkmamıza yakın bi de kafasını kendi kendine çevirdi diğer yöne, bu kadar hareketine alışkın olmadığımızdan baya şaşırdık bugun... insallah tüm minikler sağlığına kavuşur ve evlerine dönerler...

Maşallah canım inşallah daha da güzel hareketlerini göreceksin minişin. Kanda enfeksiyonun olmaması da çok güzel bir haber. Tekrar beslenmeye geçip antibiyotik tedavisi tamamlanınca daha hızlı kilo almaya başlar artık.

kornelya gözünaydın canım güzel haberler almışsın...
devamı da gelecek canım,
miniklerimiz çok güçlüdür...

insallah kızlar... size daha da güsel haberler verebilmeyi isterim... insallah yarın telefon görüşmesinde daha iyi şeyler söylerler....

kornella canım ınş ıyı olucak kılo alıcak benımkıler altmış gun beslendı mıdeden ...cok sukur on gundur bıberon alıyolar artık monıterlerı de kapattılar cok guzel bı sey o seslerı duymamak ............goz muayenesı bugun ıyı gectı bırıncı evre dedı dr ınş gerıler senın goz muayenesı oldumu ........hareketlenıyooo ama bız genelde gormuyoruz ben sık sık gıdıyorum her zman gorebılıyorum ...artık kucagıma alıyorum sevıyorum cok zor ayrılık canım gıdınce hep konuş ben her gıdışımde hepsıne dualar okuyup gelıyorum yuceler yucesıne emanetler canım yuregını ferah tut ınşş gececek...eve bı donsekkk

bi de bugunkü son durumu yazmak istedim.. bugün gidip minyatür prensesimi gördüm... 1300 gr olmuş, ama sütü tekrar kesmişler... ama kanda enfeksiyona dair bi durum kalmamış, solunum da diğer durumlarda da şimdilik bir sorun yokmuş... yine dinlendireceklermiş ve 14 günlük antibiyotik tedavsini tamamlıcaklarmış. sonra tekrar 8 saatte bir denencekmiş. 11 gün oldu sırf damar yoluyla beslenio, ister istemez bunun da olumsuz bi etkisi olacak mı diye tedirgin oluo insan...

bu arada bugun miniğimin rengi filan çok iyi geldi, beyaz pembe... kımıl kımıldı sürekli, bi de esneyip duruodu... en son çıkmamıza yakın bi de kafasını kendi kendine çevirdi diğer yöne, bu kadar hareketine alışkın olmadığımızdan baya şaşırdık bugun... insallah tüm minikler sağlığına kavuşur ve evlerine dönerler...

kafasını hareket ettiriyor ayaklarını kımıldadıyor diye ne çok seviniyorsun ...bilirim arkadaşım...allah sabır versin...ben o yoğun bakımda el kadar olan minik beekleri gördüğümde şok yaşamışdım...o kaddarcık bir bebek nasıl elini ayağıını oynatıyor diyee mucize bir olayy.. en yakın zamanda taburcu olur canım gerçi 1300 olmuş 1500 olunca bi sorun yoksa taburcu ediyorlar...

elmualim minik bebişlerin kilosu ne oldu canım...zor işin canım:)) aldınmı biberon bez:))) ayy 3 taneezor olacak valla bol bol uykuna dikat etmelisin...süt veriyorsan azalır sütün yorulunca azalıyor..birde üzüntü kesiyor...ilk 4 ay rahat edersinde sonrasını bilemem:)))) minik bebişler rahat durmayacaklardırhele ek gıda tamam:)))

ınş canım..........seda 1700 oldu bakalım ne zaman verecekler haftaya sanırım verırler sonra ıkısını ....ınş ıyı olur hersey .......

Back