- 20 Ekim 2015
- 566
- 255
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.921
Amin inşallah Allah dileyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsinAllah nazarlardan saklasın canım benim, bizlere de duanı eksik etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah Allah dileyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsinAllah nazarlardan saklasın canım benim, bizlere de duanı eksik etme
İgne gunu haric kacinci gununuzde kan testi verdiniz acabaKızlar değerim 2170 çıktı. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Yani akinti bende zaten hep vardi akinti var. Surekli bi sag kasığım bir sol kasığım agriyor. Sonra bazen hasta olacakmisim gibi karnim agriyor. Boyle agrilarim oluyo surekli.. kasıklarım agriyinca hamile gibi hissediyorum. Karnim agriyinca hasta olacam gibi hissediyorum. Az once hasta oldum sandim tuvalete girdim pecete sildim bisey yoktu. Duphaston ilac bitince biter bitmez olunuyo ilac son bir tane kaldi onu da yarin icersem hasta olurum buyuk ihtimalleİnsallah canım belirtilerin var mı
Aynen bize de 36 saat sonra dediMerhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi vurulanlar kaç saat sonra ilişki olmalı sizce doktor 36 saat dedi ya kaçırırsam diye korkuyorum
İnsallh canim igneden sonra kacinci gunun bugun. Guzel haberlerle insallahh6 bucukda Uyandigimdan beri idrarimi tutmaktan bi hal oldum az kaldi bir 15-20 dk sonra testi yapip sonucu ogrenicem insaAllaah negatif gormem insaAllaaahhhhh
Yaptin mi test benide meraklandirdin hadi guzel haberlerle gel6 bucukda Uyandigimdan beri idrarimi tutmaktan bi hal oldum az kaldi bir 15-20 dk sonra testi yapip sonucu ogrenicem insaAllaah negatif gormem insaAllaaahhhhh
İgneden sonra 15. Gün erken gebelik testi yaptimİnsallh canim igneden sonra kacinci gunun bugun. Guzel haberlerle insallahh
Resim atiyorum hemeeenYaptin mi test benide meraklandirdin hadi guzel haberlerle gel
Masallaahhhh canimmm saglikla gelsin bebis dua et bizede eee anlatmistin ama bi toparlarsan neler yaptin belirtiler falan nasildiKizlaaarr igne gunu haric 15.gunde erken gebelik testi yaptimm sonuca bakar misiniiizzzz hamileeyiiiiiimm çok şükür sonunda dualarim kabul oldu. Maşallaah diyin nazar degmesin olur mu yaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllaah hayırlısıyla
Eki Görüntüle 3034056
Hoşgeldin canım insallah en yakın zamanda kavuşuruzMerhaba hanimlar tam 2 saatir tum yorumlari okudum bitirdim bu form cok guzel olmus acana cok teşekkürler
Klomen ve ovitrelle 3. Kullanisimdi bu ay dozu artirarak gunde 3 tane ictim ve 3 yumurtam olustu catlatma ignesi oldum 8 gun once. Saat itibariyle bugun 8. Gunum. 1 senedir sadece 1 kere kimyasal oldu tum degerlerim hormnlarima esimn aperm tesleri hersey normal eger bu ayda hamile kalmazdam hsg istedi doktorum artik bende merakla bekliorum insallh tum bekleyen arkdsalrima Allahim guzel haberlerini versin.. Guzel haberlerini alan arkadaslarimizada saglikli sihatli kavusmayi nasip etsinn
Maşallah canım benim saglıkla tutunsun insallahKizlaaarr igne gunu haric 15.gunde erken gebelik testi yaptimm sonuca bakar misiniiizzzz hamileeyiiiiiimm çok şükür sonunda dualarim kabul oldu. Maşallaah diyin nazar degmesin olur mu yaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllaah hayırlısıyla
Eki Görüntüle 3034056
Insallah canim doktor banada vermemisti klomen etkisi devam eder die ama hic kontrole cagirmadi diger ay asilama yapcaz die ben hatta demistim yinede geliyim mi yumurta kontrolu icin gerek yok demisti..bak senin yine kontrol ediyor 11mm kacinci gunde olduKızlar bende şimdi doktordan geldim covidden dolayı regl olunca gidememiştim ilk klomen ovitrella sonucunda olmamıştı biliyorsunuz ki doktor muayenede şimdiden sağ tarafımda yumurtalarımın oluştuğunu şuanlık 11 mm olduğunu çarşamba tekrar gidecem o güne kadar daha da büyür dedi kan testi verdim bakalım klomen etkisi devam ediyor olabilir dedi bir de ben dün hayıta başlamıştım o da geliştiriyo olabilir bakalım insallah bu ay herşey yolunda gider
Ayın 18 inde adet olmustum covidken cok agrı kesici aldım 20 sinde bitmişti adet dahil bugün 8. Gün daha yumurtlama dönemime var bide şimdiden 11 mm olmuş dedi çarşamba gene gidicem canım büyük ihtimalle bu ay da çatlatma iğnesi vericek çarşamba bence iğne yaptırıcaktır öle tahmin ediyorum aşılama için bişey demedi henüzInsallah canim doktor banada vermemisti klomen etkisi devam eder die ama hic kontrole cagirmadi diger ay asilama yapcaz die ben hatta demistim yinede geliyim mi yumurta kontrolu icin gerek yok demisti..bak senin yine kontrol ediyor 11mm kacinci gunde oldu
Rica ederim, hoşgeldin canım❤❤❤Merhaba hanimlar tam 2 saatir tum yorumlari okudum bitirdim bu form cok guzel olmus acana cok teşekkürler
Klomen ve ovitrelle 3. Kullanisimdi bu ay dozu artirarak gunde 3 tane ictim ve 3 yumurtam olustu catlatma ignesi oldum 8 gun once. Saat itibariyle bugun 8. Gunum. 1 senedir sadece 1 kere kimyasal oldu tum degerlerim hormnlarima esimn aperm tesleri hersey normal eger bu ayda hamile kalmazdam hsg istedi doktorum artik bende merakla bekliorum insallh tum bekleyen arkdsalrima Allahim guzel haberlerini versin.. Guzel haberlerini alan arkadaslarimizada saglikli sihatli kavusmayi nasip etsinn