Premature Bebekler 28 haftalık kızım için,

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
allah yardımcın olsun... eşinde ciddi ş...miş kusura bakma ama.. çok bunalmışsa seninle ilgilensin sende bunaldın bahane işte.. allah bebeğine yardım etsin.

allah yardımcın olsun... eşinde ciddi ş...miş kusura bakma ama.. çok bunalmışsa seninle ilgilensin sende bunaldın bahane işte.. allah bebeğine yardım etsin.

yok canım hiç kusuru olmaz.çok hatalı.derdime dert ekledi.hatasını anladı ama bana hayatım boyunca unutamayacağım birşey yaşattı.çok kırıldım incildim aptal yerine koydu beni eşim.

efsanecim bebgn durumu hakkinda bilgi aldiniz mi? allah yardimcisi olsun.insallah onemli birseyi yoktur...

Merhaba Nihalcım ben sana söyleyeyim enfeksiyon seninle benimle alakalı değil hastanede yattığı sürece enfeksiyon gelişir.Devamlı damar yolu değiştiği için ne kadar steril olsa da o iğnelerden mikrop kapıyo ve kana bulaşıyo ve oksijen ventülatörine bağlısıysa akciğer enfeksiyonu gelişiyo srpleri düşüyo ve çocuğun durumu kötüleşiyo ateşlenme,trombositlerde düşüş ve beslenmeme.Akciğer enfeksiyonu nedir bildiğim kadarıyla akciğerin yanında kılcal damarlar var onlar görevini yerine getirmediği zaman buna akciğer enfeksiyonu diyolar tabi çocukta ta solunum yetmezliği oluyo...Allah bütün bebeklere şifa versin...Efsaneyle sen biliyorum çok üzülüyosunuz ama bebekleriniz güçlüler ve bunu da atlatırlar ve hastanede olduğu sürece enfeksiyon kapma riski çok yüksek bunu doktorlar bile kabul ediyo...

syuzan cım, dün akşam gördüm... makineye bağlı değildi.. kendi solunum alıyor... sadece uyutuyorlar sanırım ve beslenöeyi kesmişler... net bilgiyi bugün 1,5 da alıcam... inşallah durumumuz çok ağır değildir... rabbim meleklerimizi korusun.......

nihalcim inşlh ii haberlerle gelirsin.benim bebeğime sonda takmışlar.1 haftadır kakasınıda yapamıyormuş.bu akşam hastane dışından bir doktor gelip incelicekmiş neden bağırsaklardaki problemin bu kadar uzun sürdüğü incelenecekmiş.çocuk cerrahıda gelicekmiş.sonda azda olsa dışkısını çıkarmasına yardımcı olmuş.ama karnındaki şişkinlik hala vardı.inşallah durumu ciddiye gitmez.kanındaki enfeksiyon değeride bazen çıkıyor bazen iniyor.Allahım yardım etsin inşlh bebeğimi kucağıma almak istiyorum.herkes alıyor gidiyor bebeğini.biz kıdemli olduk.şükrediyorum ama özledim kızımı koklamak istiyorum yavruma.Allahım nihalin bircenin benim ve diğer annelerin bebeklerine yardım etsin.

canlarım benim inşallah bu günlere anı olarak bakacağız bebeklerimiz kollarımızda bunlarıda atlattık deriz
ALLAH HEPSİNE ŞİFA VERSİN ONLARI BİZLERE BAĞIŞLASIN:Saruboceq:

birce senin bebeğinde enfeksiyon kapmış.1 ay antibiyotik tedavisi yapılmış ve beslenmesi kesilmiş.bağırsaklarda problem oluşmuşmuydu?

kanlı dışkı yapıyor dediler zaten barsak problemi olmayan bebeklerin beslenmelerine devam ediyorlar
sorunlu bebeklerde barsak sorunu ilerlemesin diye antibiyotik verirken beslemeyi kesiyorlar

bebeğimin bağırsaklarında daralma var.amelayatla bağırsakların dışarı alınacak,kakasını karnından açılan yerden yapıcak.hafta sonu lavman yapılacak.bundan sonra belki düzelme ihtimali olabilir.ama büyük ihtimal operasyon görünüyor.birkaç ay bağırsağı dışarda kalacak.dua edin ne olur belki cerrah en son yine baktığında gerek duymaz ameleyata.nolur dua edin neolur lavman sonucu değiştirir.Allahım şifa ver bebeğime.

canım ınş amelıyata gerek kalmadan sorun gecer ınşşşşşşş canım rabbım sıfa versın sana kavustursıuun annesı ınşşşşşşşşşşşşş

bu durumu yaşayan varmı lütfen bilgi verirse sevinirim

ben tanıyorum 6 aylık doğmuştu bebek ameliyatla barsakları dışarı alındı sonra düzeltildi çok sorun yaşamadı şimdi evde bıcır bıcır hemde 3 ameliyat oldu turp gibi maşallah

ynlz prematüre annesi arkadaşımızında 24 haftalık 730gr doğan bebeği barsak ameliyatı olmuştu şimdi çok iyi ve evinde

gecmis olsun canim cok üzüldüm..gökcemin ameliyatindan bahsediyosun canim..insallah lavman ise yarar ve ameliyata gerek kalmaz...iilk ameliyatta bagirsaklari disariya cikariyolar ikinci ameliyatta geri birlestiriyolar...canim uzun bir sürec hemen ikinci ameliyati yapmiyolar...gökce cok sivi kaybettigi iicn risk alip 2 ay iicnde yapmislardi ameliyati ama allahima sükürler olsun iyi gecti ameliyat ve kizim yanimda ,, hic ameliyat olmus bir bebek gibi deil .. korkma gerek kalmaz insallah ...dua et bebgine destek ol..dualrimdasin canim bizi haberdar et aklimdasin...

canım sizde lavman yöntemini denediler mi?amelayat sonunda nasıl bir görüntü bekliyor.zorluyor mu dışarı çıkan kısım

canım sizde lavman yöntemini denediler mi?amelayat sonunda nasıl bir görüntü bekliyor.zorluyor mu dışarı çıkan kısım

canim benim bebegimin bagirsagi delindi kakasi vücuduna kactigi iicn ebfeksiyon oldu ,, aniden amelyat oldu ..1 saatin iicnde fenalasti gökce..lavman yapaca bir durum yoktu ki ,, senin bebginin ameliyat olmama ihitimali var dua etde ameliyata gerek kalmasin...ameliyattan sonra bebeginin karninda 2 tane kücük dügme gibi olcak bagirsaklari ,, görüntü tabiki bi annenin icini acitacak sekilde ama ben kucagima aliyodum kizimi bezinin icinde kaliyo engellemiyo ... artik son zamanlarda o bagirsagina takilan kücük poset gibi bisey var onu ben takip cikariyodum .. altini ben degistiriyodum ... zor seyler canim kolay diyemem ama bebeklerimiz iicn nelere gögüs germeyizki..ben hergün sabah gidip aksam geldim kizim yanliz kalamsin diye...yine olsa yine yaparim yeterki yavrum iyi olsun...insallah bebgin kolaylikla atlatir canim ...

saol canım Allah razı olsun.duanı esirgeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…