27 Ocakta Doğan Hanımlar, Nice Yıllara :)

Anuska

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
6.212
78
358
57
Doğum gününüz kutlu olsun hanımlar.

sabihaserin (55), şişli.tülin (53), papatya40 (44), baharsule (43), tanem35, niler (41), net1 (41), sebahat26 (41), sturker (40), zipzi (40), nurcan1976 (40), ardinur (39), samsez10 (37), iklim_ay (37), gamucera (37), musecum (37), sinemk, arsaniye (36), !kiki (36), yıldızxxx (35), shalby (35), TIGERANGEL (35), NUR_DUR (35), beyazgul34 (35), Aussie, karmate, azra45 (34), ebrununyeri (34), kitty. (34), hello kitty (34), polanaafrikaans (34), renkli1 (34), zeytincem (34), nergizizm (34), ALEV33 (34), armağan, devinilkay, yasmin35, sengularici (33), kontur (33), iremo, gokkay (32), oziremkan (32), teknur (32), tranvay1 (32), dogacik30 (32), antony, atike baran (31), ultlar (31), derya:))) (31), SouL (31), haticeakan (31), oyuncakbebek, minelin (30), leyla3434 (30), ivy (30), serin deniz (30), ajuu (30), darkangel1 (30), fomarya (30), ezel_peri (30), banu1980 (30), evoevo (30), cikoconcon (30), neriman60 (30), memuzin (30), serinyollu (30), fistan, sevimli_evli_begüm (29), gamzesss (29), liliyana (29), deryaaaa58 (29), deryaors (29), mertcik (29), cennetkokulu (29), esmeralda1 (29), nestle24 (29), m.efe (29), aleyna123 (28), Hülya (28), cileksever (28), gümüşnergz (28), mimi_zuzu (28), seliss (28), tiner (28), gül esmer (28), dersimli (28), defneliseda (28), sinem22 (28), N.S (28), ecmbrk (28), sperr (28), 02_ugurum_08 (28), deniz_34 (28), nsrnmstf (28), figen1982 (28), omayra82 (28), senturkburcu (27), siyahi24 (27), betus67 (27), karak05 (27), xxxerzm (27), toprakasya, gül_bahçesi (26), pupu (26), sema26 (26), enbest (26), edakst, _papatyam1_ (25), runis (25), shems (25), sbeyazgul (25), es_shee (25), bılbıldırcın (25), frezya22 (25), fiyakalim (25), __KASIRGA__ (25), b.er.il16 (25), hepgunesoldum (25), empty002 (25), esmeylul (25), newmother (25), romanna, sofya1, hulyasengul (24), aynurbursa (24), aquamarin86 (24), nalan009 (24), nilayeralp (24), missmystery, sinem87 (23), nilay87 (23), ayy (23), tuzruhu (23), 87tugba (23), çirkin (22), phekda (22), hurcan (22), sewendensewilene... (22), acccw (22), haalime (22), halis (22), arliii (22), IeFTaLyaI (22), ReCeL.. (22), enemine, ayse---gül (21), ahyeluz (21), kElEbEk MiSaLi: (21), damla17 (21), bujin (21), eda19 (21), lizye (21), ipek.41 (20), fatossen (20), nesli1234 (20), LeqendLady (20), cicimm (19), zephyranthes (18), denizinHalasi (18), perisu15 (18), PR€N$€$ (17), gzmklc (17), gozde__93 (17), A.y.S.e. (17), aslınur_gfb (15), ezgi26 (12)

Teşekkür Ediyorum..Mailime gelen kutlama mesajını yazmak istedim.
Merhaba Hülya,

Bir yıl daha geçti...
Işık hızında sanki geçen sene bugünle, aradaki zamanın akışı...
Ve umarız iyi değerlendirilmiştir bu bir yıl...
Sağlık deniliyor ya her şeyin başı...
Öyle de...
Her ner kadar cümle içinde alışılagelmiş, klasik bir temenni olsa da sağlıklı bir yıl diliyoruz yeni yaşında...
Ve tam da şu anda durup, 5 yıl öncesini düşünmeni isteriz...
5 yıl, 10 yıl?..
Ne kadar yakın geliyor değil mi?..
5, 10 yıl sonrası da bu kadar yakın işte...
Geçti...
Geçiyor...
Geçecek...
En ufak anın bile tadı çıkarılmalı...
Ara sıra, denk gelirse deniz kenarında simit, çay keyfi tadılmalı...
Yıllardır aranmayan kim varsa düşünülüp, bir anda aranmalı...
Bir çocuğun kolayca bulabileceği yerlere bozuk paralar bırakılmalı...
Sabah uykusu uzatılmalı bazen, yataktan hiç çıkmamalı...
Küçük notlar yazmalı zamanın eskitemediği...
Saklamalı sonra, hüzün olsun diye değil, anı olsun diye...
Anne, baba hatırlanmalı hayattaysa bu doğum gününde, yazının burasında aranmalı...
Ya da eli öpülmeli hemen...
Bir oda yakınlıkta olması bile anne, babanın ne büyük lütuf, ne büyük hediye...
Hiç olmazsa mutfaktan gelen tuzlu koku coşkusu için...
Ve alışverişe gönderilirken "üsüt kalsın" jesti için...
Hayatta değillerse, teşekkür etmeli, yıllarca didindikleri için...
Gider nasıl olsa, duyarlar...
Evet hemen şimdi...
Ertelememeli...
Geçti...
Geçiyor...
Geçecek...
Durmalı şöyle bir...
Neler geride kaldı, neler gelecek...
Düşünmeli...
Sonra koşmalı; iyiye, güzele doğru...
Kolay küsmemeli...
Merhametli olmalı...
Umursamamalı tüm bu yazılanları belki...
Doğum günü kutlu olmalı...
Olsun!..

