- 10 Aralık 2021
- 132
- 93
- 31
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #2.321
Haber ederim canımBizim de öyle. Sen yarin sonuç cikinca haber ver meraktayım Bende umarım istediğin gibi olur
Bende de akıntı var ama krem gibi o uzayan akıntı gebelikte de olabiliyormuş yumurtan çoktan catlamistir canım merak etmeHaber ederim canım
Birde benim bugün çok akıntım oldu . Beyaz renkte böyle afedersin sümük gibi uzuyor. Beyaz rengi
Acaba diyorum yumurtam yeni mi çatlıyor
Böyle bir ihtimal varmı sence . İğnenin 12 günü .
Sende de akıntı var mı birde
Benim de 12.gunum kasik ve bel ağrım var sadece inşallah pozitifleri görürüz canımKızlar benımde iğne günü harıç 12 . Gündeyim 15 de test yapıcam inşallah pozotıftır birde göğüs hasasasıyetım var
İnşallah hepimiz pozitif görürüz. Benimde iğnenin 12 günüKızlar benımde iğne günü harıç 12 . Gündeyim 15 de test yapıcam inşallah pozotıftır birde göğüs hasasasıyetım var
Canım 13 de kesin sonuc görebilirsin en geç 14Kızlar benımde iğne günü harıç 12 . Gündeyim 15 de test yapıcam inşallah pozotıftır birde göğüs hasasasıyetım var
Hadi yaa e kistler nolcak peki agrın bişeyin varmı canım ne dedi tam olarak smdi nasıl devam etceksiniz pekiAnlatırım kuzum az kendime geleyim, kısaca anlatmak gerekirse yine olmadı, doktor büyük ihtimalle döllenme olmuş ama tutunamamış dedi, sonradan gelişen yumurtalar kist olmuş 3 ve 2.5 cm.
İnşallah çatlamıştır. Netten bakıyorum yumurta çatladığında da öyle oluyormuş ama bilemedim . İyi ce kafam karıştıBende de akıntı var ama krem gibi o uzayan akıntı gebelikte de olabiliyormuş yumurtan çoktan catlamistir canım merak etme
Adetle birlikte gel dedi de pek bişey yapasım yok bu ay.Kistler atılmış mı diye baktırmaya giderim bu ay tekrar klomen kullanmak istemiyorum.Hadi yaa e kistler nolcak peki agrın bişeyin varmı canım ne dedi tam olarak smdi nasıl devam etceksiniz peki
Sen femare kullanmışmıydın canım o kist yapmıyormus ole diyorlar bakalom bende hasta olunca gidicem gene klomen vericem heralde bana daAdetle birlikte gel dedi de pek bişey yapasım yok bu ay.Kistler atılmış mı diye baktırmaya giderim bu ay tekrar klomen kullanmak istemiyorum.
Kendini üzme canım sakın olucak biliyosun zamanı var bekliyor bizleriAdetle birlikte gel dedi de pek bişey yapasım yok bu ay.Kistler atılmış mı diye baktırmaya giderim bu ay tekrar klomen kullanmak istemiyorum.
Canim noldu senin sonuçİnşallah çatlamıştır. Netten bakıyorum yumurta çatladığında da öyle oluyormuş ama bilemedim . İyi ce kafam karıştı
Doktor öğleden sonra gelecekmişCanim noldu senin sonuç
Yok ben yarın idrar testi yapıp öyle veririm ama nedense hiç ümidim yok adet olucak gibi hissediyorumDoktor öğleden sonra gelecekmişonu bekliyorum
Sen ne yaptın verdin mi kan
Şuan çok kötü oldum sonucum 2.84 çıktı
Tabi ki öyle hic üzme kendini benim de hiç çocuğum yok Allah ne zaman nasip ederse inşallah önümüzdeki ki ay olur güzel düşünelimŞuan çok kötü oldum sonucum 2.84 çıktı
. Nasip değilmiş demekki
Akşam pembe iki damla akıntı gibi birşey olduTabi ki öyle hic üzme kendini benim de hiç çocuğum yok Allah ne zaman nasip ederse inşallah önümüzdeki ki ay olur güzel düşünelim
Sen bikaç gün daha bekle bi daha test yap bence adet değil dimiAkşam pembe iki damla akıntı gibi birşey oldu
Acaba yeni mi benim hamilelik iyice kafam karıştıı