- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
Evet canım 15 Mart gibi bat tarihinBen de bunu merak ediyordumbgm21 1 martta çatlatma iğnesi oldum. Normal adet tarihim 19 Mart ama iğneden ötürü daha erken bekleyeceğim o zaman?? İnşallah gelmez tabi de
2 gün sonra adet günüm olmazsam o zaman yaparımerken biraz 2 gün sonra tekrar test yap bence
İnşallah canım ya çok daha fazla bekleyemedim yaptım hemen testi bugünEvet silik bile olsa görünüyor çizgi, inşallah gebeliktir. En erken 12. Gün diye okudum hep burada ama kaset test ve erken gebelik testi farkı olur mu onu bilemiyorum
Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla hep birlikte güzel sonuçlar alırızEvet canım 15 Mart gibi bat tarihin
pazar gününe kadar olmazsam umutlanabilirim tekrar o zamanEvet canım Cumartesi yada Pazar adet günün
Benim de elimde bir kaset test bir de erken gebelik testi var(aylardır bekliyorum hiç kullanmak nasip olmadıİnşallah canım ya çok daha fazla bekleyemedim yaptım hemen testi bugün
İnşallah canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun sen de mi iğne yaptırdın bekliyorsunBenim de elimde bir kaset test bir de erken gebelik testi var(aylardır bekliyorum hiç kullanmak nasip olmadı) ben de hep zor tutuyorum kendimi çok iyi anlıyorum seni inşallah Rabbim hatırla sonuçlandırır
Amin canım evet ben de 1 martta iğne yaptırdım, iğneden sonra 9. Gün test yaptım negatif çıktı. Şimdi 14. Günü beklicem test içinİnşallah canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun sen de mi iğne yaptırdın bekliyorsun
Aaaa genelde ilk 10-12 gün pozitif çıkıyor diyorlar sen yapsan var ise hemen belli olur o zaman ilk iğnen mi ?Amin canım evet ben de 1 martta iğne yaptırdım, iğneden sonra 9. Gün test yaptım negatif çıktı. Şimdi 14. Günü beklicem test için
Evet ilk iğnem, 9 ay oldu çocuk niyetine girdik. İnşallah bu iğneler şifa olmuştur bakalımAaaa genelde ilk 10-12 gün pozitif çıkıyor diyorlar sen yapsan var ise hemen belli olur o zaman ilk iğnen mi ?
9 aydır korunmuyorsunuz ama olmadı mı halaEvet ilk iğnem, 9 ay oldu çocuk niyetine girdik. İnşallah bu iğneler şifa olmuştur bakalımsenin kaçıncı iğne
Evet aslında 10 ay oldu başlayalı ama arada 1 ay alerjim çok ilerlemişti ilaç kullandım o ayı es geçtik, 9 aydır olmuyor. Hamile kalabiliyor olmak da nimet bence o açıdan karamsar olmazsın en azından, inşallah en hayırlı ve kısa zamanda nasip olur hepimize, Rabbim aratmasın9 aydır korunmuyorsunuz ama olmadı mı hala
benim 4 ekimde kalbi durdu bir düşük yapmak zorunda kaldık korunmuyorum o günden beri olmuyor hala
geçen ay sadece klomen denedim bu ay femara+çatlatma yaptık beklemedeyim
Bizimde 8 aydır olmadıEvet aslında 10 ay oldu başlayalı ama arada 1 ay alerjim çok ilerlemişti ilaç kullandım o ayı es geçtik, 9 aydır olmuyor. Hamile kalabiliyor olmak da nimet bence o açıdan karamsar olmazsın en azından, inşallah en hayırlı ve kısa zamanda nasip olur hepimize, Rabbim aratmasın
Benim de vurulduğum gün hariç 5.gun hiç belirti kalmadıBenim iğnenin 6.günü şu an hiçbir belirtim yok 4.gün ağrım ve şişkinliğim fazlaydı hepsi kesildibu zamana kadar 3 kere çatlatma iğnesi oldum hiçbirinde iğnenin etkilerini yaşamadım yarın iğnenin 7.günü iğne etkisinin geçip geçmediğini anlamak için sabah ilk idrar ile test yapmayı düşünüyorum
İnşallah hayırlısıyla tek seferde olurBizimde 8 aydır olmadıilk çatlatma iğnem
Evet kuzum ama klomen kullandıysan adet gecikmesine rağmen negatif çıkıyorsa mutlaka doktora gitmelisin çünkü klomen çoğu zaman kist oluşturabiliyorB
pazar gününe kadar olmazsam umutlanabilirim tekrar o zaman
Seninle aramızda 1 gün var gel yol arkadaşım sarılalımBenim de vurulduğum gün hariç 5.gun hiç belirti kalmadı
İlk idrar ile yapman daha sağlıklı canım bende yarın sabah yapıcam iğnenin etkisi geçmiş mi diyeBugün çatlatma iğnesi hariç 5.gunu az önce test yaptım ikinci çizgi hafif çıktı sanırım etkisi azalıyor