• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 Eylül transfer Olacaklar dondurulmuş embriyo 2022

Pembikeller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
89
127
43
Selam arkadaşlar 33 yaşındayım 2.ci tüp Bebek denemem olacak Allah nasip ederse bu süreçte hangi ilaçları kullandınız aldığınız vitaminler kullanmak zorunda olduğunuz ilaçlar varmı?
benim var kolşisin dispert sakıncası olmayacağını söyledi doktorum.
bu arada pcos var tüpler açık 14 yıl oldu bir çok tedavi gördüm nasip inşallah bu ayadır.Birbirimize destek olalım diye açtım burayı 😊Ayni tarihte transfer olacak olanlar varsa burdan birbirimizi aydınlatalim

Son düzenleme:
Öncelikle moral olsun diye yazmak ıstedım bende 4 sene mücadele vrrdım. 2 defa tüp actırdım derken suan ıkızlere hamıleyım 26. Haftadayım... Donmus transfer yapılması onerırım .. İstanbul'daysan mutlaka Kadıköy Medicana hasranesindeki yada ınstagramdan Dr.cihan Karadağ yazıp arastrmanı öneririm doktor cok onemlı cunku ..

Ben de 27 eylül de transfer oldum 3.gün embriyosu belirtim yok hic bekliyorum bakalım erken gebelik testi de yapmadım korkuyorum tutmazsa diye bilemiyorum hayırlısı artik

Ben de 27 eylül de transfer oldum 3.gün embriyosu belirtim yok hic bekliyorum bakalım erken gebelik testi de yapmadım korkuyorum tutmazsa diye bilemiyorum hayırlısı artik
Merhaba bende 30 Eylül transfer oldum 3.gün embriyosu bende de hiç belirti yok inşallah hamileyizdir siz evde test yaptnz mı 🤲

Öncelikle moral olsun diye yazmak ıstedım bende 4 sene mücadele vrrdım. 2 defa tüp actırdım derken suan ıkızlere hamıleyım 26. Haftadayım... Donmus transfer yapılması onerırım .. İstanbul'daysan mutlaka Kadıköy Medicana hasranesindeki yada ınstagramdan Dr.cihan Karadağ yazıp arastrmanı öneririm doktor cok onemlı cunku ..
Merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah transferden sonra belirtiler varmıydı yoksa bşy hissetmesiniz mi teste kadar

Benim çift embriyo transfer oldum ama dediğim gibi belirti yok heyecanlandım test almşssınız bende heyecanlandım inşallah POZİTİF görürsün canm

Merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah transferden sonra belirtiler varmıydı yoksa bşy hissetmesiniz mi teste kadar
Hiçbirsey hissetmedim hissetmıyosun ztn batma felan olmadı sadece kedi besliyorum kedım cok karnıma yattı .. kımseye soylemeden gızlıce test yaptım 5-6 gundu pozıtıftı

İnşallah sizin belirtilerinz var mı hepimiz hamiş oluruz inşallah
Bende ilk günden itibaren adet agrısına benzer hafif agrılar ve batma hissi oldu 5. gün agrının şiddeti biraz daha fazlaydı bugün hiçbir sey hissetmiyorum sabah mide bulantısı ile uyandım ve agzımda değişik bir tat vardı test yaptım silik ikinci çizgi çıktı hayırlısı artık yarın sabah yine yapacagım koyulaşma var mı diye takip edeceğim.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizim başımıza ☺️🤲
Herzaman dua ediyorum bende 4 sene mücadele verdım okudum hep burdan herkesin hıkayesını.. ne balon patlattım cınsıyet ıcın ne oda susliycrm hastanede .. zamanında benı uzen hıcbırseyi yapmıyorum .. dua edin yer gök dua ben hep dua ettim Meryem suresını cok dinledim ..

Herzaman dua ediyorum bende 4 sene mücadele verdım okudum hep burdan herkesin hıkayesını.. ne balon patlattım cınsıyet ıcın ne oda susliycrm hastanede .. zamanında benı uzen hıcbırseyi yapmıyorum .. dua edin yer gök dua ben hep dua ettim Meryem suresını cok dinledim ..
Bende dinliyorum evet yolumuz zorlu Allah büyük Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evimize çocuk sesleriyle doldursun amin 🤲☺️

Back