- 4 Şubat 2015
- 370
- 576
- 26
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.901
İnsallah canım belirtilerin var mıKizlar yarin igne gunu haric 15. Günüm ve sabah erkenden erken gebelik testi yapicam cok heyecanliyim. İnsallaah pozitif görürüm. Bir an once yarin sabah olsun. Sanki icime hamileyim gibi doguyo oyle hissediyorum. İnsallah da hayirlisiyla hamileyimdir. Sonuc ne olursa olsun sizle burda da paylasicam insaAllah
Evet canım hamilegimHamile misiniz acaba benim de 13.günüm aşırı silin cıktı
Kanda kaç çıkmıştı pekiEvet canım hamilegim
Canım iğnenin 16. günü 300 çıktı iki gün sonra 1381 ciktiKanda kaç çıkmıştı peki
Hayırlı olsun insallah saglıklı gelsin süreciniz nasıldıKızlar değerim 2170 çıktı. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Saglıkla tutunsun insallah süreciniz nasıldıCanım iğnenin 16. günü 300 çıktı iki gün sonra 1381 cikti
Silik çıktığı gün mü 300 dü peki kusura bakmayın çok soruyorum. Benim de 13.günü gözle görülür silik çıktı. 14.günü yani dün hayalet varla yok arası çıktı.Canım iğnenin 16. günü 300 çıktı iki gün sonra 1381 cikti
İlki kimyasal gebelik olmuştu. Letu ve çatlatma iğnesi kullandım. Sonrasında oldu çok şükür.Hayırlı olsun insallah saglıklı gelsin süreciniz nasıldı
Yaa ne dedi doktor?farklı merkezde mi kan verdin?Kızlar pazar günü 352 olan değerim bugün 257 ye düşmüş sanırım kimyasal olduumarım bekleyenler güzel sonuçlar alır hoşçakalın..
Hayirli olsun cok sevindim saglikla kucaginiza alin insallah belirtileriniz nelerdi catlatma ignesinden sonra hangi araliklarla iliskiniz olduİlki kimyasal gebelik olmuştu. Letu ve çatlatma iğnesi kullandım. Sonrasında oldu çok şükür.
Ikiz geliyor diyebiliriz ozamanCanım iğnenin 16. günü 300 çıktı iki gün sonra 1381 cikti
İlki 36 saat ve sonrasında gün aşırı 3 defa. Ben sonrasında 1 saat kadar belime yastık koyup dinlendim. Herhangi bir belirtim olmadı. Günüm geçtikten bir kaç gün sonra test yaptım. Beta hcgye bugün baktırdım. İlerlediğini görmek için idrar testini takip ettim iki günde bir. Şu anda göğüs hassasiyeti ve sanki âdet olucak gibi belimde ve karnımda ağrı varHayirli olsun cok sevindim saglikla kucaginiza alin insallah belirtileriniz nelerdi catlatma ignesinden sonra hangi araliklarla iliskiniz oldu
Masallah allah nazardan saklasin.. hayirlisiyla kucaginiza almak nasip olsun❤akinti ne zaman basladiCanım iğnenin 16. günü 300 çıktı iki gün sonra 1381 cikti
İlki 36 saat ve sonrasında gün aşırı 3 defa. Ben sonrasında 1 saat kadar belime yastık koyup dinlendim. Herhangi bir belirtim olmadı. Günüm geçtikten bir kaç gün sonra test yaptım. Beta hcgye bugün baktırdım. İlerlediğini görmek için idrar testini takip ettim iki günde bir. Şu anda göğüs hassasiyeti ve sanki âdet olucak gibi belimde ve karnımda ağrıMasallah allah nqzardan saklasi. Saglikla kavusun insallah. Akintiniz ne zaman basladiİlki 36 saat ve sonrasında gün aşırı 3 defa. Ben sonrasında 1 saat kadar belime yastık koyup dinlendim. Herhangi bir belirtim olmadı. Günüm geçtikten bir kaç gün sonra test yaptım. Beta hcgye bugün baktırdım. İlerlediğini görmek için idrar testini takip ettim iki günde bir. Şu anda göğüs hassasiyeti ve sanki âdet olucak gibi belimde ve karnımda ağrı varbende taktim akintiya ama genelde hep akintiyla oluyor..
Allah nazarlardan saklasın canım benim, bizlere de duanı eksik etmeİlki 36 saat ve sonrasında gün aşırı 3 defa. Ben sonrasında 1 saat kadar belime yastık koyup dinlendim. Herhangi bir belirtim olmadı. Günüm geçtikten bir kaç gün sonra test yaptım. Beta hcgye bugün baktırdım. İlerlediğini görmek için idrar testini takip ettim iki günde bir. Şu anda göğüs hassasiyeti ve sanki âdet olucak gibi belimde ve karnımda ağrı var