Benim 1 cm açıklığım vardı ama 1 hafta sonra doğum yapmıştım.. Belli olmaz ama egzersiz yap dediyse yapabilirsin aslındaEvet 1 cm açıklık varmış nst de sancı da çıktı ev yakın diye eve gönderdi 15 dkya düşünce sancılar gel dedi geldim eve hala devam ediyo bakalım 15 dkya düşmesini bekliyorum sancıların
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sancımı bu bilgisi olan
- Konu Sahibi mina2091
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Seninde nst de sancın çıkmışmıydıBenim 1 cm açıklığım vardı ama 1 hafta sonra doğum yapmıştım.. Belli olmaz ama egzersiz yap dediyse yapabilirsin aslında
Evet ama düzensiz sancılar.. İkinci nstde çıkmamıştı..Seninde nst de sancın çıkmışmıydı
Şuan hala devam ediyo sancılar ama aralıklı sıklaşırsa giderim bendeEvet ama düzensiz sancılar.. İkinci nstde çıkmamıştı..
Sancı ölçer programı var olay play store ya da apple kullanıyorsan app store da. Sancı başlayınca bitince tıklıyon ölçüyo uyarıyo indir istersenŞuan hala devam ediyo sancılar ama aralıklı sıklaşırsa giderim bende
İndiriyim böyle takip edemiyorum zaten saolSancı ölçer programı var olay play store ya da apple kullanıyorsan app store da. Sancı başlayınca bitince tıklıyon ölçüyo uyarıyo indir istersen
- 29 Temmuz 2024
- 275
- 413
- 18
- 35
Regl ağrısı gibi başlamıştı. Dr git bi bence nst bakılsın hiç olmazsaKızlar 36+2 haftalık gebeyim 1 hafta önden gidiyo gelişim olarak 1 saatir ara ara regl olucakmış gibi ağrı yaşıyorum sol kasığım da kalp gibi attı biraz seğirme gibi şimdi durdu ama hala regl olucakmış ağırısı devam ediyo böyle olup doğumu başlayan oldu mu bundan bi 5 gün öncede az bişi suyum gelmişti bide şeffaf ve sarı gibi jel akıntı ama çok devam etmedi doğum belirtisimidir
- 29 Temmuz 2024
- 275
- 413
- 18
- 35
O artık doğmasına en fazla yarım saat kala olur yani . O kadar beklerse yetişemezGerçek bir doğum sancısı olsa 5 dakikadan daha az sancilarn olur ard ardına yalancı kasılmadır endişelenmeyin
Evet varmış sancıRegl ağrısı gibi başlamıştı. Dr git bi bence nst bakılsın hiç olmazsa
- 29 Temmuz 2024
- 275
- 413
- 18
- 35
Hurma ye varsa . Sümme sebile yesserah duasını ebem okunmuştu bana dogumum hızlı ve kolay olsun diyeEvet varmış sancı
Var yiyim kaç tane yeniliyo bi sayısı varmı şeker de var bende korkuyorum o yüzden okurum saol :)Hurma ye varsa . Sümme sebile yesserah duasını ebem okunmuştu bana dogumum hızlı ve kolay olsun diye
- 26 Ekim 2021
- 2.322
- 1.142
- 83
Ilk gebelik mi?Şuan hala devam ediyo sancılar ama aralıklı sıklaşırsa giderim bende
Evet ilk gebeliğimIlk gebelik mi?
- 29 Temmuz 2024
- 275
- 413
- 18
- 35
SEker
Seker varsa dikkat et . Ben iki üç tane yemiştim ama bende şeker tansiyon vs yoktu. Allah kolaylık versin cnm. Birde doğum sancısı çekerken yapılan dualar kabul olur derler . Kendin için, bebeğin için, bizler için güzel dualar et bol bol.Var yiyim kaç tane yeniliyo bi sayısı varmı şeker de var bende korkuyorum o yüzden okurum saol :
- 26 Ekim 2021
- 2.322
- 1.142
- 83
Benimde ilk gebelikti.Sancim yokken 2 cm acilma varmış. Sonra sanci basladi 10dk da bir gelen ama 5 gunde 3 cm anca acilma oldu. Belden baslayan bir agri girmisti bende. Adet sancisi gibi değil. 5 gun boyle 10 dkda bir geldi 7ye dustu ama asla 5 e düşmedi. Kontrol zamani 5 dkda bir gelen sancilarim vardi suyumu patlattilar ve 5 saat icinde dogurdum.Evet ilk gebeliğim
Sizde benim gibi erkenden hissetmeye başladıysanız surec uzun surecektir ama suyunuz gelirse isler hızlanır.
- 30 Ekim 2016
- 1.328
- 470
- 123
Hadi hayırlısı bende hastaneye gittiğimde 8 cm açıklığım vardıEvet 1 cm açıklık varmış nst de sancı da çıktı ev yakın diye eve gönderdi 15 dkya düşünce sancılar gel dedi
- 30 Ekim 2016
- 1.328
- 470
- 123
Anlamadım canımBana hamilesin demiştin hamileyim kız
Naptın kızz doğurdun mu yoksaaİndiriyim böyle takip edemiyorum zaten saol
Amin Allah razı olsun ederim:)SEker
Seker varsa dikkat et . Ben iki üç tane yemiştim ama bende şeker tansiyon vs yoktu. Allah kolaylık versin cnm. Birde doğum sancısı çekerken yapılan dualar kabul olur derler . Kendin için, bebeğin için, bizler için güzel dualar et bol bol.
Evet erken hissetmeye başladım sabahı bekliycem öyle gidicem o zamana kadar egzersiz yaparım yatmaya çalışırım birazBenimde ilk gebelikti.Sancim yokken 2 cm acilma varmış. Sonra sanci basladi 10dk da bir gelen ama 5 gunde 3 cm anca acilma oldu. Belden baslayan bir agri girmisti bende. Adet sancisi gibi değil. 5 gun boyle 10 dkda bir geldi 7ye dustu ama asla 5 e düşmedi. Kontrol zamani 5 dkda bir gelen sancilarim vardi suyumu patlattilar ve 5 saat icinde dogurdum.
Sizde benim gibi erkenden hissetmeye başladıysanız surec uzun surecektir ama suyunuz gelirse isler hızlanır.