• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 28 haftalık kızım için,

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
çok şükür iye gidiyor.emzirmeye başladım ama 2 gündür sütümde ani azalma oldu.oysaki 1 ya da 2 kez emziriyorum.acaba aç mı kalıyor

allah allah... üzüldüğün,sıkıldığın başka bişeyler mi oldu ki acaba sütünü etkiledi.. kızın da iyiye gidiyor halbuki.. dikkat et yediklerine cnm, süt yapan şeyleri bol bol tüket.. kızının sütüne ihtiyacı var

allah allah... üzüldüğün,sıkıldığın başka bişeyler mi oldu ki acaba sütünü etkiledi.. kızın da iyiye gidiyor halbuki.. dikkat et yediklerine cnm, süt yapan şeyleri bol bol tüket.. kızının sütüne ihtiyacı var

bilmiyorum o kadar zor günler geçirdim sütüm azalmamıştı.şimdi umudum var iye gidiyoruz.birden sütüm azaldı.yediklerime dikkat edicem bakalım ne olcak.bağışıklık sisteminin güçlü olması için anne sütü vermeliyim.bağırsağı dışarda zaten miniğimin.1 ameliyatı daha var.anne sütü vermeliyim yavruma.dua edin tabi öncesinde kavuşmamız onun sağ salim hayırlısıyla hastaneden çıkması ve benim onu kollarıma almam.

aç kalmasa bile bu ani düşüşü anlamıyorum

merhaba canim meleginin iyi olmasina sevindim ... benimde sütüm o zor günlerde hic azalmadi kizim eve geldikten sonra yetmemeye basladi ,,, emziriyorum diye pompa yapmayi birakma ,,, ne kadar cok sagarsan sütün okadar cok gelir...ben gece bile kalkip sagdim kizim evdeyken ... sabahlari dere otu yemeni tavsiye ederim ,,, ve alkolsüz biralar var cok süt yapiyo ben günde 3 tane iciyodum ,,, emzirme caylari var onlardanda günde 4.5 fincan icebilirisn cok ise yariolar ... benim sütüm geldi bunlari düzenli yaptim 1 haftaya geldi allaha sükür .. cokta kafana tákma ... süt tamamen psikolojik biseymis yetmiyo diye kendini kasarsan dahada azalir .... ben ek mamalara basladim kizim yavas kilo aldigi iicn ama ´hala emziriyorum ve pompaya devam ediyorum ne kadar anne sütü okadar saglik ,, helede bagirsaginda problem olan bebekler icin anne sütü ilacdan dahada önemli ... uzun yazdim canim ... gelir sütün takma kafana .. dualarimdasin unutmuyorum sizi ...

ynlz çok teşekkür ederim canım biraz daha dikkat edicem inşlh artar. dediğin gibi kızımın bağırsak problemi var zaten.onu anne sütüyle beslemek istiyorum

Bebeğinin iyi olmasına kendi bebeğimmiş gibi sevindim.
Çünkü bizimde bir bebeğimiz var 28 haftalık doğdu. Çektiklerini anlayabiliyoruz.
Eve çıkardık şimdi göz ve beyindeki problemleri var. Onların kontrollerini yaptırıyoruz.
Ufaklıklar çok güçlü oluyorlar inşallah bu günler geçicek, sınavdan geçiyoruz bunu unutmayın, her şeyde bir hayır vardır derler...

çok şükür iye gidiyor.emzirmeye başladım ama 2 gündür sütümde ani azalma oldu.oysaki 1 ya da 2 kez emziriyorum.acaba aç mı kalıyor

Son düzenleme:
hep okuyorum topiği yazmak bu gne kısmetmiş..daha doğrusu çok farklı bişey..bi annenin yaşadıkları..heleki yavrusu için.. .. efsane cnm en güzel haberlerini bekliyoruz... RABBİM YAVRUNA SAĞLIK GÜÇ KUVVET VERSİN İNŞ..

merhaba arkadaşlar bi türlü giremedim nete.kızımla ilgilenmekten zaman ayıramıyorum :) evet ben çooooooooook mutluyum minicik kızım evine geldi.ayrı kaldığımız günlerin acısını çıkarmaya çalışıyoruz.1 yaşına gelince dışarı alınan bağırsağı tekrar içeri alınacak.ilk başta bağırsağına takılan torba beni strese soktu ama artık onada alışmaya başladım,yani çıkarılıp takılması problemdi.canı acıyordu onuda iyice öğrendik.şimdi daha ii.artık bir sonraki ameliyata kadar ona çok ii bakmalıyım ve dışardaki bölümü temiz tutmalıyım,dikaat etmeliyim.Allahım herkesin yavrusunu bağışlasın.çocuklarımızın son sıkıntısı olsun,allah bir daha göstermesin.diğer annelerede sabır versin kavuşmayı nasip etsin.

canım benım okurken gozyaslarıma hakım olamadım allah senın gıbı annelerı eksık etmesın dualarım senınle. bende 21 haftalık hamıleyım bebegımde hep risk var dedıler amma ben ne as yaptırdıım nede aldırmayı dusunmedım allah yavrularımıza saglık versın ben yenı uyeyım okudukca yazılanları çok duygulanıyorum

merhaba arkadaşlar bi türlü giremedim nete.kızımla ilgilenmekten zaman ayıramıyorum :) evet ben çooooooooook mutluyum minicik kızım evine geldi.ayrı kaldığımız günlerin acısını çıkarmaya çalışıyoruz.1 yaşına gelince dışarı alınan bağırsağı tekrar içeri alınacak.ilk başta bağırsağına takılan torba beni strese soktu ama artık onada alışmaya başladım,yani çıkarılıp takılması problemdi.canı acıyordu onuda iyice öğrendik.şimdi daha ii.artık bir sonraki ameliyata kadar ona çok ii bakmalıyım ve dışardaki bölümü temiz tutmalıyım,dikaat etmeliyim.Allahım herkesin yavrusunu bağışlasın.çocuklarımızın son sıkıntısı olsun,allah bir daha göstermesin.diğer annelerede sabır versin kavuşmayı nasip etsin.

sizi zaman zaman takip edip,kizinizin durumunu ögreniyordum.Cok sevindim eve cikmaniza,umarim hersey daha iyi olur ve bütün sorunlarinizi cabuk atlatirsiniz.

çok çok geçmiş olsn iyi haberinizi okuyunca gözlerim doldu allah bi daha böle üzüntüler yaşatmasn beterinden korusun hepimizin yavruları allaha emanet olsn

aaaaayyyyy! çooooook sevindimmm! bugün bu topiğe bakarken aklımdan bir ton şey geçti.. umarım kötü birşey yazmaz diye açtım... umarım kızıyla ilgilenmekten internete vakit bulamıyordur dedim.. dualarım kabul oldu!! yaşasınnn! Allahım bana da bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmeyi nasip etsin.. efsanecim şimdi dua etme sırası da sende.. sen de bana dua et olur mu? kızlar! hepinizin duasına ihtiyacım var.. bayramdan sonra bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicem.. çok korkuyorum önceki gibi olmasından=(

bebek nasıl cok merak ettım canm

merhaba esracım hatırlayıp sorduğun için çok teşekkür ederim.bebeğimiz çok şükür iyi,gün geçtkçe kiloda alıyor.biliyorsundur bağırsağı dışarda.enfeksiyon kapmaması için dikkat ediyoruz.Allahın izniyle 2. ameliyat için toparlamaya çalışıyorum kızımı.

Back