• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 28 haftalık kızım için,

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
arkadaşlar günlerdir biliyorsunuz bebeğimle ilgili sıkıntılarımı paylaşıyorum.ne kadar üzgün olduğumu takip edenler çok ii biliyor.bu sıkıntılı günlerde bir derdim daha oldu.eşim beni sanal alemde arkadaşının karısının ayarladığı ;o da ayrı yolundaymış,ors.....tarafından aldatıldım.bütün yazışmaları saklamıştım.eşim bilmiyordu tabi.ne durumdayım anlatamam.kendimi aşalanmış ve aptal hissediyorum.bide kızımız hayat mğcadelesi veriyor.buyrun birazda siz sayın...

cnm bi ynlisin olmasin? belki esin yapmmistir o yazismayi... eminmisin o olduguna ve seni gercekten aldattigina?

adım kadar eminim.msnde geçmiş yazışmaları saklamıştım.işkillendiğim bişey olmuştu ama aldatma adına değildi.bütün yazılanları okudum.karşıdaki beni sorduğu halde beni boşver gibisine geçiştirmiş.makara geçmiş beyfendi.ama yazışmalarda çok ileri gitmiş.nefret ediyorum kocamdan.sevgimi hiç haketmemiş

normal sartlarda iliskiniz nsldi cnm.. hic suphelndgn olmusmuydu byle bi durumdan...sunun icin soryrm;(biliyorum mazret degil ama)blki o da byk bir bunalimdadir ve sen de su durumda ona destek olmyrsan,yeteri kdr ilgi gstermiyorsan byle bir ynlisa dusmus olabilir...bnim fikrim ,eger isin boyutu sadece yazismaysa ve belli snrlri asmadiysa, esine vakit ayir ve su zor gunlerinizi beraber asabileceginizi soyle..kndni de uzme bebegini dusun...onun sana ihtiyaci var unutma

efsane belki kötü bir şakadır yazdıkların... çok zor günler geçiriyoruz... bende eşimle 2 yıllık evliyim.. ve inan şu lohusalık döneminde en büyük kavgalarımızı ettik... ki çocuğumuz yaşam savaşı verirken.. ama kopmadık... ileride ne olur bilemem.. sinirler gergin... benim sana tavsiyem eşinle oturup konuşman ve açıkça sorman... birlikte birbirinize destek olarak bazı şeyleri belki fazla ilerlemeden aşabilirsiniz... unutma o senin hayat arkadaşın canım... ve bu günler birbirinize en çok destek olmanız gereken zaman... sakın stres yapma... senin için en önemli şey bebeğin şu anda... ama oturup konuşmanı tavsiye ederim.. mutlaka bir açıklaması vardır...

haddini aşmış palette cam açmış. hiç bir sorunumuz yoktu.bana bunalımdan yaptığını,kafa dağıtmak için yaptığını söyledi ama fazla ileri gitmiş.en ufak aldatması olmamıştır bugüne kadar.özür diledi hatasını kabul etti ama hazmedemiyorum.arkadaşın karısı bide sabah msj atıyor eşime dün gece ne yaptın diye.ayarladı ya kendi gibi arkadaşını.kendi arkadaşınada sormuyor benimkine msj atıyor.ne hakla bunu yapabiliyor.bu insanlara yardım ettik biz.nankör köpek karı.çok doluyumda...benim kocvamdada haa var biz zaten bunalımdayız.bana yaptığına bak ya..

yerden goge kadar haklisin cnm...sen oyle kadinlarin nasil olduklarini tahmin edersin..ilk firsatta kene gibi yapisirlar..o yuzden esinle oturup konusun eger gercekten hatasini anladiysa ve senin icin de rahat ettiyse bi ortak yol bulun.cocugunuz icin bunu yapmalisiniz..

bebeğim küvözde hayat mücadelesinde, benim sevdiğim eşim başka kadınlarla kafasını dağıtıyor.varmı böyle birşey ya.hazmedilecek şeymi bu.heleki böyle bir zamanda nasıl yapar bunu bana.benim kocam çok ahlaksız ve vicdansızmış.Allahım bu yaptığını sorar ona.ben bunu haketmedim.namusumla taşıdım onu.kızımada banada ihanet etti.erkeklerin hepsi aynı.buda o karıyla konuşurken karınında yazdığı cümle...nefret ediyorum kocamdam

kadin da mi evli? yaziklar olsun...insanda Allah korkusu olmayinca her halti yer...Allah herkese iman ve vicdan versin...sen ne yapmayi dusunuyosn peki cnm?hic kolay bi durumun yok Allah gcnu arttrsin...

