27 mart transfer olan var mi beraber bekleyelim 🥰

Bende bel ağrısı yok. Kasıklarıma bazen ağrı giriyor ilaçlardan mı yoksa tutundu mu hiç bilmiyorum. Ben de Salı günü kan vericem tam doktorumun söylediği tarihte.🥴🥴sen lekelenme falan yaşadın mı bende olmadı
Lekelenme bendede olmadi bugun 8 inci gunum ama lekelenme olmamasi aksine iyi birseymis tecrubesini yasayan arkadaslar belirtmiş düsük tehlikesi olan kisilerde oluyormuş genelde hala daha hic bir belirtim yok

İnşallah amin hepimizin gönlüne göre olsun 🥰 sizin kasık agriniz var mı
Hiç bir belirtim yok klasik şeyler hariç bugun 8.ci gün dun bel agrim vardi gogus hassasiyeti var , bugun sabah tekrar test yaptim cizgi daha silikken baya belirgin bu şekilde ama ilaclardan dolayi diyenler var veya umutlanmak istemiyorum

Eklentiler

• 1000038079.webp
    1000038079.webp
    5 KB · Görüntüleme: 14
Hiç bir belirtim yok klasik şeyler hariç bugun 8.ci gün dun bel agrim vardi gogus hassasiyeti var , bugun sabah tekrar test yaptim cizgi daha silikken baya belirgin bu şekilde ama ilaclardan dolayi diyenler var veya umutlanmak istemiyorum
Bi iğne vardı ovitrale mi ne ondan vurulmadiysaniz ilaçlardan pozitif çıkmaz

Lekelenme bendede olmadi bugun 8 inci gunum ama lekelenme olmamasi aksine iyi birseymis tecrubesini yasayan arkadaslar belirtmiş düsük tehlikesi olan kisilerde oluyormuş genelde hala daha hic bir belirtim yok
Ay hadi inşallah sizin dediğiniz gibidir. Benim bugün transfer günü dahil 10. Günüm. Salı günü test yapıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum

Ay hadi inşallah sizin dediğiniz gibidir. Benim bugün transfer günü dahil 10. Günüm. Salı günü test yapıcam nasıl dayanıcam transf
Ay hadi inşallah sizin dediğiniz gibidir. Benim bugün transfer günü dahil 10. Günüm. Salı günü test yapıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum
9. Gun oluyor yani transfer günü sayilmiyor ya , hastaneden veya embriyodan kaynakli sanirim benimde 8 inci gunum 2 gun sonra kan testi vericem

Evet uc gundur silikte olsa pozitif cikiyor bugun daha da koyu gibi ama dogrulugu artik kan testinde cikar umutlanmiyorum
İnşallah canım silik oluyorsa vardır ya şimdiye kadar onlarca test yaptım bi kere bile silik görmedim😁😁 kaç gün kaldı test gününe

Back
X