Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kornella dıyosun kı basını bılemm kasıyamıcan dımı..........haklısın ya ılk aylar belkı yıyıp uyurlar ama emınım sonra wayyyy dıcez........ınş saglık olsun da yanımızda olsunlarda canım kuzularımı az gırerız.........kornella ve hıram bebeklerın resımlerını cekebılıyomusunuz ben her gıdıste cekıyorum bı gram bıle farkedıyoo ya .......ınşş hep bırlıkte kavusucaz .........bebeko kardesın ınş vaktınde kavusur canım .......benım hıçbı seyım yoktu tek bı sıkıntım bıle dr gıttım normal kontrol ıkıgun sonra aırı kanam ışe acıle alındım sebeb yok bes dakka gec kalsaydın dıyo dr kaybederdık senı.........ben cokyalvardım nolur kanamayı durdur dıye dogmasınlar dıye ama senı kurtarmak ıçın mecburum dedı.........cok zordu ya o gunler neysee rabbıme cok sukur bagısladı onları abbım bebeklerımıze hayırlı uzun omur versın
saolun kızlar içim biraz rahatladı yazdıklarınızla inş dediğiniz gibi masum bi üfürümdür bi sorun çıkmaz
kızlar bugun miniğimi gördüm yine:) 1420 gram olmuş dedi doktoru, sonradan düne göre 90 gr fark görünce bugun bezi dolu tartmışlar heralde diye yorum yaptı.:) yani tam kaç gram olduğunu yarın anlıcas sanırım. benim minyatürün beslenmesi yine 3 saatte bir 1 cc ye yükseltilmiş... insallah yine problem çıkmaz die dua etmekteyiz...
hiram sen nasıl oldun, biraz daha toparlamışsındır kendini umarım. yeni bir gelişme var mı?
Maşallah canım inşallah hep böyle güzel haberler alırız miniklerden.
sağol canım, insallah bende size iyi haberler yazabilirim bundan sonrada.. senin yakışıklı delikanlıda umarım iyidir, keyfi yerindedir...