- 19 Ağustos 2014
- 196
- 150
- 303
- 43
İnşallah güzel güzel artmıştırHadi maşallahgözünüz aydın
Bende bugün 15 gibi vereceğim![]()
İnşallah herşey yolunda gitsin kolaylıkla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hic yazilanlara cizilenlere yada baskalarinin degerleriyle karsilastirma. Hayirli olsun rabbim kucaginada almayi nasip etsin insAllah..10 uncu gun sabah 9 da yaptirdim
Amiiin çok teşekkür ederim Allah herkese hayirli haberler almayi nasip etsinBence hic yazilanlara cizilenlere yada baskalarinin degerleriyle karsilastirma. Hayirli olsun rabbim kucaginada almayi nasip etsin insAllah..![]()
1220 olmuşİnşallah güzel güzel artmıştır![]()
Ooo ikizler mi geliyor1220 olmuş
Kesede göründü
Çift gibiler dedi Dr
Sanırım geliyor bebeklerim
Sağol amin arkadaşım inşallah darısı her isteyeneOoo ikizler mi geliyorAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Ayy çok sevindim sizin adınıza, sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah1220 olmuş
Kesede göründü
Çift gibiler dedi Dr
Sanırım geliyor bebeklerim
Acaba siz tek embriyo transferi mı oldunuz çift embriyo mu,bir de alttan mı göründü kesenizSağol amin arkadaşım inşallah darısı her isteyeneAllah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
![]()
Allah razı olsunİnşallah güzel güzel artmıştır
Ayy çok sevindim sizin adınıza, sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Teşekkür ederim inşallah, bana haftaya pazartesi kese için gideceksiniz dendi , o yüzden haftayı bekliyorum ben. Sizin de mi donasyon acabaAllah razı olsun
İnşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum
Çift embriyo 5. GünAcaba siz tek embriyo transferi mı oldunuz çift embriyo mu,bir de alttan mı göründü keseniz
Evet canım donasyonTeşekkür ederim inşallah, bana haftaya pazartesi kese için gideceksiniz dendi , o yüzden haftayı bekliyorum ben. Sizin de mi donasyon acaba
gözün aydın canım rabbim saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin. ben de 10. gün verdim 272 cıktı bugün 12. günüm tekrar verdim artışa bakacagız dedi doktorum. degerim iyi mi acaba 5. gün embriyosuydu dondurulmus. bugün 500leri görürse bi daha kan vermene gerek yok 15 nisanda kese icin gelebilirsin dediAllah razı olsun
İnşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum
Evet canım benim de donasyon, tek embriyo transferi oldumEvet canım donasyon
Siz de mi donasyon?
Hadi Allah sağlıkla süreci tamamlamayı nasip etsin inşallahEvet canım benim de donasyon, tek embriyo transferi oldum
Merhaba donasyon ne oluyorEvet canım benim de donasyon, tek embriyo transferi oldum
İnşallah, pazartesi buradan haber veririm size.Hadi Allah sağlıkla süreci tamamlamayı nasip etsin inşallah
Haftaya Pzts bende gideceğim yine
Donasyon başka bir kişiden yumurta yada sperm nakli oluyor. Türkiye de yapılmıyor ama Kıbrıs, bakü , Ukrayna da yaptıranlar var.Merhaba donasyon ne oluyor
Amh kaç sizinDonasyon başka bir kişiden yumurta yada sperm nakli oluyor. Türkiye de yapılmıyor ama Kıbrıs, bakü , Ukrayna da yaptıranlar var.
0.01 di 2 yıl önceAmh kaç sizin