Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
27 Ocak 2025 taransfer olanlar belirtileriniz nelerdir
Çoğul gebelikler riskli diyorlar bazı doktorlar.. ben de iki embriyo transfer ettirdim sağlıkla gelirler inşallah çok çok riskli olsa kanun iki embriyo transferine zaten izin vermezdi diye düşünüyorum açıkçası..
Vende Alper bey hastasıyım. Canınızı sıkmayın yeterki sağlıkla olsun. Negatif olsaydı daha çok üzülürdünüz duruma en azından sorunu çözüme kavuşturup denersiniz ve inşallah denemeniz pozitif sonuçlanır :)
Vende Alper bey hastasıyım. Canınızı sıkmayın yeterki sağlıkla olsun. Negatif olsaydı daha çok üzülürdünüz duruma en azından sorunu çözüme kavuşturup denersiniz ve inşallah denemeniz pozitif sonuçlanır :)
Doktoruna güven gerçekten bilinçsiz ezbere hareket etmiyor :) o yüzden rahat ol aklına birşey takılıyorsa eğer hiç çekinme yaz hastaneye doktoruna sorsunlar veya ara hemşirelerle bağlan tı kur sen konuş.
Sana seni tatmin edecek bir açıklama mutlaka yaparlar.
Ben hep öyle yapıyorum yani iletişim kuruyorum hemen. Kafada kurup veya stres olmaktansa. Haftaya pazartesi kontrolüm var hatta gideceğim ama gene de bazen önceden soru sorduğum zamanlar oluyor :)
Doktoruna güven gerçekten bilinçsiz ezbere hareket etmiyor :) o yüzden rahat ol aklına birşey takılıyorsa eğer hiç çekinme yaz hastaneye doktoruna sorsunlar veya ara hemşirelerle bağlan tı kur sen konuş.
Sana seni tatmin edecek bir açıklama mutlaka yaparlar.
Ben hep öyle yapıyorum yani iletişim kuruyorum hemen. Kafada kurup veya stres olmaktansa. Haftaya pazartesi kontrolüm var hatta gideceğim ama gene de bazen önceden soru sorduğum zamanlar oluyor :)