- 2 Mart 2022
- 73
- 70
- 32
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
Benim 15 martta iğnenin 14. Günü olcak. Akıntı olarak mat değil de sarımtrak geliyor. Ama kasıklarımda ciddi sancı var adet olacakmışım gibi geliyorBaşka yok mu batı bu tarihler olan?
Bende atarım sonuç ne olursaİnşallah kuzum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınyarın iğne etkisini görmek için test yapıcam buraya atarım mutlaka 13.günümde pozitif sonucumu atarım inşallah
Benim 16 sı canım ama dediler ya çatlatma iğnesi 14-16 arası yeni regl tarihiymiş bilmiyorum kafam karıstı benimde tek bildigim asırı bel agrısı çekiyorum bide akıntım varBat tarihi 14 15 mart olanlar uzayan mat akıntınız var mı? Normalde regl öncesi krem tarzda akıntım olur kahverengi lekelemeyin dönüp regl başlardı bu defa yumurtlama akıntısı tarzında mat akıntı olunca şaşırdım.
Yarın tekrar yap testİnşallah bebektendirHala akıntım var ama yoğun değil dün daha yoğundu bugün azaldı dün kasık ağrım ara ara oluyodu ama yürütmeyen cinsten değildi
Aynen sarıya kaçıyor benimde ama uzayan tarzda, seninde mi öyle?Benim tek kasıkta bıçak batması tarzı hareket ettikçe artan bir ağrı varBenim 15 martta iğnenin 14. Günü olcak. Akıntı olarak mat değil de sarımtrak geliyor. Ama kasıklarımda ciddi sancı var adet olacakmışım gibi geliyor
Uzayan şekilde değil benim canım. Test dün yapmıştım, iğne sonrası 9. Gün iğne etkisi geçmiş mi diye görmek için negatif çıktıAynen sarıya kaçıyor benimde ama uzayan tarzda, seninde mi öyle?Benim tek kasıkta bıçak batması tarzı hareket ettikçe artan bir ağrı var
Hiç test yaptın mı?
9. Günde etkisi geçiyor mu? Bem daha önce çatlatma iğnesi kullandığım zamana 12. Gün bile silik çizgi görüyordumUzayan şekilde değil benim canım. Test dün yapmıştım, iğne sonrası 9. Gün iğne etkisi geçmiş mi diye görmek için negatif çıktı
Sanırım kişiden kişiye göre değişiyor. Ama 12. Günde genelde etkisinin bitmiş olacağı söyleniyor9. Günde etkisi geçiyor mu? Bem daha önce çatlatma iğnesi kullandığım zamana 12. Gün bile silik çizgi görüyordum
İğnenin kaçıncı günü bugün
Benimde 13 mart bat günüm13 yada 14 mart die bende bekliyorum batı bakalım hayırlısı olsun
Bii 26 da bendenYas 26
Ben varım kuşum 13 mart pazara denk geliyor.Başka yok mu batı bu tarihler olan?
Yok canım iş için şehir dışındaydım bugün dönüyorum bat geçince kan vericem
Yarın yapıcam canım bugün pek mümkün değil yoldayım yarına kaldıYarın tekrar yap testilk bebiş haberimiz senden
Hadi hayırlısı inşallahYok canım iş için şehir dışındaydım bugün dönüyorum bat geçince kan vericem
Benim Bat bugün ama yarın sabah test yapmayı düşünüyorum. Cesaret edebilirsem... 2 yıldır bekliyoruz Allah herkese hayırlı haberler vermeyi nasip etsin.Başka yok mu batı bu tarihler olan?
Akıntın var mı? Uzayan kalın yoğunlukta?Ben varım kuşum 13 mart pazara denk geliyor.