- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
sormaa anneme anlatıyorum ilaç iğne hormon erken testler falan diyo onlar ne biz hiç bilmezdik günümüz geçerdi gider kan verir öğrenirdik siz ne çok şey biliyosunuzGene beyinler yandıne zormuş şimdiki zamanda hamile kalmak gerçekten eskiden annelerimiz sorunsuz kalırdı şimdi yok hormon yok iğne yok şöyle yok böyle yaşlar ne durumda arkadaşlar sizin ben 30
Valla benim annemde benden öğreniyo anlattıkça ne kadar uğraşıyoruz smdi ne kadar emekler veriyoruz allah ins emeklerimizi dularımızı kabul etsinsormaa anneme anlatıyorum ilaç iğne hormon erken testler falan diyo onlar ne biz hiç bilmezdik günümüz geçerdi gider kan verir öğrenirdik siz ne çok şey biliyosunuz
Biz ilaç kullandığımız ve iğne olduğumuz için normal bat günümüzü saymıyoruz iğneden sonra 14.veya 15. Gün bizim yeni bat tarihimiz oluyor mesela kendimden örnek veriyim normalde iğne kullanmasaydım benim bat günüm 23 mart idi ama iğneden dolayı şu an ki bat tarihim 19 veya 20 Mart
Ben de bunu merak ediyordum13. Günde iğne etkisi kalmamıştır kuzumçünkü yarın yada ertesi gün regli günün oluyor
Benim anam en çok yumurtlama gününe şaşırmıştıGene beyinler yandıne zormuş şimdiki zamanda hamile kalmak gerçekten eskiden annelerimiz sorunsuz kalırdı şimdi yok hormon yok iğne yok şöyle yok böyle yaşlar ne durumda arkadaşlar sizin ben 30
Ben de 30. Ama yaşadığım stresle 3 5 yıl daha yaşlandımGene beyinler yandıne zormuş şimdiki zamanda hamile kalmak gerçekten eskiden annelerimiz sorunsuz kalırdı şimdi yok hormon yok iğne yok şöyle yok böyle yaşlar ne durumda arkadaşlar sizin ben 30
İğne etkisi olmayabilir ama yine de yarın öbür gün tekrarlamakta fayda var. Bu testinizden önce iğne etkisini görmek için hiç yapmış mıydınız testBende 28 şubatta çatlatma iğnesi yaptım
Bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı acaba iğnenin etkisi mi
11. Günün oluyor bence 3 gün sonra tekrarla gene canımBende 28 şubatta çatlatma iğnesi yaptım
Bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı acaba iğnenin etkisi mi
Benim iğne olduktan sonraki bikaç gün aşırı olmuştu. Sizin kaçıncı gündüBelim kopuyor benim gene hiç bu kadar bel ağrısı yasamamıstım
Hayır canım yapmadım 10 gün geçmesini bekledimİğne etkisi olmayabilir ama yine de yarın öbür gün tekrarlamakta fayda var. Bu testinizden önce iğne etkisini görmek için hiç yapmış mıydınız test
2 gün var zaten adet dönemime11. Günün oluyor bence 3 gün sonra tekrarla gene canım
erken biraz 2 gün sonra tekrar test yap benceÇatlama iğnesi sonrası 11.gün testim bi de bu silik çizgi çıktı
Evet silik bile olsa görünüyor çizgi, inşallah gebeliktir. En erken 12. Gün diye okudum hep burada ama kaset test ve erken gebelik testi farkı olur mu onu bilemiyorumÇatlama iğnesi sonrası 11.gün testim bi de bu silik çizgi çıktı
13. GünümBenim iğne olduktan sonraki bikaç gün aşırı olmuştu. Sizin kaçıncı gündü
Evet canım Cumartesi yada Pazar adet gününImmm yani bu dedne göre yeni bat tarihim o zaman yarın veya diğer gün mü olacak bugün 13. Günümdeyim eski bat tarihim 16 sı
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımo zaman 13 mart diyeyim sağlam olsun