Ya çok güzel haber bana da umut oldunuz ben de Alper beye gidiyorum benim transfer ertelendi troit yüzündenYaaaaa canım benimmmm. Cok tesekkur ediyorum. Insallah oyle olur. Dilerim senin de pozitif olsun. Yarın yazarım. Hiç umudum yok ama olsun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok güzel haber bana da umut oldunuz ben de Alper beye gidiyorum benim transfer ertelendi troit yüzündenYaaaaa canım benimmmm. Cok tesekkur ediyorum. Insallah oyle olur. Dilerim senin de pozitif olsun. Yarın yazarım. Hiç umudum yok ama olsun:)
Çoğul gebelikler riskli diyorlar bazı doktorlar.. ben de iki embriyo transfer ettirdim sağlıkla gelirler inşallahçok çok riskli olsa kanun iki embriyo transferine zaten izin vermezdi diye düşünüyorum açıkçası..
Onsallah hayirlisiyla olur sizin deYa çok güzel haber bana da umut oldunuz ben de Alper beye gidiyorum benim transfer ertelendi troit yüzünden
Vende Alper bey hastasıyım. Canınızı sıkmayın yeterki sağlıkla olsun. Negatif olsaydı daha çok üzülürdünüz duruma en azından sorunu çözüme kavuşturup denersiniz ve inşallah denemeniz pozitif sonuçlanır :)Ya çok güzel haber bana da umut oldunuz ben de Alper beye gidiyorum benim transfer ertelendi troit yüzünden
Bu arada tebrik ederim çok mutlu oldumOnsallah hayirlisiyla olur sizin de![]()
İnşallah öyle olur ya çok korkuyorum birde ben normalde geç adet oluyorum bu sefer doğum kontrol hapida vermedi akışına mi bıraksam acabaVende Alper bey hastasıyım. Canınızı sıkmayın yeterki sağlıkla olsun. Negatif olsaydı daha çok üzülürdünüz duruma en azından sorunu çözüme kavuşturup denersiniz ve inşallah denemeniz pozitif sonuçlanır :)
Doktoruna güven gerçekten bilinçsiz ezbere hareket etmiyor :) o yüzden rahat ol aklına birşey takılıyorsa eğer hiç çekinme yaz hastaneye doktoruna sorsunlar veya ara hemşirelerle bağlan tı kur sen konuş.İnşallah öyle olur ya çok korkuyorum birde ben normalde geç adet oluyorum bu sefer doğum kontrol hapida vermedi akışına mi bıraksam acaba
Teşekkürler bende soruyorum da bu sefer moralim bozuldu nasip demek ki her şeyDoktoruna güven gerçekten bilinçsiz ezbere hareket etmiyor :) o yüzden rahat ol aklına birşey takılıyorsa eğer hiç çekinme yaz hastaneye doktoruna sorsunlar veya ara hemşirelerle bağlan tı kur sen konuş.
Sana seni tatmin edecek bir açıklama mutlaka yaparlar.
Ben hep öyle yapıyorum yani iletişim kuruyorum hemen. Kafada kurup veya stres olmaktansa. Haftaya pazartesi kontrolüm var hatta gideceğim ama gene de bazen önceden soru sorduğum zamanlar oluyor :)
Tabiki öyle sıkma canını nolurTeşekkürler bende soruyorum da bu sefer moralim bozuldu nasip demek ki her şey
Canımm. Benimde öyle adetlerim düzensiz pcos var diye. Çift transfer yapildi bana bu aradaİnşallah öyle olur ya çok korkuyorum birde ben normalde geç adet oluyorum bu sefer doğum kontrol hapida vermedi akışına mi bıraksam acaba
İkisi de tuttu mu acaba?Canımm. Benimde öyle adetlerim düzensiz pcos var diye. Çift transfer yapildi bana bu arada
Doktorun pek canı istemedi çift transfere yumurtaların kaliteli diyor ama ben de korkuyorum tutmaz diye kimyasal olmuştu daha önce bir de ilaçla hazırladınız değil mi sizde transfereCanımm. Benimde öyle adetlerim düzensiz pcos var diye. Çift transfer yapildi bana bu arada
Evet çift transferi gerek görmediği sürece yapmak istemiyor benim ilk transferimde de öyle konuştuk o yüzden tek olmuştu ama ikinci transferi iki embriyo ardışık transfer ile şükür pozitifDoktorun pek canı istemedi çift transfere yumurtaların kaliteli diyor ama ben de korkuyorum tutmaz diye kimyasal olmuştu daha önce bir de ilaçla hazırladınız değil mi sizde transfere
Evet cnm ilacla. Benim biri iyi kalite digeri orta. Kendisi istedi cift transfer.kimyasal gebelik nasil oluyor canım. Nasil farkediliyorDoktorun pek canı istemedi çift transfere yumurtaların kaliteli diyor ama ben de korkuyorum tutmaz diye kimyasal olmuştu daha önce bir de ilaçla hazırladınız değil mi sizde transfere
Vallahi bilmiyorum. Şuan tek isteğim keseyi görmek canimİkisi de tuttu mu acaba?![]()
Hayırlı olsun benimde çift embriyo ama orta kalite pazartesi test günüm kaliteleri nasıldı sizinVallahi bilmiyorum. Şuan tek isteğim keseyi görmek canim![]()
İnşallah canım ya hayırlısı olsun hakkımız da stres yapmıyordum aslında ama bu sefer tutacak mı tutmayacak mı korkusu oldu herhalde bendeEvet çift transferi gerek görmediği sürece yapmak istemiyor benim ilk transferimde de öyle konuştuk o yüzden tek olmuştu ama ikinci transferi iki embriyo ardışık transfer ile şükür pozitif
Eğer iki istiyorsan bunda ısrar et korkularından da bahset ki sana yeterli cevaplar versin
Mesela benim ilk transferimde lucrin iğne ile üç ay adet olmayarak baskılama tedavisi ile olmuştu ikinci transferimde doğal rahim hazırlığı tercih edildi yani bir yumurtlama hapı kullandım galiba işe yar ayınca klasik verdiği iğneleri vitaminleri verdi transferden birkaç gün önce başladım
Tamamen nasip bence senin de bu sefer olacak bak gör![]()
Hcg 100 e kadar yükseliyor canım sonra düşüyor ilerlemiyor ben 67 ile öğrenmiştim onuEvet cnm ilacla. Benim biri iyi kalite digeri orta. Kendisi istedi cift transfer.kimyasal gebelik nasil oluyor canım. Nasil farkediliyor
Biri iyi diyebilcegimiz kalite dedi, digeri orta kalite dedi. Ikiside 5.gün embryosu. Tesekur ederim darisi basiniza insalah saglikla hayirlisiyla.Hayırlı olsun benimde çift embriyo ama orta kalite pazartesi test günüm kaliteleri nasıldı sizin
Hadi yaaa tühhh. Insallah tekrari olmaz bir dahaHcg 100 e kadar yükseliyor canım sonra düşüyor ilerlemiyor ben 67 ile öğrenmiştim onu
O korku hep oluyor daha sonraki korkular da bitmiyor ki kese görecek miyim kalp atışı olacak mı kalp atışı devam edecek mi sağlığı yerinde mi yeterli büyüme var mı annelik bu işte daha şimdiden başlıyor endişeler sen o güzel canını sıkma hep olumlu düşünmeye çalış ve Duanı sakın eksik etme ben duanın gücüne gerçekten inanıyorumbol bol okuİnşallah canım ya hayırlısı olsun hakkımız da stres yapmıyordum aslında ama bu sefer tutacak mı tutmayacak mı korkusu oldu herhalde bende