- 23 Nisan 2021
- 2.552
- 4.104
- 30
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
Bazı kadınlar yumurtlama döneminde de kanama görebiliyor belki yumurtlama kanamasidir.Kızlar ben pazar çatlatma iğnesi oldum ama şeffaf akıntı içinde lekelemmem var sabahtan beri dokturuma hafifse adete kadar bekleyelim dedi.ara ara bu tarz lekelenmelerim olurdu ama nedenini bilmiyorum benim bundan kaynaklı mı gebelik oluşmuyor diye endişeleniyorum
Bat ne zaman peki çatlatma iğneni adetine yakın öı oldun ki ?Kızlar ben pazar çatlatma iğnesi oldum ama şeffaf akıntı içinde lekelemmem var sabahtan beri dokturuma hafifse adete kadar bekleyelim dedi.ara ara bu tarz lekelenmelerim olurdu ama nedenini bilmiyorum benim bundan kaynaklı mı gebelik oluşmuyor diye endişeleniyorum
Hayır tam tersi femara kullandığım için sanırım erken gelişti yumurtalarim adetin 10.gunu ovittrelle vuruldum bugün 13.gunumBat ne zaman peki çatlatma iğneni adetine yakın öı oldun ki ?
Belki hastanenin sitesinden öğrenebilirsiniz.2 saatte çıkardı en geç daha önce de verdim devlettebeklemek ne zormuş gerçekten
Devlet hastanelerinin web sitelerinde sonuç öğrenme kısmı yok sanırım. Bekleyeceğim mecburBelki hastanenin sitesinden öğrenebilirsiniz.
Bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldumDevlet hastanelerinin web sitelerinde sonuç öğrenme kısmı yok sanırım. Bekleyeceğim mecbur
Devlet hastanelerinin web sitelerinde sonuç öğrenme kısmı yok sanırım. Bekleyeceğim mecbur
Var canım yani ben bursa da yaşıyorum ve hastanenin tahlillerine Googleden bakabiliyorumDevlet hastanelerinin web sitelerinde sonuç öğrenme kısmı yok sanırım. Bekleyeceğim mecbur
Tahlil sonuçları kısmı var canımDevlet hastanelerinin web sitelerinde sonuç öğrenme kısmı yok sanırım. Bekleyeceğim mecbur
Erken bence kuzumBugün 9.günüm karnımda fazla ağrı vardı gitmek zorunda kaldım tahlil yaptılar.
Hayirli olsun guzelce tutunsun bebegin sana cok seviniyorum bole haberler gelinceKızlar çatlatma iğnesinin 12.günü beta değerim 49.73 çıkmışsanki düşük beklediğim sınavdan yüksek almış gibi sevindim
Hanimlar merhaba bende klomen +catlatma ignesi oldum 18 subatta ama malesef hamilelik olmadi doktor bu ay ilac vermedi diger ay asilama yapalim dedi ama ben bu ayida ovulasyon testleriyle takip etmek istiyorum yapan var mi aranizda kacinci gun baslamaliyim hangi markayi almaliyim bide c ve T cizgisini once koyu gorup sonra T acilinca mi catlama olmus oluyor
Çok teşekkür ederim herkes güzel haberler alıp umutlarına kavusur inşallah.Hayirli olsun guzelce tutunsun bebegin sana cok seviniyorum bole haberler gelince
Yaa maaşallah çok mutlu oldum canım, sağlıkla ilerlesin inşallah ❤❤❤Kızlar çatlatma iğnesinin 12.günü beta değerim 49.73 çıkmışsanki düşük beklediğim sınavdan yüksek almış gibi sevindim
İnşallah canım çok teşekkür ederim bu başlıktaki herkes bu güzel haberi alsın kucağımız mutlulukla dolsunYaa maaşallah çok mutlu oldum canım, sağlıkla ilerlesin inşallah ❤❤❤
Bence bekle canım kötü düşünme yumurtalar gelişip çatladıysa herşey yolundadır bebiş de gelsin insallahHayır tam tersi femara kullandığım için sanırım erken gelişti yumurtalarim adetin 10.gunu ovittrelle vuruldum bugün 13.gunum