- Konu Sahibi MaviMujdem
- #2.221
Ayy dunden beri girmiyordum yeni okudum hadi insallah hep pozitifleri gorAllah razı olsun kuzum benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy dunden beri girmiyordum yeni okudum hadi insallah hep pozitifleri gorAllah razı olsun kuzum benim
Ah inşallah hepimiz kuzum benimAyy dunden beri girmiyordum yeni okudum hadi insallah hep pozitifleri gor
Hoşgeldin canımm❤ nickine bayıldım, en sevdiğim dondurma şeftalili dondurma ama heryerde olmuyor off neden bu nicki koydun gece gece canım çekti şaka bir yana inşallah bebeğini kucağına biran önce alırsın kuzumMerhabalaaar bende bu ay ilk kez klomen kullandım ilaç biteli 2 gün oldu yarın kontrolüm var 149 sayfanın hepsini okudum üşenmeden aranıza benide alın lütfenn inşallah pozitifleri birbirimizle paylaşalım Allahımm aminnnn
Ayyy bende bayılıyorum ama dediğin gibi hep mi zoru severiz inşallah hepimiz pozitif olup beraber doldurucaz kucaklarııHoşgeldin canımm❤ nickine bayıldım, en sevdiğim dondurma şeftalili dondurma ama heryerde olmuyor off neden bu nicki koydun gece gece canım çekti şaka bir yana inşallah bebeğini kucağına biran önce alırsın kuzum
İnşallah kuzum, inşallahhAyyy bende bayılıyorum ama dediğin gibi hep mi zoru severiz inşallah hepimiz pozitif olup beraber doldurucaz kucaklarıı
Kuzucum inşallah hayırlısı olurGeçen ay ne demişim kızlar bugün iğne sonrası 9. Günüm, dua edin bana yaa
Belirgin çıkmış kuzum bence beta bile verebilirsinGeçen ay ne demişim kızlar bugün iğne sonrası 9. Günüm, dua edin bana yaa
İnşallah canım benimKuzucum inşallah hayırlısı olur
Bugün 10. Gün daha belli olmaz ama progesteron bayağı yüksek çıktı.31.16 o çok şüphelendirdiBelirgin çıkmış kuzum bence beta bile verebilirsin
Ayyy heyecanla güzel haberlerini bekliyorum umut ol bizeee bende lu iğne bi yapılsaydıda bu evrelere geçseydimmBugün 10. Gün daha belli olmaz ama progesteron bayağı yüksek çıktı.31.16 o çok şüphelendirdi
Çok heyecanlı gerçekten rabbim hayırlısını versinAyyy heyecanla güzel haberlerini bekliyorum umut ol bizeee bende lu iğne bi yapılsaydıda bu evrelere geçseydimm
İğnenin etkisi öyle yapıyor canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın ❤Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. 1nisanda çatlama iğnesi oldum klomen progestron vs kullanmadım.yumurtam bir tane ve 18mm. Sormak istediğim şu iki gündür akıntım oluyor bugün sulu şekilde oldu ve kasıklarımda hala ağrıyor. Bu belirtiler olup hamile kalan var mı.
Normalde kaçıncı gün ovülasyon oluyor?Bugün klomen biteli 3 reglimin 12. Günü sağda bir tane 4mm solda bir tane 14mm yumurtam gelişmiş pazar ilişki olsun salı günü tekrar görüşelim dedi doktor kızlar büyür mü bu tek yumurta yeterli mi şansımız düşük mü çok moralim bozuldu bilgisi olan var mı
30-33 günde regl oluyorum ovülasyonda 17-18.günlerde oluyordu ay hiç bilmiyorum yaaaNormalde kaçıncı gün ovülasyon oluyor?
Bende 11. 12. Gün olurdu, geçen ay 17. Güne kadar zor büyüdü 17. Gün iğne oldum.
Bu ay 12. Gün iğne oldum.iğneden sonra 6. Gün eski yumurtalar haricinde 3 yeni yumurta gördük.
İlaç alınca düzen şaşıyor malesef...
Normal o zaman 12. Günde 14 mm yumurta varsa günde ortalama 1 2 büyüse 5 günde 20 mm'i aşar zaten canım dert etme30-33 günde regl oluyorum ovülasyonda 17-18.günlerde oluyordu ay hiç bilmiyorum yaaa