- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
bendede öyle iğneden beri dik ve hassaslar genelde iğne etkisi diyorlar diye gebeliğe yormadım pekBenimde 16 mart bat tarihim 5 test siparişim bgn gelicek yarından itibaren başlayayım diyorum bende bir de bilmiyorum meme uçlarım olduğundan daha belirgin daha koyular sende de ole mi oda erken gebelik belirtisiymiş
Hassasiyet yok bende progestan kullandığım için o hassasiyeti alıyormus ole okumustum ama ddigim gibi daha dolgun ve daha koyular ay bilmiyorum ara ara regl agrısı da giriyor karısığımbendede öyle iğneden beri dik ve hassaslar genelde iğne etkisi diyorlar diye gebeliğe yormadım pek
niyetin varsa yarın bir test yap istersenHassasiyet yok bende progestan kullandığım için o hassasiyeti alıyormus ole okumustum ama ddigim gibi daha dolgun ve daha koyular ay bilmiyorum ara ara regl agrısı da giriyor karısığım
S sultansultan90 hadi test yapınbugün iğne günü hariç 12. günüm test yapmamak için baya direndim ve yapmadımdiğer günlerden farklı olarak bugün akıntımda artış var sürekli böyle ıslaklık hissiyle dolaşıyorum onun dışında başka bir değişikliğim yok benim
girmeyin aklımaaa
Bugün doğum günüm iğne sonrası 10. Gün ne var bir sürpriz olsa ahhh ahh :)girmeyin aklımaaa
13 mart evlilik yıldönümümüz bende o gün hediye die vermek istiyorum müjdeyi amaaa :))Bugün doğum günüm iğne sonrası 10. Gün ne var bir sürpriz olsa ahhh ahh :)
İnşallah canım benim Allah yüzümüze baksın13 mart evlilik yıldönümümüz bende o gün hediye die vermek istiyorum müjdeyi amaaa :))
Ya da nasıl rahat hissedeceksiniz o gün yapıngirmeyin aklımaaa
BENDE yaa nasıl duruyorlar anlamıyorum :)Ya da nasıl rahat hissedeceksiniz o gün yapınben genelde sabırsızımdır
Hadi sende yap yarın umutsuzluk yok yarın yapalım sonra diğer gün sonra diğer gün 16. Güne kadar hergün deneyelimgirmeyin aklımaaa
Hayırlısı olsun canım üzülme sakın bu ay tekrar dene pes etmek yok olana kadar devammm23 Şubatta iğne olmuştum 10. Gün idrar testi yaptım önce tek çizgi gördüm sonra çöpe atmak için gittiğimde silik bir çizgi daha vardı. Hemen hastaneye gittim kan tahlili verdi 2.7 gibi bir değer vardı ama negatifti ve bugün üstelik iki gün erken regl oldum.
düşmüş değerin değil miKızlar acaba var mı diye test yaptırdım bugün doğum günüm diye sonuç 0.36, iğnenin 10. Günü
İğnenin kaçıncı günü bugünKızlar ben elencem galiba belimde şiddetli agrı var suan hiç bu kadar belim agrımamıstı kasıklarıma da vuruyo regl olcakmısım gibi
12. Günüm bat tarihim 16 sıİğnenin kaçıncı günü bugün
İğnenin 12.gunuyse 14. Ya da 15.gunu adet olmanız gerekiyor. Eski adet döngünüze göre düşünmeyin derim. Bence bir test yapın emin olun strese girmezsiniz12. Günüm bat tarihim 16 sı