En güzeli kan testi..bu gebelik testleri insanın aklını karıştırıyor..Sali vericem artık kendi doktorumla birlikte öğrenirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzeli kan testi..bu gebelik testleri insanın aklını karıştırıyor..Sali vericem artık kendi doktorumla birlikte öğrenirim
Evet ya yarın hayırlısıyla güzel sonuçlar alirimEn güzeli kan testi..bu gebelik testleri insanın aklını karıştırıyor..![]()
Evet ya yarın hayırlısıyla güzel sonuçlar alirim
Var gözüküyorArkadaşlar 3. Gün embriyosu 11. Gün sizce silik var mı ben gördüm gibi
Benimde ayni böyleydiArkadaşlar 3. Gün embriyosu 11. Gün sizce silik var mı ben gördüm gibi
Hcg için kan verdiniz mi?Benimde ayni böyleydi
Yarin vericemHcg için kan verdiniz mi?
MaşallahMerhaba cece11 ben de senin gibi 43 yaşına giricem, ben de 26 Mart 5. Gün pgt li transfer oldum.
merhaba cuma sabah saat 10 da kan verdim 195 çıktı bugün de 10.20 de verdim bakalım ne çıkacak.siz verdiniz mi bugün
Güzel sonuçlarınızi bekliyorumHakkında hayırlısı olsun inşallah bana doktorum kan ver dedi şimdi gidiyorum dua edin bana
Hadi maşallahMerhaba cece11 ben de senin gibi 43 yaşına giricem, ben de 26 Mart 5. Gün pgt li transfer oldum.
merhaba cuma sabah saat 10 da kan verdim 195 çıktı bugün de 10.20 de verdim bakalım ne çıkacak.siz verdiniz mi bugün
Bende ayni sekilde 10 uncu gunum kan verdim bekliyorumHakkında hayırlısı olsun inşallah bana doktorum kan ver dedi şimdi gidiyorum dua edin bana
Haydi hayırlı sonuçlarl inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah bana doktorum kan ver dedi şimdi gidiyorum dua edin bana
Iki kez yapilmasi gerekiyor degilmi artis oluyor diye bir arkadasda daha aynisi oldu 2 gun sonra test ver demis doktoru benimde ilk testim verdim cikmasini bekliyorumMaşallah
Gözünüz aydın
Bugün 2. Bhcg vereceğim
İlk 247 idi 9. Günde
Bugün 12. Gün![]()
bbim pozitif pozitif haberler nasip etsin inşallahBende ayni sekilde 10 uncu gunum kan verdim bekliyorum
Test sonucun 63.8 iyimj kötümü bilemedimGüzel sonuçlarınızi bekliyorum![]()
63.8 degerim dusuk oldugu icin uzgunum birazRa
bbim pozitif pozitif haberler nasip etsin inşallah