efsane yaşadıklarının hepsi senin sınavın..sabrın,inancın ve sadakatin sınanıyor..sana akıl vermek ne bana ne başkasına düşmez ama madem derdini paylaşmaya layık gördün bizleri lütfen sabırlı ol..öfke ile kalkan zarar ile oturur..şu anda senin önceliğin o minik eller..asabın ne haldedir tahmin edebiliyorum ama o muhteşem mükafat için sık dişini arkadaşım..derin bir iç çek ve geride bırak olumsuzlukları..en azından şimdilik..eşin hangi psikoloji ile bunu yaptı bilmiyorum ama o zaten anlamıştır hatasını eğer hata yaptığını anlayacak bilinçte birisi ise ki bunu en iyi sen takdir edersin..bizi bebeğinle ilgili gelişmelerden haberdar et..Allaha sığın,sabır dile,bu sana çok iyi gelecek..en büyük haramlardan biri 'Allah'tan ümidini kesmektir'..bunu çoğu kişi bilmez malesef,sen onlardan olma emi..

eşim kapatmak istiyor özür diliyor ben uzatıyorum.hazmedemediğim için.kızımıda düşünüyorum.minicik yavrumun hiçbirşeyden haberi yok.aklı selim davranmaya çalışıcam.

canım umarım hatasını anlamıştır ve tekrarlamayacaktır... kızınla ilgili gelişmelerden haberdar et bizi...

eşimle olan sorunum bir yana kızımı görmeye gittim.bağırsak probleminde dolayı karnı çok şişmiş ama bildiğimiz gaz değilmiş.çok fazla şişkinlik var.doktorlar incelicekmiş bizde akşam haber alıcaz.dua edin kötü bişey olmasın.neolur Allahım.

inşallah hayırlı haberler alırsın canım... bugün bende üzgünüm.. oğlumda enfeksiyon gelişmiş... antibiyotik tedavisine başlamışlar... nedir bu enfeksiyon ben anlamıyorum... bizdeki grip gibimi acaba :((( bilgisi olan varsa aydınlatsın beni ne olur ya

canım bizdede enfeksiyonla başladı.enfeksiyon çok yüksek olduğu için bağırsaklarda etkilendi.1 aydır sadece bu problemle savaşıyoruz ama bu demek değil ki sende aynı sorunları yaşıcaksın.Allah bebeklerimize şifa versin nihal.inşlh güzel haberleride vericez birbirimize.

bu arada nihalcim 14-21 günlük bir tedavidir bu.beslemeyi kesiyorlar.benimki 1 aydır beslenemiyor.biz hala yenemedik.inşallah herşey iyiye gider.

efsane yaşadıklarının hepsi senin sınavın..sabrın,inancın ve sadakatin sınanıyor..sana akıl vermek ne bana ne başkasına düşmez ama madem derdini paylaşmaya layık gördün bizleri lütfen sabırlı ol..öfke ile kalkan zarar ile oturur..şu anda senin önceliğin o minik eller..asabın ne haldedir tahmin edebiliyorum ama o muhteşem mükafat için sık dişini arkadaşım..derin bir iç çek ve geride bırak olumsuzlukları..en azından şimdilik..eşin hangi psikoloji ile bunu yaptı bilmiyorum ama o zaten anlamıştır hatasını eğer hata yaptığını anlayacak bilinçte birisi ise ki bunu en iyi sen takdir edersin..bizi bebeğinle ilgili gelişmelerden haberdar et..Allaha sığın,sabır dile,bu sana çok iyi gelecek..en büyük haramlardan biri 'Allah'tan ümidini kesmektir'..bunu çoğu kişi bilmez malesef,sen onlardan olma emi..

Nihaalcim Allah razı olsun senden.beni gerçekten rahatlattın.Allahımdan ümidimi kesmicem hiçbir zaman

ne yani.. enfeksiyon olunca beslenme yine damar yoluylamı yapılıyor :(((

bitanem benim bebeğimin yaşadıkları enfeksiyon arttı ve bağırsakları zarar gördü.bağırsaklar daha fazla zarar görmesin diye hemen beslenmeyi kestiler ve antibiyotik tedavisine başladılar.14-21 gün sürecek dediler.hatta bizde 14 gün sonra azar azar beslemeye başladılar ve yine hemen kesmek zorunda kaldılar.bebeğim tolere edemedi mamayı.ve bu 4. haftamız antibiyotik tedavisi devam ediyor.fazla bir kilo artışı olmuyor.kan veriyorlar bazen.kan değerlerine bakılıyor çünkü. o zman kanı düşüyor.ve en son bugün bağırsak problemine bağlı belirgin bir şekilde karnında şişme oldu

Back