- 4 Şubat 2015
- 370
- 576
- 26
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #2.101
Klavye yanlis yazmis estrohem degil estrofem bu arada ben kedipatisii hesabimin adi degistiBak ben ilk klomen kullandim. Sonra ilac bitti gittim yumurtalarin buyumus dedi yumurta catlatma ignesi vurundum. 36 saat sonra iliski dedi. Yani ben 10 martda igneyi vurundum. 11 martda gecede iliski oldu ve bi gun durup bi gun yaptik ve iliski sonrasi bel altima yastik koydum en az yarim saat hic kalkmadim ayaklarimida havaya kaldirdim. Bu sekilde oldu. Ama ben ekstra estrohem jugamor duphaston ilaclarinida kullaniyodum doktor bana bunlarida yazmisti. Jugamor vitamin ilaci
Estrofem geçen ay bende kullandım ama bu ay kullanmadım.Ağır grip geçirdik o yüzden iğne sonrası sadece tek ilişki oldu üstüne dün çatlatma iğnesi sonrası 3. Gündü doktor 25 mm yumurta gördü 2 yumurta vardı biri kist oldu bu ay boşa umutlanmaya gerek yok benceKlavye yanlis yazmis estrohem degil estrofem bu arada ben kedipatisii hesabimin adi degisti
Yinede oyle soyleme Allahtan umur kesilmez. Bir bakarsin mucize olur. Sen yat kalk dua et ozellikle su mübarek gunlerde hep dua et. Her zaman hayirlisini iste AllahtanEstrofem geçen ay bende kullandım ama bu ay kullanmadım.Ağır grip geçirdik o yüzden iğne sonrası sadece tek ilişki oldu üstüne dün çatlatma iğnesi sonrası 3. Gündü doktor 25 mm yumurta gördü 2 yumurta vardı biri kist oldu bu ay boşa umutlanmaya gerek yok bence
Kuzu ben saat 12 de tekrar iğnemi vuruldum inşallah pozitif sonuç alırımKızlar nasılsınız
Regl.bekliyorum bende kuzu , dün bir daml kan gördüm gerisi yok inşallah sökülurum rahatlarimKızlar nasılsınız
Bende adet oldum bu ay da gecti sen nasilsin kontrole gittin mi bidahaKızlar nasılsınız
İnsallah canım bu ay pozitifleri gör insallah bende yarın tekrar kontrole gidicem bakalım yumuşlar ne durumda geliştimi büyüdü çatladımı bakıcazKuzu ben saat 12 de tekrar iğnemi vuruldum inşallah pozitif sonuç alırımsen nasılsın tedaviye devam ediyor musun ?
Pztsi canım gidcem kontrole sagolasın adet oldun gidicen mi doktora peki bu ay nasıl ilerliceksin canımBende adet oldum bu ay da gecti sen nasilsin kontrole gittin mi bidaha
Kuzum belki yerlesme fln olabilir miRegl.bekliyorum bende kuzu , dün bir daml kan gördüm gerisi yok inşallah sökülurum rahatlarim
Bir damla pecetede gördüm yani nokta gbi . Bu kadar :) daha gelmedi.Kuzum belki yerlesme fln olabilir mi
Hayırlısı olsun kuzum senin aşılamamıydı normal yoksa direk çatlatma mı vurulmuştunBir damla pecetede gördüm yani nokta gbi . Bu kadar :) daha gelmedi.
Ama ağrım var
Kasım Aralık ta aşılama.oldum.kuzum.Hayırlısı olsun kuzum senin aşılamamıydı normal yoksa direk çatlatma mı vurulmuştun
Aşılama maliyetli oldumu cok peki kuzumKasım Aralık ta aşılama.oldum.kuzum.
Bu çatlatmaydi.
Aminnn
Sadece hastaneye 3070 verdik canım testler vs hariç.ikisi 8.bin olmuşturAşılama maliyetli oldumu cok peki kuzum
Gerçekten allah yardımcımız olsunSadece hastaneye 3070 verdik canım testler vs hariç.ikisi 8.bin olmuştur
Amin canım benimGerçekten allah yardımcımız olsun
İnşallah güzel boyutlara ulaşmıştır canımİnsallah canım bu ay pozitifleri gör insallah bende yarın tekrar kontrole gidicem bakalım yumuşlar ne durumda geliştimi büyüdü çatladımı bakıcaz
Ay hadi hayırlı olsun kuzum artık pozitifleri görelim ya yorulduk gerçektenİnşallah güzel boyutlara ulaşmıştır canımbenim erken gelişti bu ay dün 20 mm tek yumurtam vardı iğnemi bugün yaptım şimdi tekrar üst üste değerlendirme zamanı