- 23 Nisan 2021
- 2.552
- 4.104
- 30
- Konu Sahibi MaviMujdem
Kızlar acilden kan verdim yalvar yakar. Sonucu bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen yaz bekliyoruzKızlar acilden kan verdim yalvar yakar. Sonucu bekliyorum
Al benden de o kadarKızlar durumlarınız nedir ? yarından sonra
Son 3 günüm kaldı bat günüme pek birşey hissetmiyorum ya
Bende öyle...Kızlar durumlarınız nedir ? yarından sonra
Son 3 günüm kaldı bat günüme pek birşey hissetmiyorum ya
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindimKızlarrr hamileyimm
Çok sevindim inşallah bizde yaşarız bu sevinci.İlk deneme mi canım12.gün testim böyle çıktı. Doktoruma sordum. İğnenin etkisi kalmamıştır. Kan testi yapalım dedi. Çok heyecanlıyım ya
Eki Görüntüle 3022186
henüz klomen kullanıyorum. 17 martta olucam muhtemelenBenimde ikinci aşılamam. Sen ne zaman aşılama oldun canım.
Hala yüklenmedi e nabıza 3 saat olacakHemen yaz bekliyoruz
İlaçta ilk deneme canım öncesinde ovulasyon testiyle deniyordum. Kan sonucu bekliyorum inşallah hepimiz güzel haberlerimizi alırız.Çok sevindim inşallah bizde yaşarız bu sevinci.İlk deneme mi canım
Amin canım sağolasın, çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olurAllah kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim
Bence gün aşırı olması sperm sağlığı için daha iyi. Geçmiş olsun.Kızlar pazartesi günü öğlen igne oldum. Pazartesi ve salı akşamı ilişki oldu ama bugün eşim rahatsız bugün olmazsa sizce sorun olur mu? Yani artık gün aşırı devam etsek kaçırmış olur muyum
Kızlar pazartesi günü öğlen igne oldum. Pazartesi ve salı akşamı ilişki oldu ama bugün eşim rahatsız bugün olmazsa sizce sorun olur mu? Yani artık gün aşırı devam etsek kaçırmış olur muyum
Benim doktorum gün aşırı önermişti zaten bir gün ara verebilirsin canım daha iyiBence gün aşırı olması sperm sağlığı için daha iyi. Geçmiş olsun.
Teşekkürler mecbur öyle olacak GalibaBence gün aşırı olması sperm sağlığı için daha iyi. Geçmiş olsun.
Ne yazikki geç çıkıyorKızlar 4 saattir e nabıza HCG yüklenmedi kadın doğum hastanesinde kan verdim bir de normal mi sizce bu durum?
2 saatte çıkardı en geç daha önce de verdim devlette beklemek ne zormuş gerçektenNe yazikki geç çıkıyor