• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 28 haftalık kızım için,

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım beslenmesini bekliyoruz.Allahım inşlh yardım eder başka bir sıkıntı yaşamayız.inşlh beslenebilir ve kakasını yapması çok önemli.bağırsakların çalıştığını görücez böylelikle.amaliyatın yorgunluğuda var canımda.bu günleride atlatıcaz inşlh.

inşallah rabbim kuzucuklarımızı bizlere bağışlasın... dualarımız seninle ve tüm bebeklerimizle... bende oğlumla ilgili gelişmeleri pazartesi öğrenicem nasipse... aklım hep bebişlerde.. allaha emanetler...

canm geçmiş olsun ameliyata girmiş bebişin.. umarım ehrşey dilediğin gbi olur

biraz önce kızımı ziyaretten geldim.2 aydır küvözde bebeğim ve ben annesi olarak ilk defa kızıma dokundum.o kadar mutluyum ki o minicik yavrunun benim olduğu düşüncesi çok değişik.anne olduğumu hissettim biraz olsun.kızıma dokununca hep bana baktı beni izledi canım yavrum.annesi olduğumumu hissetti acaba. :)))) parmağıma dokunduğu yeri hala hissediyorum sanki canım kızımın o minik elleri hala parmağımda.Allahım yavrumla kavuşmayı nasip etsin tabiii tüm annelerede.uzak kalmak çok zor.inşlh başka bir sorun çıkmadan yavrumu kucağıma alırım .seni çok seviyorum canım kızım.

rabbim en kısa zamanda yavrunu kucağına alıp hastaneden çıktığını ve bir ömür boyu beraber geçireceğiniz güzel günlere kavuşturmasını dilerim..

efsanecim onlar bambaşka dünya... bambaşka anlam... çok sevindim senin adına... o ilk anlar hiç unutulmuyor... acısıda tatlısı da... en kısa zamanda kavuşmamız nasip olur inşallah...

insallah evlerinde mışıl uyurlar biran önce iyileşip aklım hep sizde. iyi haberli hep yazın

canim kizinin durumu nasil .. insallah iyidir ... fazla acamiyorum ,, takip edemedim ama aklimdasiniz..rabbim yardimciniz olsun...

canim kizinin durumu nasil .. insallah iyidir ... fazla acamiyorum ,, takip edemedim ama aklimdasiniz..rabbim yardimciniz olsun...

canım azar azar beslmeye başladılar,ağrıları var ameliyattan kaynaklanan.sizde ne kadar bekleme olmuştu.aynı şekilde azar azar mı beslediler ve ne kadar süre sonra çıktı.

canım azar azar beslmeye başladılar,ağrıları var ameliyattan kaynaklanan.sizde ne kadar bekleme olmuştu.aynı şekilde azar azar mı beslediler ve ne kadar süre sonra çıktı.

kolay degil canim kücücük bedenler ne büyük sorunlara gögüs geriyolar...gökceyide 1 hafta sonra beslemeye basladilar yavas yavas basladilar ,, canim senin bebegin normal poposundan yapabiliyo sanirim kakasini gökcenin bagirsagindan geldigi icin sorun olmamisti yemek vermeye básladiktan sonra gelmisti hemen...hersey yolunda gider insallah...

kolay degil canim kücücük bedenler ne büyük sorunlara gögüs geriyolar...gökceyide 1 hafta sonra beslemeye basladilar yavas yavas basladilar ,, canim senin bebegin normal poposundan yapabiliyo sanirim kakasini gökcenin bagirsagindan geldigi icin sorun olmamisti yemek vermeye básladiktan sonra gelmisti hemen...hersey yolunda gider insallah...

hayır canım dışarı çıkarılan bağırsaktan geliyor kakası.birde canım ameliyatın etkisi ne kadar sürede gitmişti sizde.tamamen beslenmeye başladıktan sonra mı taburcu oldunuz ve ne kadar sürede.çok sordum belki.artık gelsin kızım istiyorum.zorlanıyorumda.allahım şifa versin bütün bebeklerede,kızımada...

hayır canım dışarı çıkarılan bağırsaktan geliyor kakası.birde canım ameliyatın etkisi ne kadar sürede gitmişti sizde.tamamen beslenmeye başladıktan sonra mı taburcu oldunuz ve ne kadar sürede.çok sordum belki.artık gelsin kızım istiyorum.zorlanıyorumda.allahım şifa versin bütün bebeklerede,kızımada...

