• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 Ekimde dondurulmuş 3. gün 2 adet yüksek kalite embriyo transferi

Merhaba kızlar.
Bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim.
Çok heyecanlıyım. Kalbim yerinden çıkacak gibi. İnşallah ikisini de sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur🤗🤲 dualarınızı bekliyorum. sizler nasılsınız?
ayyyy❤️❤️🧿🧿 aminnnn inşallah! çok güzel haber çokk çok sevindim!
ben iyiyim, bugünlük bir değişiklik yok, ben de cumartesiyi bekliyorum, bakalım🙏🏼

Pozitif sonuç alan arkadaşlar nasılsınız. Ağrınız sanciniz var mı?
Benim bel ve göbek deliği çevremde ağrı var.
Yarın kese görmeye çağırdı doktor.
İnsaalah hayırlısıyla kese ve kalp duyar sağlıkla dünyaya getirirz.

Benim transferin 16.gunu 880 di muhtemelen tek
Hayırlısıyla gelsinler inşaallah 🙏
Amin inşallah. Ben de çok merak etmiştim ikisi de tuttu mu diye. Tutmuş çok şükür. İnşallah sağlıkla ikisini de kucağıma almak nasip olur🤲. Belli olmaz belki senin de ikisi de tutmuştur. Merakla bekliyorum sonucunu. Allah gönlüne göre versin 🙂

Amin inşallah. Ben de çok merak etmiştim ikisi de tuttu mu diye. Tutmuş çok şükür. İnşallah sağlıkla ikisini de kucağıma almak nasip olur🤲. Belli olmaz belki senin de ikisi de tutmuştur. Merakla bekliyorum sonucunu. Allah gönlüne göre versin 🙂
Amin insaalah
Sen kese görmeye gittin mi?
Ben yarın gideceğim acaba değer dusukken görülebilecek mi?

Merhaba ben de haftaya gideceğim doktora. Kaygılı bekleyiş devam anlayacağın. İnşallah hayırlı haberler alırız. Benim durumum seninkiyle aynı iki kan testi verdim bekliyorum. Kaç tane kaçıncı gün embriyosu transfer edildi. Kan testlerini kaç gün sonra verdin sonucları nasıldı.
Hayırlı olsun canımmmm muhteşem bir haber :) daim olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Merhaba kızlar.
Bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim.
Çok heyecanlıyım. Kalbim yerinden çıkacak gibi. İnşallah ikisini de sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur🤗🤲 dualarınızı bekliyorum. sizler nasılsınız?
Hayırlısı Olsun Canım Çok sevindim senin adına darısı bekleyen ben dahil herkesin başına inşallah 🙏🧿

Back
X