- 4 Şubat 2015
- 370
- 576
- 26
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #2.561
Sen nasilsin canim tedaviyi ne yaptin son durumlar neAnladım kuzum peki bunu hangi testle görebildi bir de baslıcakmısınız peki tüp bebek kuzum morelini bozma allah tan umut kesilmez imkanınız varsa vakit kaybetmeyin tüp bebek de sans daha yüksek biliyosun
Kuzum aşılama öncesi son cıkıstayım bu ay da femara ve pazar sabah çatlatma iğnemi vuruldum bugün 3. Günüm bakalım bu ay daha rahatım kafa olarak ins son olur sen nasılsın canım nasıl gidiyorSen nasilsin canim tedaviyi ne yaptin son durumlar ne
Aşılama yaptıracağım canım, hazirandaEee canim simdi nasilsin ne yaptin tedaviyii
Merhaba evet afsüye gidiyorum ama daha asilama yaptiramadik bu ay uygun gormedi doktorumMerhaba aşılamayı Afsü de mi yaptırdınız?
Arj sütü polen propolisi nerden aldınız. Sağlıkla ilerlesin inşallahkızlar merhaba cumartesi günü değerim bugün 109 çıkmıştı pazartesi 269 çıktı bugünde 729 çıktı inşallah allahın izniyle cuma günü keseyi göreceğiz. benimde 3. klomen tedavim doktorumuz 2. klomenden sonra isterseniz aşılamaya geçelim isterseniz son kez klomen kullanalım dedi bizde son kez denemek istedik. son denemede doktorun verdiği wm multifer vitamini birde arısütü polen propolis bal kullandım günde 2 defa belkide bunlarında etkisiyle bu ay olumlu sonuç aldık. Sizlerde denemek isterseniz arısütü polen propolis deneyebilirsiniz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hayırlısıyla evlat sahibi olalım inşallah..
İnstagram dan apiterapiariurunleri sayfasından aldımArj sütü polen propolisi nerden aldınız. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende iyi çok şükür iyi diyelim iyi olsun işte Rabbim sizinde gönlünüze gore versin hayırlısıyla hayırlı evlatlar versun sizede insaAllaahKuzum aşılama öncesi son cıkıstayım bu ay da femara ve pazar sabah çatlatma iğnemi vuruldum bugün 3. Günüm bakalım bu ay daha rahatım kafa olarak ins son olur sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Siz de durumlar nasıl en baştan beri okudum bu başlığı.Genelde karından yaparlar size neden omuzdan yaptılar
Benim kimyasal oldu iğne bende ohss geliştirdi karın boşluğumda sıvı oluştu yan etkisi oldu yani bidahada denemedim iğneSiz de durumlar nasıl en baştan beri okudum bu başlığı.
Okudum hepsini çok çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce sağlığınıza ve bebişinize kavuşursunuz.Benim kimyasal oldu iğne bende ohss geliştirdi karın boşluğumda sıvı oluştu yan etkisi oldu yani bidahada denemedim iğne
çatlama için iğne yapmışsın zaten havuç yemene gerek yok tutunması için avokado iyi onu yiyebilirsin genelde doktorların dediğine göre ilişki yaşıyolar ben dinlememiştim siz bilirsinizMerhaba kızlar bnde ilk defa femera kullandım ve dün ovitrelle ignemi oldum doktor bna 1 gun var 1 gun yok dedi iliski kararsiz kaldim ne yapiyim birde havuc suyu catlama iyi geliyor diyorlar o kadar acemiyim ki bu konuda
2 yildir istiyoruz polikistik over oldugumu yeni ogrendim o kadar doktora gittigim halde
Insallah canı gönülden isteyen herkesin bebisi olur
Aa bunu hic duymamistim tesekkur ederim canm deneyecegimçatlama için iğne yapmışsın zaten havuç yemene gerek yok tutunması için avokado iyi onu yiyebilirsin genelde doktorların dediğine göre ilişki yaşıyolar ben dinlememiştim siz bilirsiniz
Canim nasilsin guzel haberler ve insaAllaahKuzum aşılama öncesi son cıkıstayım bu ay da femara ve pazar sabah çatlatma iğnemi vuruldum bugün 3. Günüm bakalım bu ay daha rahatım kafa olarak ins son olur sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Canim sen nasilsin guzel haberler ver insaAllaahAşılama yaptıracağım canım, haziranda
Doktor tüp dedi ama özelde yaptırmak istemiyorum, zaten bulunduğumuz ilde özel hastane yada tüp bebek merkezi yok