- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
Güzel olacak güzel düşünBen yapmadım. Yarin bile sonucu ogrenmekten koekuyorm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olacak güzel düşünBen yapmadım. Yarin bile sonucu ogrenmekten koekuyorm
Yaaaaa canım benimmmm. Cok tesekkur ediyorum. Insallah oyle olur. Dilerim senin de pozitif olsun. Yarın yazarım. Hiç umudum yok ama olsun:)Güzel olacak güzel düşünbebişin seninle . Sana sımsıkı tutundu. Bugün bebişine sarıl yat. Yarın keseyi ne zaman göreceğim heyecanı başlayacak
![]()
Aminnnn canımYaaaaa canım benimmmm. Cok tesekkur ediyorum. Insallah oyle olur. Dilerim senin de pozitif olsun. Yarın yazarım. Hiç umudum yok ama olsun:)
Ne kadar da doğruAminnnn canımAllah var, umutsuzluk yok. Doktorun birinden duydum. Eğer bebişiniz düşüyor ya da olmuyorsa sevinin, çünkü engelli ya da hayatı boyunca yatan birine bakmak hem maddi hem manevi çok zor. O yüzden olanda da olmayanda da vardır bi hayır. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin, oldu sevincini hepimize nasip etsin
![]()
Icime su serptinizArkadaşımında bebişi tüp bebekle oldu. 6 sene olmadı bebişi. Şuan 3 buçuk yaşında falan ama yürüyemiyo, konuşamıyor.her zaman diyor sağlıklı olsaydı evimi dağıtıp oyuncak oynayabilseydi diye. O yüzden üzülmek yok. Demek ki ikisi de bizim için hayırlı. İkinciyi transfer ettireceklerdi. Şuan ki bebişten dolayı ikinciye bakamaz. Tekrar deneme şansını yok. O yüzden hepimizin tekrar deneme şansı var. Zor imkansız değil. Yorucu ama bu yoldan yürüyebiliriz tekrar.
Bende 27ocakta transfer oldum27 Ocak 2025 taransfer olanlar belirtileriniz nelerdir
İnşaALLAH sımsıkı tutunmuştur bebişlerAmin canım. Ben Pazartesi iki tane 5. Gün embriyosu transferi oldum. Gün sayıyorum. Dün çok iyiyken sabaha karşı kasık ağrısı başladı. Şiddetli bel ağrım oluyor. Bugün biraz ağrılı bi güninşallah bebişler tutunduğu içindir. Sıcak basıyor. Menopoz da gibiyim
inşallah ikizler sıkı sıkı tutunsun da sonra gebeliğin tadını çıkarıcam
![]()
Hayirr, yapmayinn :)))Kızlar 5.gündem merhaba, nasıl gidiyor? Test yapan var mı?
inşaALLAHHhhhhAmin canım. Benim de son şansım embriyom kalmadı. Son kalanları koydular. İnşallah pozitif olur. Oğlumun kardeşi olurçok aminnn
Hayalet çizgi var gibi ama tamda emin değilimSizce varmı birşey
Çok sevindim canım benimKızlar ben hamileyimmmmmm![]()
Kaç çıktı canım kanın?Kızlar ben hamileyimmmmmm![]()
Kaç geldi betaa ?Kızlar ben hamileyimmmmmm![]()
Canim tesekkur ederim 252.8Kaç çıktı canım kanın?
Aaa çok sevindim gözün aydınKızlar ben hamileyimmmmmm![]()