efsaneciğim benim oğlum 3 aydır hastanede yatıyor defalarca yaşam destek cihazına girdi çıktı hep dua ettim bekledim Allah hep hayırlısını verdi şimdi iyileşiyor ama hala oksijen alıyor gözden ameliyat olabilirmiş oda kardeşi gibi rop hastası yani iki oğlumunda kör olma riski var Allah korusun ben onlara hep pozitif enerji yolladım hep sabırla iyi olacaklarına inandım biri geldi yanımda diğeride gelecek biliyorum benim bir arkadaşım 6 aylık 700gr doğurdu oğlu 3 defa barsak ameliyatı oldu 5 ay hastanelerde yattı şimdi 1,5 yaşında cin gibi maşallah inanıyorum senin kuzunda iyi olacak
dua et ameliyat olma şansı var ya olmasaydı bebeklerimizi kaybederdik sen Allaha emanet et gerisine karışma
canım sende yaşıyorsun aynı şeyleri.dayanmanın bazen ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz.dua etmekten başka çaremiz yok zaten.bende kızım ve tüm bebekler için dua ediyorum hep.allahım şifalarını versin.kızım 3 haftadır serumla besleniyor 1 hafta daha serumla beslenecek.yeterli besin alamadığı için bununda yan etkisi olabilirmiş.allahıma dua edip kızımı kollarıma alacağım günü bekliyorum.Allahım dermansız hastalık vermesin.bu yaşadıkları son olsun inşlh.:Saruboceq: