Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim cümlemize şifa versin.. dua etmekten başka çaremiz yok ((
allah yardımcın olsun... eşinde ciddi ş...miş kusura bakma ama.. çok bunalmışsa seninle ilgilensin sende bunaldın bahane işte.. allah bebeğine yardım etsin.
inşallah hayırlı haberler alırsın canım... bugün bende üzgünüm.. oğlumda enfeksiyon gelişmiş... antibiyotik tedavisine başlamışlar... nedir bu enfeksiyon ben anlamıyorum... bizdeki grip gibimi acaba (( bilgisi olan varsa aydınlatsın beni ne olur ya
Merhaba Nihalcım ben sana söyleyeyim enfeksiyon seninle benimle alakalı değil hastanede yattığı sürece enfeksiyon gelişir.Devamlı damar yolu değiştiği için ne kadar steril olsa da o iğnelerden mikrop kapıyo ve kana bulaşıyo ve oksijen ventülatörine bağlısıysa akciğer enfeksiyonu gelişiyo srpleri düşüyo ve çocuğun durumu kötüleşiyo ateşlenme,trombositlerde düşüş ve beslenmeme.Akciğer enfeksiyonu nedir bildiğim kadarıyla akciğerin yanında kılcal damarlar var onlar görevini yerine getirmediği zaman buna akciğer enfeksiyonu diyolar tabi çocukta ta solunum yetmezliği oluyo...Allah bütün bebeklere şifa versin...Efsaneyle sen biliyorum çok üzülüyosunuz ama bebekleriniz güçlüler ve bunu da atlatırlar ve hastanede olduğu sürece enfeksiyon kapma riski çok yüksek bunu doktorlar bile kabul ediyo...
bu durumu yaşayan varmı lütfen bilgi verirse sevinirim
gecmis olsun canim cok üzüldüm..gökcemin ameliyatindan bahsediyosun canim..insallah lavman ise yarar ve ameliyata gerek kalmaz...iilk ameliyatta bagirsaklari disariya cikariyolar ikinci ameliyatta geri birlestiriyolar...canim uzun bir sürec hemen ikinci ameliyati yapmiyolar...gökce cok sivi kaybettigi iicn risk alip 2 ay iicnde yapmislardi ameliyati ama allahima sükürler olsun iyi gecti ameliyat ve kizim yanimda ,, hic ameliyat olmus bir bebek gibi deil .. korkma gerek kalmaz insallah ...dua et bebgine destek ol..dualrimdasin canim bizi haberdar et aklimdasin...
canım sizde lavman yöntemini denediler mi?amelayat sonunda nasıl bir görüntü bekliyor.zorluyor mu dışarı çıkan kısım
canim benim bebegimin bagirsagi delindi kakasi vücuduna kactigi iicn ebfeksiyon oldu ,, aniden amelyat oldu ..1 saatin iicnde fenalasti gökce..lavman yapaca bir durum yoktu ki ,, senin bebginin ameliyat olmama ihitimali var dua etde ameliyata gerek kalmasin...ameliyattan sonra bebeginin karninda 2 tane kücük dügme gibi olcak bagirsaklari ,, görüntü tabiki bi annenin icini acitacak sekilde ama ben kucagima aliyodum kizimi bezinin icinde kaliyo engellemiyo ... artik son zamanlarda o bagirsagina takilan kücük poset gibi bisey var onu ben takip cikariyodum .. altini ben degistiriyodum ... zor seyler canim kolay diyemem ama bebeklerimiz iicn nelere gögüs germeyizki..ben hergün sabah gidip aksam geldim kizim yanliz kalamsin diye...yine olsa yine yaparim yeterki yavrum iyi olsun...insallah bebgin kolaylikla atlatir canim ...