Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah allah... üzüldüğün,sıkıldığın başka bişeyler mi oldu ki acaba sütünü etkiledi.. kızın da iyiye gidiyor halbuki.. dikkat et yediklerine cnm, süt yapan şeyleri bol bol tüket.. kızının sütüne ihtiyacı var
aç kalmasa bile bu ani düşüşü anlamıyorum
çok şükür iye gidiyor.emzirmeye başladım ama 2 gündür sütümde ani azalma oldu.oysaki 1 ya da 2 kez emziriyorum.acaba aç mı kalıyor
merhaba arkadaşlar bi türlü giremedim nete.kızımla ilgilenmekten zaman ayıramıyorum :) evet ben çooooooooook mutluyum minicik kızım evine geldi.ayrı kaldığımız günlerin acısını çıkarmaya çalışıyoruz.1 yaşına gelince dışarı alınan bağırsağı tekrar içeri alınacak.ilk başta bağırsağına takılan torba beni strese soktu ama artık onada alışmaya başladım,yani çıkarılıp takılması problemdi.canı acıyordu onuda iyice öğrendik.şimdi daha ii.artık bir sonraki ameliyata kadar ona çok ii bakmalıyım ve dışardaki bölümü temiz tutmalıyım,dikaat etmeliyim.Allahım herkesin yavrusunu bağışlasın.çocuklarımızın son sıkıntısı olsun,allah bir daha göstermesin.diğer annelerede sabır versin kavuşmayı nasip etsin.
bebek nasıl cok merak ettım canm