- 21 Mart 2025
- 36
- 31
- 3
- 33
Kacinci gün degerin ?63.8 degerim dusuk oldugu icin uzgunum biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci gün degerin ?63.8 degerim dusuk oldugu icin uzgunum biraz
Tam ortada bi değer galiba 2.kan değerinde daha belli olur bu değerlerden yükselen çok kişi gördüm burda63.8 degerim dusuk oldugu icin uzgunum biraz
Ayy canım 27 Mart mı senin belirtin falan oldu mu benhala test yapmadım yarın kan testi vereceğimArkadaşlar 3. Gün embriyosu 11. Gün sizce silik var mı ben gördüm gibi
Bende ayni sekilde 10 uncu gunum kan verdim bekliyoru
İyi tabiki iyiiiTest sonucun 63.8 iyimj kötümü bilemedim
Valla belirti mi bilmiyorum ama 8. Gündem beri iğne batar gibi kasık ağrım oldu ara arşda bel ağrısı iki gündür de kahverengi lekelenme var bugün 11. Günüm doktorum u aradım normal dedi gerisini Allah bilir artıkAyy canım 27 Mart mı senin belirtin falan oldu mu benhala test yapmadım yarın kan testi vereceğim
10 uncu gun sabah 9 da yaptirdimKacinci gün degerin ?
İyi tabiki iyiii
Bebek var tutunmaya devam ediyordoktor ile görüştün mü?
İyi tabiki iyiii
Bakalim herkes farklo bisey diyor düşedebiliyormuş sagliksiz gebelik falan diyorlarTam ortada bi değer galiba 2.kan değerinde daha belli olur bu değerlerden yükselen çok kişi gördüm burda
Iki gun sonra testi tekrarla pozitif dediler ilaclari icmeye devam edicekmisim ama icim hic rahat degilİyi tabiki iyiii
Yaa oylemi insallah cok moralim bozuldu sizin kaçti deneyimleri olan yazabilirmiÜzülme arkadaşım ben doktorumu aradım 50 üzeri iyi bi değer inşallah ikiyede katlanır hiç sıkma canını hatta tadını çıkar
Bu değerlerden yukleBakalim herkes farklo bisey diyor düşedebiliyormuş sagliksiz gebelik falan diyorlar
Strese girme hiç yarından sonra artışa görünce için daha rahat ederBakalim herkes farklo bisey diyor düşedebiliyormuş sagliksiz gebelik falan diyorlar
Kimseyle kendini kıyaslama zor biliyorum ister istemez kıyaslıyorsun ama herkesin bünyesi metabolizması yaşı hormonu yaş yaşantısı Farklı o yüzden 50’nin üzerinde değerin var yat dinlen ilaclarini kullan iki gün sonra da inşallah çok daha yüksek bir değer gelecekYaa oylemi insallah cok moralim bozuldu sizin kaçti deneyimleri olan yazabilirmi
Bakalim herkes farklo bisey diyor düşedebiliyormuş sagliksiz gebelik falan diyorlar
İnşallah öyle olur herkese allah kolaylik versin kimse boş geri dönmesin bu hastanelerdenBu değerlerden yukle
Strese girme hiç yarından sonra artışa görünce için daha rahat eder
Hayırlisı bakalim artıkDur bakalım strese girme hemen
Ve sağlıksız olacağına
Böyle olması inan onun ve senin için daha hayırlı olur sen hayırlısını dile sadece
Aminnİnşallah öyle olur herkese allah kolaylik versin kimse boş geri dönmesin bu hastanelerden![]()