• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 29 haftasında gelen kızım...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Evt Dr rahat thaim ağzında acikmanolmadi için birde rahim ağzı uzunluguda iyi cikti ondan rahat herhalde ,
çok tesekkr ediyorum sanada biizm sana destek olmamız gerekirken sen bize oluyorusn Rabbim Allahım tüm ictenliigmle diyorum yardımcınız olsun kızınız en kısa sürede koynunda gelsin insalah biz seninle aynı topicteydik Mart annelerinde hatirlamazisn muhtemelen ben 14-15 haftadan sonra yazmadım çünkü

evet hatırlıorum oradan seni.. bende uzunca bir süre hiç girmedim, 3lü testim bozuk gelmişti o zaman yazmıştım oraya, kaynadı bi daha da takip edip bakmak ne bilim olmadı. sağol canım dualar için...

allah bir an once saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini cok zor bir donem ama inanki bebisini kollarina alip eve dondugunde herseyi unutacaksin

Arkadaşım geçmiş olsun. Allah bebeğine uzun ömürler versin. ınşallah en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

kızlar Allah bebeklerinizin ve sizin yardımcısı olsun inşallah biran önce kucağınıza alırsınız dualarımız sizlerle ve meleklerinizle

Allah sağlık versin kornelya,inşallah en kısa sürede toparlanır,kucagına alırsın bebişini.
Allah yavrularımızı bize bağışlasın.

inş. enkısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz..allahım sizin durumunuzda olan bütün annelerin yardımcısı olsun...herkes sağsalim kavuşsun yavrusuna

aminn kızlar... güsel dualarınız için teşekkr ederim, allah hepinizi ve bebişlerimizi korusun...

bebeğin nasıl canım ??

valla bugun gördük canım, tam bi hafta oldu. işte 70 gr almış, solunum desteğine hemen hemen ihtiyacı kalmamış, anne sütüne devam ve şükür bi komplikasyon gelişmedi... insallah da gelişmez böyle devam eder... yani canım yürek ağızda bekleyş aynen devam ediyor...

ah canım rabbim yardımcınız olsunnn inşallahh
inş hiç sorun çıkmaz canım komplikasyon olmaz inşallah

inşallah canım inşallah... dualarımız o yönde hep... senin ağrılar sancılar ne durumda, bekleyiş nasıl gidio??

allah yardımcınız olsun dilerim bebeğinizi en kısa zamanda kucağınıza alırsınız :nazar:

teşekkür ederim kızlar güsel temennileriniz için.... bugun yine meleğimi görebildim, ama birkaç dakika görmek yetmiyorr... daha onunla konusamadan dışarıı... savaşmaya da devam edio çok şükür... alllah tüm bebeklere güç, tüm annelere sabır versin...

kıme benzıyor kızın

anneliği anlatırlardı hep de yaşayınca anlaşılıyormuş... herkese kendi yawrusu eşsiz gelirmiş ya... kimselere benzetemiyorum ya gülencim... ne kadar minik olursa olsun bugune kadar gördüğüm en güsel en eşsiz şey gibi geliyor. yani sorduklarında kime benzio die bi türlü konduramıom birine...:) sen nasılsın nasıl oldun bu aralar... aman nazar değmesin bakıom beklio senin yakışıklı uslu uslu:)

öylemıı yaa gercektenn
bakalım rabbım ıns bızlerede yasatıcak o yuzler duygularıı bende renklıde gordum oglumu 4 hafta once falandı yuzunu bende bı turlu kımsetye benzetemıyorum
sen nasılsın iyimisin iyileştinmi ,

benım oglan dursun dursun aman dr dogmucak erken dedı ama ıns haklıdır

anneliği anlatırlardı hep de yaşayınca anlaşılıyormuş... herkese kendi yawrusu eşsiz gelirmiş ya... kimselere benzetemiyorum ya gülencim... ne kadar minik olursa olsun bugune kadar gördüğüm en güsel en eşsiz şey gibi geliyor. yani sorduklarında kime benzio die bi türlü konduramıom birine...:) sen nasılsın nasıl oldun bu aralar... aman nazar değmesin bakıom beklio senin yakışıklı uslu uslu:)

Canım inşallah sağlıkla kucağına alıp yuvasına getirirsin yavrucuğunu. Bebeğin hangi hastanede? Ne kadar zamanda bir görebiliyorsun?

Canım inşallah sağlıkla kucağına alıp yuvasına getirirsin yavrucuğunu. Bebeğin hangi hastanede? Ne kadar zamanda bir görebiliyorsun?

sağol canım inşallah... dualarımız hep o yönde... bebeğim izmir tepecik araştırmada, maalesef orada da bi salı bi perşembe 5er dk anca görebiliyoruz. siz ne kadarda bir görebiliyordunuz bebeklerinizi??

Back