• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 28 haftalık kızım için,

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
efsanecim ameliyat veya değil, ama rabbim kızın için hayırlısı neyse onu versin... belkide ameliyat olması onun sağlığını toparlaması için daha hayırlıdır... bütün dualarımız seninle ve tüm bebeklerimizle... sende güçlü ol... emin ol kızının buna ihtiyacı var... inşallah lavman işe yarar da, ameliyata gerek kalmaz... en kısa zamanda sağlık haberlerini alırız burdan... kızına kavuşacağın günü sabırsızlıkla bekliyoruz... tabi hepimizin... oğlumu... birce nin bebeğini.. ylmznrmn nin bebeğini.. ve ismini bilmediğimiz tüm annelerimizin kuzucuklarını kucaklarına almayı nasip etsin rabbim...

canım Allah bebeğine ve sana güç versin. dün gece sabah namazına kalktım. kızıma dua ettim. sen aklıma geldin. sana da dua ettim. atlatacak canım mutlaka. bol bol dua et. sabret. seni öyle iyi anlıyorum ki yzarken gözlerim doluyor. bugün hastanede bir anne ile karşılaştım. bebeği umutsuz bebekler bölümünde. doktor onla konusurken ben oracıkta yıkılacaktım. yaşarsa mucize olur dedi. çok kötü durumdaymış. halime binlerce kez şükrettim. o kadın kimbilir neler yaşıyor. her halimizde bir şükür payı oluyor. umudunu hiç bir zaman kaybetme. ben inanıyorum bebeğin iyileşecek.

saol canım Allah razı olsun.duanı esirgeme.

esirgermiyim canim ,, yasayan anlar bunlari ancak...rabbim yavruna safi isminden sifalar nasip etsin insallahhhhh...nihalde demis canim herseyin hayirlisi atlatir yavrucugun ,, yakinda kucaginda olur insallah...

bu tarz durumu olan başka arkadaşlar yaşadıkları ile ilgili bilgi verirseniz şimdiden teşekkürler...

Efsanecim büyük geçmiş olsun bizim yoğun bakımda vardı öyle bi bebek 24 haftalık doğmuştu.900 gr bağırsak ameliyatı geçirdi ve toparladı şu anda evinde annesin kucağında merak etme senin kızında iyi olacak inşallah ameliyata gerek kalmaz ve daha iyi haberlerini buradan alırız.Dualarım sizinle ...

arkadaşlar kuzum pazartesi günü ameleyat olacak.kesin karar alndı.doktorlarlada konuştuk.napıyım yeterki iyi olsun bebeğim.şimdi Allahıma başarılı bir operasyon geçmesi için dua ediyorum.Hepinizden Allah razı olsun.desteğinizi duanızı hiçbir zaman esirgemediniz.yavrum operasyondan sonra inşlh daha ii toparlanacak.o zaman beslenebilecek.hayatı kurtulacak inşlh.inşlh ameleyatı ii geçer.narkozda veriliyor inşlh olumsuz bir etki olmaz.dualarınız bizimle ve sıkıntılarını paylaştığımız tüm arkadaşlarla ve tüm bebeklerle olsun.benimde dualarımda inanın varsınız.

esirgermiyim canim ,, yasayan anlar bunlari ancak...rabbim yavruna safi isminden sifalar nasip etsin insallahhhhh...nihalde demis canim herseyin hayirlisi atlatir yavrucugun ,, yakinda kucaginda olur insallah...

canım kızım sana bir sorum daha var.bu bağırsakların dışarı alınmasından sonra bebeğin rahat mı diğer bebekler gibi mi?ağrıları oluyormu bu operasyondan dolaayı

inşallah çok iyi geçecek ameliyatı,sonrada homini gırtlak yiyip yiyip büyüycek annesinin kollarına gelecek.Rabbim kabul etsin dualarımızı

rabbim yavrunu anasına babasına bağışlasın. inş tez vakitte sağlığına kavuşsun evinizde huzur içinde birlikte olun. dua etmekten başka söyleyebileceğim bişeyim yokmafoldumben keşke yardım edecek bişeyler söyleyebilsem :(

efsanecim rabbim acil şifalar versin.. oğlumda da nec var sanırım... net bir bilgi edinemedim... ve çok korkuyorum :((( kakasını yapamıyormuş, enfeksiyonumuz devam ediyor... vs.. vs... nöbetçi doktor pek bilgi vermek istemedi.. mecbur pazartesi veya salıyı bekliyicem... rabbim yüzümüze gülsün... elimiz kolumuz bağlı... keşke birşeyler yapabilsek onlar için... dilerim kızının ameliyatı çok çok çok başarılı geçer.. sorunsuz atlatırsınız... pazartesi ve her daim dualarımız benim oğlum, senin kızın, bircenin bebeği ve tüm bebeklerimiz ile olsun... iyi haberlerini bekliyoruz...

efsanecim rabbim acil şifalar versin.. oğlumda da nec var sanırım... net bir bilgi edinemedim... ve çok korkuyorum :((( kakasını yapamıyormuş, enfeksiyonumuz devam ediyor... vs.. vs... nöbetçi doktor pek bilgi vermek istemedi.. mecbur pazartesi veya salıyı bekliyicem... rabbim yüzümüze gülsün... elimiz kolumuz bağlı... keşke birşeyler yapabilsek onlar için... dilerim kızının ameliyatı çok çok çok başarılı geçer.. sorunsuz atlatırsınız... pazartesi ve her daim dualarımız benim oğlum, senin kızın, bircenin bebeği ve tüm bebeklerimiz ile olsun... iyi haberlerini bekliyoruz...

moralini yüksek tut.inşlh en hafif şekilde atlatır.antibiyotik tedsvisiyle atlatsın inşlh.

Canım Allah şifa versin bebişine. Eşim Çocuk cerrahı ona soracaktım uyuyakalmış ameliyatı. Sorarsam bilgi yazarım sana, ama endişe edecek bir durum olduğunu anmıyorum. bağırsak ameliyatlarını anlatıyor bazen. Çok riskli olduğunu sanmıyorum. Allah yardımcınız olsun.

Canım Allah şifa versin bebişine. Eşim Çocuk cerrahı ona soracaktım uyuyakalmış ameliyatı. Sorarsam bilgi yazarım sana, ama endişe edecek bir durum olduğunu anmıyorum. bağırsak ameliyatlarını anlatıyor bazen. Çok riskli olduğunu sanmıyorum. Allah yardımcınız olsun.

yazarsan beni çok mutlu edersin çok dua ederim sana.beklicem.allah razı olsun..

Back