- 1 Mart 2022
- 200
- 123
- 31
- Konu Sahibi MaviMujdem
Aşılamada da mı ilişki günleri öneriliyor?
Aşılamadan sonra 10 gün birliktelik öneriyorAşılamada da mı ilişki günleri öneriliyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılamada da mı ilişki günleri öneriliyor?
Aşılamadan sonra 10 gün birliktelik öneriyorAşılamada da mı ilişki günleri öneriliyor?
Çok ilginç zaten aşılama yapıldı, normal süreçten pek fark yok o zamanAşılamadan sonra 10 gün birliktelik öneriyor
Bende de var böyle patlıcak gibiyim iyi birşeyler deseler bile oturup ağlıyorum çok hassaslaştımfilmi izlemedim ama bendede iki günce böyle bi agresiflik vardı çatıyodum sağa sola geriliyodum belkide iğnedendir sonuçta horman yani olabilir
Canım iğnenin etkisidir diye sevinemiyorum daha iğneden bigun önceyi iğne gününü ve iğne sonrası iki gunu iğnemi 19 Şubat'ta sabah oldum 20 Şubat gece çatlama oldu bakalım insAllah igne etkisi değildirYaaa bebiş hepimize el sallıyoooorr yarın acile koş hemen. Hangi günler değerlendirdin naptın anlat bakalım
Bayağı görünüyor canım, kan ver için rahatlasın. Progesteron batırmış mıydın?Canım iğnenin etkisidir diye sevinemiyorum daha iğneden bigun önceyi iğne gününü ve iğne sonrası iki gunu iğnemi 19 Şubat'ta sabah oldum 20 Şubat gece çatlama oldu bakalım insAllah igne etkisi değildir
Yok doktorum istemedi bende baktiralim demedim bu ay olmazsa bidahaki aya baktiricam diğer hormonlar normal 2 senedir olmuyo bakalım hayırlı saglikli tutar insaAllaheğer gebeysem bu ay kullandıklarımı anlatırım sizeBayağı görünüyor canım, kan ver için rahatlasın. Progesteron batırmış mıydın?
Senin iğneden sonra kaçıncı gününBayağı görünüyor canım, kan ver için rahatlasın. Progesteron batırmış mıydın?
Sen anlat iş işten geçti zaten benimde iğne sonrası 5. Günüm, hatta saat itibari ile 6 olmuşanlat sen belki birinin mucizesine kavuşmasını sağlarsınYok doktorum istemedi bende baktiralim demedim bu ay olmazsa bidahaki aya baktiricam diğer hormonlar normal 2 senedir olmuyo bakalım hayırlı saglikli tutar insaAllaheğer gebeysem bu ay kullandıklarımı anlatırım size
Göğüs hassasiyetin oldu mu?Yok doktorum istemedi bende baktiralim demedim bu ay olmazsa bidahaki aya baktiricam diğer hormonlar normal 2 senedir olmuyo bakalım hayırlı saglikli tutar insaAllaheğer gebeysem bu ay kullandıklarımı anlatırım size
Senin daha varmış sabır diliyorum zaman gecmiyo hiçSen anlat iş işten geçti zaten benimde iğne sonrası 5. Günüm, hatta saat itibari ile 6 olmuşanlat sen belki birinin mucizesine kavuşmasını sağlarsın
Var ama adettede olurdu özellikle sabahları var bu sabah yine test yapicamGöğüs hassasiyetin oldu mu?
Offf sorma neyse ki buaralar koşuşturmaca içinde geçiyor.Pzt salı hastane işlerim var. Çarşamba ve perşembeyi de atlatırsam haftasonu minik bir tatil yapacağız. 14ü pzt oluyor zaten o günde bat günümSenin daha varmış sabır diliyorum zaman gecmiyo hiç
At mutlakaVar ama adettede olurdu özellikle sabahları var bu sabah yine test yapicam
İğne beni çok etkilemedi canimAt mutlaka
Bende diğer aylardan çok farklı oldu.iğne çok etkiledi malesef uçları şişip kızardı kıyafetler canımı çok yakıyor. Sende olduysa etkisi ne zaman geçti diyecektim ama bu derece olmamış anladığım kadarıyla aman olmasın
Yarın testini at mutlaka, inşallah yine pozitifi görürüz
Canım hayırlı olsun iğne etkisi değil bencede sen kan vermeye gitKızlar yaptım bugünde test böyle cikti
Eki Görüntüle 3020135
Yarın giderim zaten igne etkisi değilse yarın sabah daha belirgin olur ay hadi gebeyimdir insaAllah Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsınCanım hayırlı olsun iğne etkisi değil bencede sen kan vermeye git
Canım baya geçmiş etkisi sende ovitrellemi vuruldunKızlar iğnenin 8. Gününden durum bildiriyorum fikir olması açısından iğne etkisi geçmiş sanırım