Yapmadım. Bugun çıkabilirsem test alıp yarın yaparım ya da artık kana kaldıMerhaba bugun 9 uncu gununuz sanirim test yaptiniz mi tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadım. Bugun çıkabilirsem test alıp yarın yaparım ya da artık kana kaldıMerhaba bugun 9 uncu gununuz sanirim test yaptiniz mi tekrar
Lekelenme bendede olmadi bugun 8 inci gunum ama lekelenme olmamasi aksine iyi birseymis tecrubesini yasayan arkadaslar belirtmiş düsük tehlikesi olan kisilerde oluyormuş genelde hala daha hic bir belirtim yokBende bel ağrısı yok. Kasıklarıma bazen ağrı giriyor ilaçlardan mı yoksa tutundu mu hiç bilmiyorum. Ben de Salı günü kan vericem tam doktorumun söylediği tarihte.sen lekelenme falan yaşadın mı bende olmadı
Hayırlısı olsun insallah cok guzel sonuclar alirsinizYapmadım. Bugun çıkabilirsem test alıp yarın yaparım ya da artık kana kaldı
İnşallah amin hepimizin gönlüne göre olsunHayırlısı olsun insallah cok guzel sonuclar alirsiniz![]()
Hiç bir belirtim yok klasik şeyler hariç bugun 8.ci gün dun bel agrim vardi gogus hassasiyeti var , bugun sabah tekrar test yaptim cizgi daha silikken baya belirgin bu şekilde ama ilaclardan dolayi diyenler var veya umutlanmak istemiyorumİnşallah amin hepimizin gönlüne göre olsunsizin kasık agriniz var mı
Bi iğne vardı ovitrale mi ne ondan vurulmadiysaniz ilaçlardan pozitif çıkmazHiç bir belirtim yok klasik şeyler hariç bugun 8.ci gün dun bel agrim vardi gogus hassasiyeti var , bugun sabah tekrar test yaptim cizgi daha silikken baya belirgin bu şekilde ama ilaclardan dolayi diyenler var veya umutlanmak istemiyorum
Hayir aldim ama hic vurulmadim , suan ki ilaclarim progestan dex igne , progestan fitil , folik asit , d 3 , ve estrafemBi iğne vardı ovitrale mi ne ondan vurulmadiysaniz ilaçlardan pozitif çıkmaz
Bende aynılarını kullanıyorum bunlar gebelik testine etki etmezHayir aldim ama hic vurulmadim , suan ki ilaclarim progestan dex igne , progestan fitil , folik asit , d 3 , ve estrafem
Bi iğne vardı ovitrale mi ne ondan vurulmadiysaniz ilaçlardan pozitif çıkmaz
O halde pozitifiz sadece cok yeniBende aynılarını kullanıyorum bunlar gebelik testine etki etmez
Happy mom diye bi uygulama var ben ordan takip ediyorum bebek gelişimini zaten yeni yeni neta hcg salgılanmaya başladıO halde pozitifiz sadece cok yeni
Daha nokta kadarlar eğer bizimlelerse ki inşallah öyledirHappy mom diye bi uygulama var ben ordan takip ediyorum bebek gelişimini zaten yeni yeni neta hcg salgılanmaya başladı
Aynen küçücükDaha nokta kadarlar eğer bizimlelerse ki inşallah öyledir![]()
Ay hadi inşallah sizin dediğiniz gibidir. Benim bugün transfer günü dahil 10. Günüm. Salı günü test yapıcam nasıl dayanıcam bilmiyorumLekelenme bendede olmadi bugun 8 inci gunum ama lekelenme olmamasi aksine iyi birseymis tecrubesini yasayan arkadaslar belirtmiş düsük tehlikesi olan kisilerde oluyormuş genelde hala daha hic bir belirtim yok
Ay hadi inşallah sizin dediğiniz gibidir. Benim bugün transfer günü dahil 10. Günüm. Salı günü test yapıcam nasıl dayanıcam transf
9. Gun oluyor yani transfer günü sayilmiyor ya , hastaneden veya embriyodan kaynakli sanirim benimde 8 inci gunum 2 gun sonra kan testi vericemAy hadi inşallah sizin dediğiniz gibidir. Benim bugün transfer günü dahil 10. Günüm. Salı günü test yapıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum
Bizde dayanamayip hep idrar testi yapanlardanizAy hadi inşallah sizin dediğiniz gibidir. Benim bugün transfer günü dahil 10. Günüm. Salı günü test yapıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum
Ben dayandım daha hiç yapmadım sizde çıktı mıBizde dayanamayip hep idrar testi yapanlardaniz![]()
Evet uc gundur silikte olsa pozitif cikiyor bugun daha da koyu gibi ama dogrulugu artik kan testinde cikar umutlanmiyorumBen dayandım daha hiç yapmadım sizde çıktı mı
İnşallah canım silik oluyorsa vardır ya şimdiye kadar onlarca test yaptım bi kere bile silik görmedimEvet uc gundur silikte olsa pozitif cikiyor bugun daha da koyu gibi ama dogrulugu artik kan testinde cikar umutlanmiyorum
Ben dayandım daha hiç yapmadım sizde çıktı mı
Bugunu saymassak 1 gun pazartesi test günümİnşallah canım silik oluyorsa vardır ya şimdiye kadar onlarca test yaptım bi kere bile silik görmedimkaç gün kaldı test gününe
İnsallah ya bende ayni seyi dusunuyorum biri cikar ikisi cikar hepsi cikmazdi heralde pozitifİnşallah canım silik oluyorsa vardır ya şimdiye kadar onlarca test yaptım bi kere bile silik görmedimkaç gün kaldı test gününe