• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 28 haftalık kızım için,

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canim sali günü ameliyat olcakmis bebegin rabbim yardimcin olsun...seni cok iyi anliyorum ,, senin kadar benim icimde sizliyor inan ama korkma atlaticak bebegin ,,, dualarim sizinle allaha émanet olun

inşallah ameliyattan sonra herşey çok güzel olur.. şu sıkıntılarını hatırlayıp şükür dersin canım...

teşekkür ederim arkadaşlar.çok stresliyim hayırlısıyla bi atlatsak dayanamıyorum.çokda üzülüyorum.nasıl dayanıcam miniğimin ameleyathaneye gidişine ,ameleyat olmasına..beklemeye.ayıldığında ne olacak.allahım yrdm et...

sadece şuna inna ALLahın yardımıyla bugüne dek geldik ve bu da bitecek ameliyattan daha sağlıklı bişekilde gelicek yarın daha çabuk olacak yarınlar geçecek ve biz evimizde olacağız buna inan bende oğluşum ameliyattayken bunları demiştim kendime hemde diğer hasatlardan 1-2 ssat kadar geç çıksada zaman geçmek bilmesede dedğim ve innadığım gibi oldu yavrucum daha sağlıklı çok şükür

Canım ben eşimle konuştum çok güvenilir ve hayat kurtaran bir ameliyat olduğunu söyledi. Bağırsakların sosis gibi bir görünümü olduğu için bu ameliyat yapılıyormuş. Allah yardımcınız olsun.

bende evdeki oğlumu ameliyata gönderirken aynı şeyleri hissettim inan herşey geçecek ve çok güzel olacak birde şöyle düşün ya ameliyat şansı olmasaydı?
Allah yar ve yardımcınız olsun minik mucize bebeğin zorlukları atlatacak iyileşip kollarına gelecek:Saruboceq:

inşallah iyi haberlerini alacağız burdan bebeğin çok güçlü annesi ona inan bunu da atlatacak Allahın izniyle.

Canım ben eşimle konuştum çok güvenilir ve hayat kurtaran bir ameliyat olduğunu söyledi. Bağırsakların sosis gibi bir görünümü olduğu için bu ameliyat yapılıyormuş. Allah yardımcınız olsun.

teşekkür ederim canı.biraz olsun rahatladım.Allah razı olsun.

ismini sayamadığım tüm arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.ailem gibi desteğinizi esirgemediniz.miniğimin ameliyatı büyük ihtimal bugün 5'te.kan değerlerine bakılıcak.ii çıkarsa bugün ameliyata girecek.haber bekliyoruz şuan.aradıkları an evden çıkıcaz hemen.bende çıkmadan sizinle paylaşmak istedim.tabi allh rızası için dualarınızı bekliyorum.umarım çok güzel günler beklicek bizi,hepimizi.dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar biz 5te ameliyatta olucaz büyük ihtimal 45dk-1 saat sürücekmiş.ben hep karışık duygularla canımı beklicem.hayırlısıyla yavrum inşlh bunuda atlatsın.Allahım bemim kızıma hepimizin evladına yardım etsin,meleklerimize.dualarınıza çok çok ihtiyacım var.

canım karmaşık duygularda olma... sakın ama... sakın... güçlü ol ve allahın izniyle kızım bunu başaracak de... bak göreceksin... akşam bize iyi haberleri yazacaksın burdan... rabbim başarılı ve sağlıklı bir ameliyat geçirmesini sağlasın inşallah... dualarımız seninle ve kızınla...

yavrumun kan değerleri düşü çıktı ameliyatı ertelendi.allahım hayırlısıyla en iyi şekilde ameliyatı atlatmasını nasip etsin

herşeyde bir hayır vardır... allahın izniyle inşallah en kısa zamanda sağlıkla kuzucuklarımızı alırız kucaklarımıza...

arkadaşlar yavrum bugün ameliyat oldu çok zor bir gündü anlatamam, duygularım karmakarışık.onun ameliyathaneye gidişi çıkışı anlatamam.yavrum eninde sonunda atlattı çok şükür.1 yaşına kadar bağırsağı dışarda kalıcakmış.çok kötü durumdaymış bağırsak..inşlh iltihap oluşmaz ve enfeksiyon kapmaz yeniden.dua edin lütfen artık sıkıntılar bitsin.yavrum ağrı hissetmesin, canı yanmasın,canı yanmıyordur inşlh.ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakımda yavrumu göstermediler enfeksiyon kapar diye.gerçi sıkıntılı görseydim kötü olurdum.inşallah ii bakarlar yavruma. dua edin kızıma çabucak toparlansın yavrum,başka bir hastanede yatıyor kuzum.

Efsanecim hadi hayırlısı... Gelmiş geçmiş olsun.. birce nin dediği gibi bencede işin zor kısmı bitti... İnşallah allahın izniyle çar çabuk atlatır... bol bol dua ediyoruz bebişlerimiz için... Rabbimin izniyle atlatacaklar inşallah...

Back