- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.941
Maaşallah kuzum benimmmKizlaaarr igne gunu haric 15.gunde erken gebelik testi yaptimm sonuca bakar misiniiizzzz hamileeyiiiiiimm çok şükür sonunda dualarim kabul oldu. Maşallaah diyin nazar degmesin olur mu yaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllaah hayırlısıyla
Eki Görüntüle 3034056
Kuzucumm hayırlısı inşallahAyın 18 inde adet olmustum covidken cok agrı kesici aldım 20 sinde bitmişti adet dahil bugün 8. Gün daha yumurtlama dönemime var bide şimdiden 11 mm olmuş dedi çarşamba gene gidicem canım büyük ihtimalle bu ay da çatlatma iğnesi vericek çarşamba bence iğne yaptırıcaktır öle tahmin ediyorum aşılama için bişey demedi henüz
Benimde sağda 11 mm canım çarşamba tekrar gidicem ilaç vermedi çarşamba iğne vericek diye tahmin ediyorum direk ovitrella diyebilir sen peki ilaç alıyormusun bu ay senin nasıl olcak tedaviKuzucumm hayırlısı inşallah
Dün bende randevum vardı hastaneye gittim, reglin 5. Günüydü solda 2 tane 10 mm yumurta vardı dedi.ilaç kullanıyor musun bu ay?
21. gündeİgne gunu haric kacinci gununuzde kan testi verdiniz acaba
Hayırlı olsun kuzum bana önermedi ilaçsız gelişmiş insallah bu ay tutarKızlar sonunda adet oldumadetin 3.günü pazar gününe denk geldiği için ben femaraya başlıcam Pazartesi günüde doktora gidicem bir sorun yoksa femara kullanmaya devam edicem inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız
İnşallah kuzum ben arı sütü bal karışımı aldım bugün başlıcam hakkımızda hayırlısı olsunHayırlı olsun kuzum bana önermedi ilaçsız gelişmiş insallah bu ay tutar
Bende hayıta başladım omepa vitamin ve folik asit kullanıyorum ztn insallah şifalarını görürüz aslında havuç ve incir kürü denemek istiyorum ama prolaktinimi çıkartır diye yanaşmıyorumİnşallah kuzum ben arı sütü bal karışımı aldım bugün başlıcam hakkımızda hayırlısı olsun
Canım klomen etkisi ztn iki ay devam ediyormuş ben bu ay kullanmadım ama etkileri devam ediyor muayane gittinmi tekrar doktoraKızlar beni bi aydınlatın klomenle 1 yumurtam olmuştu ve çatlamıştı ama kistlerim de oldu şimdi bana bu ay vermez mi bi daha klomen bu syı es mi geçer
Yaaaa cok guzel canim saglikla ilerlesin saglikla kavusun birbirinize bizede dua et kacinci denemendi canm ilkmi birde kac yumurtan vardi neler yaptin anlattmsn daha once test yapmismiydinKizlaaarr igne gunu haric 15.gunde erken gebelik testi yaptimm sonuca bakar misiniiizzzz hamileeyiiiiiimm çok şükür sonunda dualarim kabul oldu. Maşallaah diyin nazar degmesin olur mu yaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllaah hayırlısıyla
Eki Görüntüle 3034056
Klomen başladı dün doktor, İnsülin direncim için diyet başladı ama ben henüz başlamadım pzt bakarızBenimde sağda 11 mm canım çarşamba tekrar gidicem ilaç vermedi çarşamba iğne vericek diye tahmin ediyorum direk ovitrella diyebilir sen peki ilaç alıyormusun bu ay senin nasıl olcak tedavi
Ay bu diyetler hep pztsi başlıyoruz zatenKlomen başladı dün doktor, İnsülin direncim için diyet başladı ama ben henüz başlamadım pzt bakarız
Canım 300 olduğunda böyleydi iğne in 16. gunuSilik çıktığı gün mü 300 dü peki kusura bakmayın çok soruyorum. Benim de 13.günü gözle görülür silik çıktı. 14.günü yani dün hayalet varla yok arası çıktı.
Sağol canım akıntım çok fazla olmadı şuanda aşırı yokMasallah allah nazardan saklasin.. hayirlisiyla kucaginiza almak nasip olsun❤akinti ne zaman basladi
Bilmiyorum ki canim ilk gittiğimde bir kese vardı 20 gün sonra tekrar gel dedi yani tam iki aylıkken gidicem bakalimIkiz geliyor diyebiliriz ozaman
Kuzum vallla iş güç tempo ben 2 3 gündür bu olayı baya ATtkm kafam DNA aneme geldim 2 kere test yaptım ama sılık çıktı sana da sotlemıstkm zaten şimdi kaşık da batma oldu bekledeyim 8 gün oldu iğne vurulalı ama akıntı cok ya yoğurt gibi bide beyaz beyazArianaa iyilikperisi92 sesiniz çıkmıyor napıyorsunuz Arianaa kanama gördünmü canım nasılsın gelişme varmı
Cok guzel bi pozitif hayirli ugurlu olsun canim masallahKizlaaarr igne gunu haric 15.gunde erken gebelik testi yaptimm sonuca bakar misiniiizzzz hamileeyiiiiiimm çok şükür sonunda dualarim kabul oldu. Maşallaah diyin nazar degmesin olur mu yaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllaah hayırlısıyla
Eki Görüntüle 3034056
7-8. Haftada b, tek yumurta yada cift yumurta farkli zamanlarda belli oluyor diye biliyorum canim... hayirlisi olsun insallahBilmiyorum ki canim ilk gittiğimde bir kese vardı 20 gün sonra tekrar gel dedi yani tam iki aylıkken gidicem bakalim