-
- Konu Sahibi MaviMujdem
Erken yapmışsın kuzum Pazartesi veya Salı günü tekrar et inşallah pozitife döner canım benim23 şubatta iğne oldum test yaptım bugün negatif acaba erken mi yaptım ki canım sıkıldı
Valla kuzum emin olmak için tekrar yaptim bu daha net şaka galibaAyy evet kuzum valla çizgi varinşallah sağlıklı gebelik olur kuzum çok sevindim senin adına ama mutlaka kaset test yap Pazartesi kan ver Ve bana dua et
Net görüyorum ben canımToparlanmak zaman aliyor dimi kuzum,ay hadi İnşallah olacak
Magnis girmiyor diye ben de girmedim biraz uzak kaldim forumdan,2 ay oldu düşük olalı açıkçası doktor fobim bile oluştu Çarşamba gittik mayista gel bakalim adet olunca dedi ama ben mide bulantimdan test yaptim çizgi çıktı hafif
Vallahi canım benim pek umudum yok gece yatmadan yapmıştım yoktur dusuncesindeyim
Bugün 10. Gün sanırım bence erken olmuş canım, inşallah pozitifi görürüz23 şubatta iğne oldum test yaptım bugün negatif acaba erken mi yaptım ki canım sıkıldı
Canim ben batimi bilemiyorum düşük yapinca hani dedim 2 veya üçüncü adette takvime yazarım ama kan vermedikce bilemiyorum kiNet görüyorum ben canımbat ne zaman?
İnşallah bebeğin senledir kuzucumCanim ben batimi bilemiyorum düşük yapinca hani dedim 2 veya üçüncü adette takvime yazarım ama kan vermedikce bilemiyorum ki
Bana da geçmiyor, bende aynı gün iğne oldum canımBen de 28 şubatta femara ardından çatlatma iğnesi oldum su an 5. Gun 14 martta doktor gel dedi beklemedeyim gunler geçmiyor
Hiç belli olmaz o işlerÇatlatma gününü ve sonraki günü degerlendirebildik ben çarşamba günü korona oldum doktor sık ilişki dediği hafta korona oldumo yüzden 2 gun oldu korona ile fln tuttuğuna hic inanmıyorum biraz ağır grip gibi geçiriyorum cunku vücut virüsle mi savaşsın yumurta mi dollesin
Yok canim yani korona olduğum.icin boğaz ağrısı öksürük fln herşey var başka bi geliştim yok inşallah pozitifleri görürüz canımBana da geçmiyor, bende aynı gün iğne oldum canımgöğüs hassasiyetin var mı, gözlerimden yaş akıyor benim
Evet iğne günü ve sonraki gün tam korona olcak zaman ilk iğneli deneme birdeHiç belli olmaz o işlerçatlama günü dediğin iğne günü mü?
Bizde de iğne öncesi, iğne günü ve sonrası oldu. Sonra ben rahatsızlandım biraz değerlendiremedik. Hayırlısı inşallah tutarEvet iğne günü ve sonraki gün tam korona olcak zaman ilk iğneli deneme birde
Amin canim inşallah tutar ikimizinki de ayın 14unde gel dedi doktor o zaman neye bakcak acaba bana test fln yap demedi cunku takvime gore 15inde adet oluyorum 14unde doktora gideceğim olmuşsa belli olur mu o gün acabaBizde de iğne öncesi, iğne günü ve sonrası oldu. Sonra ben rahatsızlandım biraz değerlendiremedik. Hayırlısı inşallah tutar
Olur tabii, oda test yapacaktırAmin canim inşallah tutar ikimizinki de ayın 14unde gel dedi doktor o zaman neye bakcak acaba bana test fln yap demedi cunku takvime gore 15inde adet oluyorum 14unde doktora gideceğim olmuşsa belli olur mu o gün acaba
Yaaa bebiş hepimize el sallıyoooorrEki Görüntüle 3020082 kizlar iğnenin 14 .günü böyle çıktı iğnenin etkisi olabilir mi