inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun arkadaşım...bugünlerde geçecek..... Allah yardımcınız olsun...
amin canım insallah... insallah geçer....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun arkadaşım...bugünlerde geçecek..... Allah yardımcınız olsun...
cnm benim bebişinde karnı şişmişti sütünü 24 den 20 ccye düşürmüşlerdi sindirememiş şimdi tekrar 25 e çıktı oluyor yani daha çok küçükler bunada şükür
hiç endişelenmeyin o minicik bebişlerimiz bizlerden bile güçlü oluyorlar inşallah bir an önce sağlıkla kollarınıza gelirler
kızlar hem başınızı şişiriyorum, hem de sorular sorup duruyorum size ama... bugun doktorumuzla konustuk, bizim kızı hafta sonuna kadar beslemiceklermiş ve antibiyotiğe devam edilecekmiş. çok tedirginim NEK 1. evre gibi görünüyor dedi. karın şişliğini filan takip edeceklermiş... internette araştırdıkça içim karardı, doktorla konusunca da çok farklı değil zaten. dün de sormuştum ama bunları yaşayanınız var mı içinizde, bu konuda bilgisi olan...(
inşallah cabucacık atlatır cadı kızın karnı iner inşallah ve yeniden beslenmeyebaşlar kornelyacım inşallah rabbim yardımcınız olsun inan hep dua ediyorum gece yatarken
adını ne koydunuz
inş elvinin düzelir cnm benim bebiş iyi şükür bugün rop muayenesi yapıldı çok şükür iyi dedi bir ay sonra tekrar yapılcakmış onun dışında bi gelişme olmadı 30 cc ile besleniyor şimdilik 1220 gr inş bian önce toparlanırlar
Kornelya ah ınsallah en kısa surede kızın ıyılesır ve tekrar beslenmeye baslar elvınımız rabbım yardımcınız olsun hıc kotu haberler almıyalım ınsallah
kızlar yeni haberler aldım şimdi hastaneden paylaşmak istedim... tedirgin bekleyişimiz devam edio, bugun anne sütüne başlamışlar tekrar, ama 8 saatte 1 cc... insallah bi sorun olmadan kabul eder... antibiyotiğe de devm ediolar, umarım değerler normale döner... dualarınıza ihtiyacımız var....
kızlar yeni haberler aldım şimdi hastaneden paylaşmak istedim... tedirgin bekleyişimiz devam edio, bugun anne sütüne başlamışlar tekrar, ama 8 saatte 1 cc... insallah bi sorun olmadan kabul eder... antibiyotiğe de devm ediolar, umarım değerler normale döner... dualarınıza ihtiyacımız var....