• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 Ocak 2025 taransfer olanlar belirtileriniz nelerdir

Ben transfer olmadım ama 27sinde doktora gittim yumurtan çatlamak üzere dedi ilişki yaşadım. 30unda gün boyu kasık ağrım vardı fakat şu an hiçbir belirtim yok. İnşallah olmuştur. Bende sizinle gün sayıyorum umarım hepimiz pozitifi görürüz 🤲🏻🫶🏻

Ben yarın olacağım keşke 2 embriyo da ısrar etseydim belki ikizim olurdu ikiz çok istiyordum

Eşim istemiyor zaten transfer zamanı ya eğer iki deseydim dondurulan embriyoları belki hazırlarlardı neye göre hazırlanıyor bilmiyorum ama işte

He onu bilmiyordum bizim Dr de ikize karşı anlamadım ilk deneyeceğim ya bu tutmazsa ikincide belki yaparız diyordur
Çoğul gebelikler riskli diyorlar bazı doktorlar.. ben de iki embriyo transfer ettirdim sağlıkla gelirler inşallah 🙏 çok çok riskli olsa kanun iki embriyo transferine zaten izin vermezdi diye düşünüyorum açıkçası..

Çoğul gebelikler riskli diyorlar bazı doktorlar.. ben de iki embriyo transfer ettirdim sağlıkla gelirler inşallah 🙏 çok çok riskli olsa kanun iki embriyo transferine zaten izin vermezdi diye düşünüyorum açıkçası..
Kesinlikle tamamlana anne karnında bitiyor anne ne kadar sağlıklı olsa bebekler o kadar sağlıklı yürünür ve büyür

Back