27 mart transfer olan var mi beraber bekleyelim 🥰

Üzülme arkadaşım ben doktorumu aradım 50 üzeri iyi bi değer inşallah ikiyede katlanır hiç sıkma canını hatta tadını çıkar

Ayy canım 27 Mart mı senin belirtin falan oldu mu benhala test yapmadım yarın kan testi vereceğim
Valla belirti mi bilmiyorum ama 8. Gündem beri iğne batar gibi kasık ağrım oldu ara arşda bel ağrısı iki gündür de kahverengi lekelenme var bugün 11. Günüm doktorum u aradım normal dedi gerisini Allah bilir artık

Herkesin sonuclarini 200 250 gorunce cok uzuldum bos gebelik falan demiş herkes umudum kalmadi yani

Yaa oylemi insallah cok moralim bozuldu sizin kaçti deneyimleri olan yazabilirmi
Kimseyle kendini kıyaslama zor biliyorum ister istemez kıyaslıyorsun ama herkesin bünyesi metabolizması yaşı hormonu yaş yaşantısı Farklı o yüzden 50’nin üzerinde değerin var yat dinlen ilaclarini kullan iki gün sonra da inşallah çok daha yüksek bir değer gelecek

Bende 2023 Şubat 3 de bir kız çocuk sahibi oldum tüp Bebek şuan 2 yaşında 🤗 sizlerin yazdıklarınızı okuyunca 2022 yılına gittim o transfer anı hep aklımda ben 3 gün ev istirahati almıştım ve çok yatmadım gezindim WC giderken bir tur attım evin içinde 4 gun işe gittim benim 5 gün emriyosuydu ve ben 5gun öyle 5 günde kendin bekledim 10 gün oldu sonra baktım çok hafif çizgi sonra 12 gün kan tahlili ne gittim btc 90 çıktı benimki gün ve gün büyüdü sanki çok garipti hemen 300 500 görmedim ben kan tahlilinde o yüzden bekleyin arkadaşlar hepinizin sonuçlar pozitif çıksın ve hepiniz sağlıkla kucağınıza alın amin. Daha sonra benim yerleşme kanamam oldu ama öyle böyle değil 10 dk bucadan Karşıyaka'da gittik Dr çok şükür 🤲 şimdi yanımda bana seni çok seviyorum diyor rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤗 amin ecmain 🤲

Back
X