Bugün çok güzel bir gün şahsım adına..Benimle aynı günde doğan tüm arkadaşlarımın doğum günü kutlu olsun ve bu yıl gönüllerinden geçen en büyük dilekleri kabul olsun..Sağlık, huzur, mutluluk ve başarı diliyorum hepinize.
ıyi ki doğmuşuzopuyorumnanaktan

Canım, yazdıkların ne kadar hoş. Hepimizin bir an durup düşünmesi gereken şeyler aslında.
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım.

Canım, yazdıkların ne kadar hoş. Hepimizin bir an durup düşünmesi gereken şeyler aslında.
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım.

Çok teşekkür ederim ablacığım,:asigim:
Her günümüz böyle güzel olsun..Senin de kızının doğum günüydü 1-2 gün önce yanılmıyorsam..Onun da doğum günü kutlu olsun..Ne diliyorsa o olsun bu yıl inşaallahopuyorumnanaktan

Sağol canım. Evet dündü kızımın doğum günü. Biz de kendi aramızda kutladık işte. Senin de tüm dileklerin gerçekleşsin inşallah.

Doğum gününüz kutlu olsun kızlar

Hülyacım ne güzel ve ne kadar da doğru şeyler yeni yaşın sana sağlık ve mutluluk getirsin işallah :1hug:

ve 27 ocak 1982.. survivor hülyam açtı dünyaya gözlerini.. "hımmm maşallah pekte tatlı bi bebek, büyüyünce çok güzel bi kız olcak annesi çok can yakar bu" dedi hemşire annesinin kucağına verirken , annesi baktı bebeğine ve gözlerine, "nasılda hülyalı bakıo adını hülya koyalım bey" dedi hemen yanıbaşında duran eşine, ee babada sevinçli tabi baba hayır dermi hiç eşine hemen kabul etti

aradan aylar geçmeye başladı,hülya emekleme, day durma , yürüme ,koşma , ev işi yapma derken kazık kadar hatun oldu ve sıra geldi hemşirenin dediği can yakma olayına kaydirigubbakcemile3

biricik eşi hülyayı ilk gördüğünde çarpıldı, ben bu kızı alıcam dedi, ee tabi bizim kızında gönlü var, düğün denek kuruldu dünya evine girildi..

günlerden bigün hülya eşine kazak dokurken ipinin bittiğini farketti, hemen nete bakındı ip olmadan nasıl dokurum die (nasıl oluo bende bilmiorum) o sıra KKyı keşfetti ve üye oldu.. yıllarca devam ettirdi üyeliğini, çok şey paylaştı, hep bi umutla anasayfanın en alt kısmındaki en son üyelik kısmına bakarak günün birinde üye olcak olan mecikini bekleyerek KKda yıllarını geçirdi..

ve beklenen oldu, gelinlik bakmak için nette gezinen mecik KKyı keşfetti ve üye oldu, artık hülya doğma sebebine kavuşmuştu, mecik onunla ölümüne gangayydı artıkolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3

bunca yıl beni ve ipeği beklediğini biliorum hülllaaaammm seni seviom patlak totolu patiye sahip şahıs, iiyiki doğdunnnn:asigim::asigim: kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
Bir doğumgünü mesajı ancak bu kadar komik olur ,Allah seni kahretmesin e mi? :roflol:
Bir defa ben evde doğmuşum hemşire yok..Sonra ismimi babam koymuş annem değil.
Ondan sonraları kısmen doğrusempatiksalakcinni

Ben de seni ve ıpek'i çok seviyorum Aylin'im:asigim:
Bu smile anlatıyor zaten her gece msn kapatırken ki smilemiz bu bizim:asigim:
Sizi çok seviyorum, iyi ki tanımışım, iyi ki o Yılbaşı topiğine girip ıpek'i tanıma fırsatı bulmuşum..ıyi ki sen varsın..ıyi ki ..Siz ikiniz gibi bir çok arkadaş edindim burda..
Hepinizi seviyorum ve ağlamadan çıkıp çorba pişirmem lazım:gitme:

Bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim Sarı Papatya'm:asigim:
ıyi ki bu doğumgünümü birlikte kutladık..
Seviyorum seni.:asigim:

Son düzenleme:
Doğum gününüz kutlu olsun kızlar

Hülyacım ne güzel ve ne kadar da doğru şeyler yeni yaşın sana sağlık ve mutluluk getirsin işallah :1hug:

Çok teşekkür ederim Eylül'cüm,
Evet bu yazıyı ben de çok beğendim..İnşallah hepimizin günü aynı güzellikte geçsina.s.

onca filme imza atmış senaristlerin hikayelerinde bile sapma oluo, benimkinde de okadar kusur olsun :mymeka: hem hiç uyumadım dikkatini çekerim olmayan yaratıcılığım sıfır kaydirigubbakcemile3

hülyammm benimmm bidenem :asigim: :asigim:

daha nice güzel yaşlara inş sevdiklerinle:Saruboceq:

hatam varsa bildirin, öperim opuyorumnanaktan

Oyyy ben bu topiği de kaçırmışım
vallahi bilgisayarımın azizliğine uğruyorum yaa mafoldumben
ben senin doğum gününü kutlaya kutlaya bitiremem hüllam, hiç girmiyim o konuya, zaten topiğe geç kaldım :umursamaz:
Aylin neler döktürmüşsün sen öyle, bayıldım boshayallersmile
Çok seviyorum sizi ben
iyi ki varsınız olumunekankayizsmile

ıpek'im böcüğüm, teşekkür ederim tatlım
Siz de iyi ki varsınız :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…