- 20 Ağustos 2024
- 243
- 59
- 13
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız0.01 di 2 yıl önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız0.01 di 2 yıl önce
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen her kadına nasip etsin aminİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Nerde yaptiniz tedaviyi ? Ben baku de düsünüyorum doktor bana üc tane 5 ci gün embryosu trasfer edelim dedi korkuyorum acikcasi:)Evet canım donasyon
Siz de mi donasyon?
Hayırlısı olsun canım bir dahikene inşallah tutunur sana geride embriyon varmıydı kaç embriyon kaldıBen elendim kızlar sonucum negatif![]()
7 tane kaldıHayırlısı olsun canım bir dahikene inşallah tutunur sana geride embriyon varmıydı kaç embriyon kaldı
Maşallah daha şansın var7 tane kaldı
Seninki tuttumu cnmMerhaba hanımlar bende 27 martta 3 gün emriyosulu ile 2 yumurta yerleşti doktorum herşeyin çok yumurtanın kalitesi çok iyi 8 hücreli dedi sanki vücüdümda organlarım yok gibi hissediyorum ara ara belime ağrılar giriyor sadece belirti olarak bu var acaba kan versem çıkar mu
Oldum benNegatif sonuç alan arkadaşlar adet oldunuz mu?
Ben olmadım hala normal mi kiOldum ben
Normal benimki erken oldu benceBen olmadım hala normal mi ki
KıbrısNerde yaptiniz tedaviyi ? Ben baku de düsünüyorum doktor bana üc tane 5 ci gün embryosu trasfer edelim dedi korkuyorum acikcasi:)
Maşallahhh , artış istenilen gibi oldu mu?gözün aydın canım rabbim saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin. ben de 10. gün verdim 272 cıktı bugün 12. günüm tekrar verdim artışa bakacagız dedi doktorum. degerim iyi mi acaba 5. gün embriyosuydu dondurulmus. bugün 500leri görürse bi daha kan vermene gerek yok 15 nisanda kese icin gelebilirsin dedi
en son dün verdim 2850 cıktı doktorum daha vermene gerek yok dedi 15 nisanda kese kontrolü icin gidecegim nasipseMaşallahhh , artış istenilen gibi oldu mu?
Bende 14 Nisan da gideceğim tekrar.
E ikizler gibi senin de?en son dün verdim 2850 cıktı doktorum daha vermene gerek yok dedi 15 nisanda kese kontrolü icin gidecegim nasipse
yok tek embriyo transfer edildi. yani bölündüyse bilemem tabi salı günü belli olur saglıkla görmek nasip olsun insallahE ikizler gibi senin de?