canim önce yesil koyu bir sivi gelmisti gökcenin bagirsagindan ,, gökcede enfeksiyon vardi o yüzden sanirim sonra yemek verdikten sonra gelmisti kakasi ... anne sütü verebiliyomusun bagirsak ameliyatinda bu cok önemli ... ben anne sütü vermistim kakasinda bir problem yasamamistik ... gökce ameliyattan önce cok kötüydü canim kaybetmek üzereydik son bir sans olmustu ameliyati ,, düzelmeside cok uzun sürdü 2 hafta sonra kendine gelmisti yavrum ... ameliyattan sonrada düzelmemisti tekrar ameliyat etmek istedi doktoru offfff hatirlamak bile cok zor ... ama senin bebgin iyi allaha sükür olcak okadar canim .. ameliyat bu kolaymi bebegine zaman ver o cok güclü bir bebek yakinda kucaginda olcak ... biz 2. ameliyattan sonra ciktik hastaneden .. gökce cok sivi kaybediyodu sürekli aqua aliyodu yani sivi aliyodu ... evde bakamazdim o yüzden hemen ameliyat ettiler ... bebegin kilosu nasil canim kendini toparlayinca gönderrler eve .. üzülme yakinda kavusucaksin insallah...

canim önce yesil koyu bir sivi gelmisti gökcenin bagirsagindan ,, gökcede enfeksiyon vardi o yüzden sanirim sonra yemek verdikten sonra gelmisti kakasi ... anne sütü verebiliyomusun bagirsak ameliyatinda bu cok önemli ... ben anne sütü vermistim kakasinda bir problem yasamamistik ... gökce ameliyattan önce cok kötüydü canim kaybetmek üzereydik son bir sans olmustu ameliyati ,, düzelmeside cok uzun sürdü 2 hafta sonra kendine gelmisti yavrum ... ameliyattan sonrada düzelmemisti tekrar ameliyat etmek istedi doktoru offfff hatirlamak bile cok zor ... ama senin bebgin iyi allaha sükür olcak okadar canim .. ameliyat bu kolaymi bebegine zaman ver o cok güclü bir bebek yakinda kucaginda olcak ... biz 2. ameliyattan sonra ciktik hastaneden .. gökce cok sivi kaybediyodu sürekli aqua aliyodu yani sivi aliyodu ... evde bakamazdim o yüzden hemen ameliyat ettiler ... bebegin kilosu nasil canim kendini toparlayinca gönderrler eve .. üzülme yakinda kavusucaksin insallah...

canım bizde 1 aydan fazla aç kaldığımız için anne sütünü fazla tolere edemiyor.azar azar artırıyorlar bu yüzden.tam anlamıyla almaya başlamadı.birde çok fazla gaz problemide var.saat başı besliyorlar ama çok az.şuan 1400 gr oldu ama 15000 grda vermeyecekler.toparlanmasını bekliyoruz birde tamamen beslenmesini.

allah yardımcın olsun canım yeni okudum yazdıklarını bende 24 haftalık hamileyim daha önce 2 düşüğüm oldu şuan diken üstündeyim bişyemi oldu olacakmı diye hatta eşim dalga geçiyor kanguru gibi elini karnından çekmiyosun diye napıyım onu o kadar özlemle bekliyorum ki bak uzun zamndır savaşmış küçük meleğin en zor zamnları atlatmış şimdi kolay kısımda rabbim hep yanınızda olsun işallah eve getirdim dediğin günleride yazarsın

Selam arkadaşlar efsanecim yazılarını okudum inan okurken agladım bende geçen hafta cumartesi sancılandım hastaneye gttim erken dogumdan şüphelendiler ama çok şükür düzeldi durumum tabiki dikkat isteyen bişey bunlar bende 26 haftalık hamileyim allah yardımcın olsun dualarım bütün küvezdeki bebekler için onlar allahın bizlere bir lütfu allah yar ve yardımcınız olsun dua ediyorum melegini sana bagışlasın canım kardeşim

arkadaşlar Allah razı olsun insanın dostum dediklerinden daha yakınsınız.İnşlh allahım sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Yaşananlar çok zor Allahım inşlh küveze girmeden bebeğinizi kucağınıza verilmesini nasip etsin.

amin canım kardeşim Allah senin melegini sana bagışlasın rabbimden tek dilegim bu hayırlısıyla bunları atlatıcak o minik melek sende güçlü ol ki melegin hissetsin hayata daha sıkı sarılsın

sürekli bu topiği takip ediyorum ve güzel haberlerini okumak için bekliyorum efsanecim.. umarım herşey yolundadır

Back