• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sancımı bu bilgisi olan

Evet 1 cm açıklık varmış nst de sancı da çıktı ev yakın diye eve gönderdi 15 dkya düşünce sancılar gel dedi geldim eve hala devam ediyo bakalım 15 dkya düşmesini bekliyorum sancıların
Benim 1 cm açıklığım vardı ama 1 hafta sonra doğum yapmıştım.. Belli olmaz ama egzersiz yap dediyse yapabilirsin aslında

Şuan hala devam ediyo sancılar ama aralıklı sıklaşırsa giderim bende
Sancı ölçer programı var olay play store ya da apple kullanıyorsan app store da. Sancı başlayınca bitince tıklıyon ölçüyo uyarıyo indir istersen

Kızlar 36+2 haftalık gebeyim 1 hafta önden gidiyo gelişim olarak 1 saatir ara ara regl olucakmış gibi ağrı yaşıyorum sol kasığım da kalp gibi attı biraz seğirme gibi şimdi durdu ama hala regl olucakmış ağırısı devam ediyo böyle olup doğumu başlayan oldu mu bundan bi 5 gün öncede az bişi suyum gelmişti bide şeffaf ve sarı gibi jel akıntı ama çok devam etmedi doğum belirtisimidir
Regl ağrısı gibi başlamıştı. Dr git bi bence nst bakılsın hiç olmazsa

SEker
Var yiyim kaç tane yeniliyo bi sayısı varmı şeker de var bende korkuyorum o yüzden okurum saol :
Seker varsa dikkat et . Ben iki üç tane yemiştim ama bende şeker tansiyon vs yoktu. Allah kolaylık versin cnm. Birde doğum sancısı çekerken yapılan dualar kabul olur derler . Kendin için, bebeğin için, bizler için güzel dualar et bol bol.

Evet ilk gebeliğim
Benimde ilk gebelikti.Sancim yokken 2 cm acilma varmış. Sonra sanci basladi 10dk da bir gelen ama 5 gunde 3 cm anca acilma oldu. Belden baslayan bir agri girmisti bende. Adet sancisi gibi değil. 5 gun boyle 10 dkda bir geldi 7ye dustu ama asla 5 e düşmedi. Kontrol zamani 5 dkda bir gelen sancilarim vardi suyumu patlattilar ve 5 saat icinde dogurdum.
Sizde benim gibi erkenden hissetmeye başladıysanız surec uzun surecektir ama suyunuz gelirse isler hızlanır.

Benimde ilk gebelikti.Sancim yokken 2 cm acilma varmış. Sonra sanci basladi 10dk da bir gelen ama 5 gunde 3 cm anca acilma oldu. Belden baslayan bir agri girmisti bende. Adet sancisi gibi değil. 5 gun boyle 10 dkda bir geldi 7ye dustu ama asla 5 e düşmedi. Kontrol zamani 5 dkda bir gelen sancilarim vardi suyumu patlattilar ve 5 saat icinde dogurdum.
Sizde benim gibi erkenden hissetmeye başladıysanız surec uzun surecektir ama suyunuz gelirse isler hızlanır.
Evet erken hissetmeye başladım sabahı bekliycem öyle gidicem o zamana kadar egzersiz yaparım yatmaya çalışırım biraz

Back