- 16 Haziran 2020
- 4.295
- 9.588
- 28
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
Hep takip ettim bu sayfayı hiç yazmadm da 13 martı görünce tutamadım kendimi13 mart evlilik yıldönümümüz bende o gün hediye die vermek istiyorum müjdeyi amaaa :))
Ne güzel bir tesadüf inşallah güzel bir hediyemiz olurHep takip ettim bu sayfayı hiç yazmadm da 13 martı görünce tutamadım kendimibizimde yıl dönümü o gün inşallah nasip olurda böyle güzel bir hediye olur hepimize
Benimde iğne hariç 12. Günüm ve hiç belirti yok umudum da yok gerçi ama hayırlısı
İnşallah inşallahNe güzel bir tesadüf inşallah güzel bir hediyemiz olur
Benim dün değil önceki gün belim ağrıyordu adet olacakmışm gibi kasıklarım ağrıyordu ama geçti rahatım 2 gündür
16 canımİnşallah inşallah
Benim dün değil önceki gün belim ağrıyordu adet olacakmışm gibi kasıklarım ağrıyordu ama geçti rahatım 2 gündür
Adet tarihin ne zaman canım
Evet canım hayırlısıdüşmüş değerin değil mi
Benim de 12 sinde16 canım
13 yada 14 martİnşallah inşallah
Adet tarihin ne zaman canım
Belkide iğne etkisi geçmiştir yinede ümitsiz olma 12.günden sonra pozitife dönenleride okudukEvet canım hayırlısı
Çok aaz kalmış iğnenin etkisi de geçmiştir bizde zaten 12. Gün bugün13 yada 14 mart
Ahh inşallah canım benimBelkide iğne etkisi geçmiştir yinede ümitsiz olma 12.günden sonra pozitife dönenleride okuduk
Aynen az kaldı ak koyun kara koyun belli olur bir iki güne netleştiririzÇok aaz kalmış iğnenin etkisi de geçmiştir bizde zaten 12. Gün bugün
Valla ben 11-12-13-14 negatif cıkıp 16 da pozitif olanı okumuştum pes etmeyelim olana kadarBelkide iğne etkisi geçmiştir yinede ümitsiz olma 12.günden sonra pozitife dönenleride okuduk
Kırmızı kartı görene kadar takipteyizValla ben 11-12-13-14 negatif cıkıp 16 da pozitif olanı okumuştum pes etmeyelim olana kadar
Kan tahlilide mi negatifti ki?iğne sonrası 10. Günüm doktor erken baktırmışsın birşey ifade etmez dedi ama 0.36 çıktı sonucumValla ben 11-12-13-14 negatif cıkıp 16 da pozitif olanı okumuştum pes etmeyelim olana kadar
Teşekkür ederim canım benim aynen oluncaya kadar devamHayırlısı olsun canım üzülme sakın bu ay tekrar dene pes etmek yok olana kadar devammm
Yok yok canım:) sen hele bir 4-5 gün bekle bence senin varmı belirtilerin nasılsınKan tahlilide mi negatifti ki?iğne sonrası 10. Günüm doktor erken baktırmışsın birşey ifade etmez dedi ama 0.36 çıktı sonucum
Sizde belirti varmı hiçTeşekkür ederim canım benim aynen oluncaya kadar devam
Canım benim üzülme güzel haberleri burdan yazacağız inşallah bu ay olmazsq gelecek ayKızlar ben elencem galiba belimde şiddetli agrı var suan hiç bu kadar belim agrımamıstı kasıklarıma da vuruyo regl olcakmısım gibi
Aynen öyle olmasa bile pes etmek yok tekrar tekrar deneyeceğizAynen az kaldı ak koyun kara koyun belli olur bir iki güne netleştiririz