- 10 Aralık 2021
- 131
- 93
- 31
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #2.341
Yok canım değil peçeteye pembe kahre rengi karışık bi renk akıntı geldi . Bir daha da gelmediSen bikaç gün daha bekle bi daha test yap bence adet değil dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım değil peçeteye pembe kahre rengi karışık bi renk akıntı geldi . Bir daha da gelmediSen bikaç gün daha bekle bi daha test yap bence adet değil dimi
İnşallah yerleşme kanamasidir o zamanYok canım değil peçeteye pembe kahre rengi karışık bi renk akıntı geldi . Bir daha da gelmedi
İnşallah yaaaİnşallah yerleşme kanamasidir o zaman
Bende sabah test yapıcam yarın inşallah çift çizgi görürüm dua et bana daİnşallah yaaa
Valla bana da 14.gunde yap dedi iğne gününü sayma canım sende 1n de olmuştun sanırım ben daha sabredemiyorum :)Yarın benımde 14 . Günüm ama test yapıp yapmamakla kararsızım doktor 16 da kan testı ver dedı erken degılmı daha beklesem mı yapsam mı bılmıyorum hıc
Kaset testlerden yapsana vallaha iyi dayanıyorsun . Ben çok sabırsızım ya . 12 gününde yaptımYarın benımde 14 . Günüm ama test yapıp yapmamakla kararsızım doktor 16 da kan testı ver dedı erken degılmı daha beklesem mı yapsam mı bılmıyorum hıc
moral bozmak için erken iki gün sonra tekrar kan verin değer iki katı kadar artarsa gebelik var demektir.Kaset testlerden yapsana vallaha iyi dayanıyorsun . Ben çok sabırsızım ya . 12 gününde yaptım
Günaydın kızlar canım hosgeldin nasılsın bende regl oldum bgn ya gidicem 10 da hastaneyemoral bozmak için erken iki gün sonra tekrar kan verin değer iki katı kadar artarsa gebelik var demektir.
Hoşbuldum canım iyim dinlenme modunda relax relax takılıyorum arada bakınıyorum buralara tedavi için mi gidiceksin?Günaydın kızlar canım hosgeldin nasılsın bende regl oldum bgn ya gidicem 10 da hastaneye
Evet kuzum geçen ay covidden gidememiştim ya klomen kullanamamaıstım bakalım smdi ne dicek sen baslıcakmısın tedaviHoşbuldum canım iyim dinlenme modunda relax relax takılıyorum arada bakınıyorum buralara tedavi için mi gidiceksin?
Ne yaptın canım yaptın mı testBende sabah test yapıcam yarın inşallah çift çizgi görürüm dua et bana da
Hadi hayırlısı olsun Yaza kadar vitamin takviyesi dışında bişi yapmicam canım klomenle iğne yan etki yaptı bende karın boşluğumda birde sağ yumurtalığımda fazla uyarılmadan dolayı sıvı toplanmış oyüzden ara verdim yazın rahim filmi çektircem eğer kendiğinden gebelik oluşmazsa ondan sonra bakıcam artık tedavi falan ne verirlerseEvet kuzum geçen ay covidden gidememiştim ya klomen kullanamamaıstım bakalım smdi ne dicek sen baslıcakmısın tedavi
Bende smdi cıktım canım bana da bu sefer letu verdi günde iki kez kullan dedi magnezyum yazdı bir de coraspin yazdıHadi hayırlısı olsun Yaza kadar vitamin takviyesi dışında bişi yapmicam canım klomenle iğne yan etki yaptı bende karın boşluğumda birde sağ yumurtalığımda fazla uyarılmadan dolayı sıvı toplanmış oyüzden ara verdim yazın rahim filmi çektircem eğer kendiğinden gebelik oluşmazsa ondan sonra bakıcam artık tedavi falan ne verirlerse
Yaptım kar beyazı gördüm yıkıldım resmen napalım allahın dediği olurmuşNe yaptın canım yaptın mı test
Kaçıncı günün ki canımYaptım kar beyazı gördüm yıkıldım resmen napalım allahın dediği olurmuş
İğneden sonra 13.gün bikaç gün hayalet çizgiler görmüştüm onlarda yok artık çok üzüldüm ya insan ilk denemede mucizeler olucak gibi hissediyor ama öyle olmuyormuşKaçıncı günün ki canım
Hiç üzülme canım stres yapma yarın tekrarla testi bakalım 14. Gün daha garanti olur kaç aydır bekliyosn cocukİğneden sonra 13.gün bikaç gün hayalet çizgiler görmüştüm onlarda yok artık çok üzüldüm ya insan ilk denemede mucizeler olucak gibi hissediyor ama öyle olmuyormuş
1 senedir evliyim canımHiç üzülme canım stres yapma yarın tekrarla testi bakalım 14. Gün daha garanti olur kaç aydır bekliyosn cocuk