Yok doktor ilk doğum kolay olmaz sabah 8 gibi gel dedi sabah gidicem bakalımNaptın kızz doğurdun mu yoksaa
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sancımı bu bilgisi olan
- Konu Sahibi mina2091
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Temmuz 2024
- 275
- 413
- 18
- 35
Belli bir sayısı yok .oksitosin salgilatip, açılmayı kolaylastiriyormus diye duymuştum. Duş almakta bana çok iyi gelmişti. Sagolsun ebem dünyalar iyisiydi , benimle bebekler gibi ilgilendi.duşa sokmuştu sancini rahatlatır diye. İnşallah benim hatice ebem gibi iyi bir ebe nasib olur sana daVar yiyim kaç tane yeniliyo bi sayısı varmı şeker de var bende korkuyorum o yüzden okurum saol :)
- 26 Ekim 2021
- 2.320
- 1.142
- 83
Egzersiz bende pek ise yaramadi umarim sizde yarar :)Evet erken hissetmeye başladım sabahı bekliycem öyle gidicem o zamana kadar egzersiz yaparım yatmaya çalışırım biraz
Amin inşallah :)Belli bir sayısı yok .oksitosin salgilatip, açılmayı kolaylastiriyormus diye duymuştum. Duş almakta bana çok iyi gelmişti. Sagolsun ebem dünyalar iyisiydi , benimle bebekler gibi ilgilendi.duşa sokmuştu sancini rahatlatır diye. İnşallah benim hatice ebem gibi iyi bir ebe nasib olur sana da
İnşallah yararEgzersiz bende pek ise yaramadi umarim sizde yarar :)
Benim de ilk doğumumdu Vallahi egzersizle falan Yarım saatte doğurdumYok doktor ilk doğum kolay olmaz sabah 8 gibi gel dedi sabah gidicem bakalım
Hala sancı çekiyorum ara ara yalancı sancı bu kadar uzun sürmez herhaldeBenim de ilk doğumumdu Vallahi egzersizle falan Yarım saatte doğurdum
Hangi egzersizleri yaptınız bende öğlene kadar yapıyımBenim de ilk doğumumdu Vallahi egzersizle falan Yarım saatte doğurdum
Squat gibi yapabilirsin eğilip kalkma, Ben çömelip yerleri silmiştim, bol bol da merdiven inip çıktımHangi egzersizleri yaptınız bende öğlene kadar yapıyım
Hastanede misin evde misin evdeysen Eğil yerleri sil çömelip gerçekten açılma olması için çok iyiHala sancı çekiyorum ara ara yalancı sancı bu kadar uzun sürmez herhalde
- 4 Eylül 2018
- 1.436
- 2.881
- 133
- 36
dogum sancısı olduguna emın misiniz? hastaneye gıtsenız belki sancıyı durduracak bıseyler yaparlardı. 36. hafta premature sayılır ne olacagı belli olmaz. siz doktora gıdın . o yönlendirsin sizi. ciger geliştirici vs gerekir belki. suan egzersız vs yapmayın bence.Hangi egzersizleri yaptınız bende öğlene kadar yapıyım
Evdeyim daha yapıyım ya hızlanması için ağrı geçmiyo çünküHastanede misin evde misin evdeysen Eğil yerleri sil çömelip gerçekten açılma olması için çok iyi
Yok bebeğin gelişimi önden şeker olduğu için doktor zaten irileşirse sezeryan olabilir demiştidogum sancısı olduguna emın misiniz? hastaneye gıtsenız belki sancıyı durduracak bıseyler yaparlardı. 36. hafta premature sayılır ne olacagı belli olmaz. siz doktora gıdın . o yönlendirsin sizi. ciger geliştirici vs gerekir belki. suan egzersız vs yapmayın bence.
Allah Allah aslında sancıların sıklaşması gerekir ama geceden beri sancın varEvdeyim daha yapıyım ya hızlanması için ağrı geçmiyo çünkü
Evet bende anlamadım hala ara ara devam ediyoAllah Allah aslında sancıların sıklaşması gerekir ama geceden beri sancın var
Hayırla sağlıkla doğur inşallah, ıkınma hissi gelmeye başlamadan hastaneye gitEvet bende anlamadım hala ara ara devam ediyo
Amin çok saol uzun sürücek gibi duruyo herhalde yavaş ilerliyoHayırla sağlıkla doğur inşallah, ıkınma hissi gelmeye başlamadan hastaneye git
Ama ilk gebelik olduğu için bazen yavaş olabilir Benim de ilk gebeliğim olduğu için doktor uzun sürebilir demişti Hatta suyum gelip sancılarla Hastaneye gittiğimde Bugün de doğurabilirsin Yarın da dediğinde kendimi kaybetmiştim Ama ben hastaneden geldiğimde önceki gün Hem Hurma yedim hem eğilip yerleri sildim halı fırçaladım merdiven inip çıktım eşimle korunmasız birlikte oldum ve sürekli yürüdüm hastaneye gittikten sonra yarım saat içinde 4 santim daha açıldım, Hatta ebe inanmamıştı bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar açılma olduğunaAmin çok saol uzun sürücek gibi duruyo herhalde yavaş ilerliyo
Ya inşallah benimde hızlı bi şekilde olurAma ilk gebelik olduğu için bazen yavaş olabilir Benim de ilk gebeliğim olduğu için doktor uzun sürebilir demişti Hatta suyum gelip sancılarla Hastaneye gittiğimde Bugün de doğurabilirsin Yarın da dediğinde kendimi kaybetmiştim Ama ben hastaneden geldiğimde önceki gün Hem Hurma yedim hem eğilip yerleri sildim halı fırçaladım merdiven inip çıktım eşimle korunmasız birlikte oldum ve sürekli yürüdüm hastaneye gittikten sonra yarım saat içinde 4 santim daha açıldım, Hatta ebe inanmamıştı bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar açılma olduğuna
İnşallah Allah kolaylık versinYa inşallah benimde hızlı bi şekilde olur