Transfer gunu dahil 7. Gun canim
[/QUOTE
Benimde yokCesaretim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer gunu dahil 7. Gun canim
[/QUOTE
Benimde yokCesaretim yok
Ne demek canım hepimiz yeni öğreniyoruz merak ediyoruz, doktorlar da saolsunlar tane tane açıklamıyorlarSağda 13 solda 16 saydı ben de o an şok oldum . Neyse öyleyse en azından sorun yok. Sağol canım :)
Sorma aynen öyle bide doktora gidince sorcaghim seyleride unutuyorum hep zateb evde sorarım diyorum gidince kalıyorNe demek canım hepimiz yeni öğreniyoruz merak ediyoruz, doktorlar da saolsunlar tane tane açıklamıyorlar
Siz arasaydınız keşkeİŞte her geçen gün yeni bir şeyler ögreniyoruz dedim ya şimdide çözülürken risk oldugunu ögrendim Rabbim daha fazla derinlere inip kafayı yemeden saglıklı sıhhatli evlatlat hepimize nasip eylesin❤Benim de kafama su takıldı bana 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane.Kalan 3 tane daha vardı onları donduracak mısınız dedim henüz izlemeye devam ediyoruz duruma göre size bilgi verecez dediler Pazartesi 5. Gündü ama aramadılar hala inşallah 5. Güne gelmişlerdir uarın ararlar diye bekliyorum
Aradım canım haber gelmeyinceSiz arasaydınız keşke
Günaydın fatma hnmbugun benım 11 günüm teansferden sornaki iki sabahtır kahverengi lekelenme oldu wcden sonra gun ıcınde olmuyor sizde varmı böyle bır sey drumu aradım ılaçlara devam et panik yok dedi yerleşme kanaması deniyormus belli etmıyorum ama cok heycanlıyımAradım canım haber gelmeyince
Benim 7. Günüm canım hiç öyle bişey olmadı daha lekelenme falan 12 martta test günüm bekleyecem o günü Bende aşıro mide bulantısı var ama o belirti değil diyorale baska bi sebebi bar demekki mide bulantısının Siz ne zaman test yapacaksınızGünaydın fatma hnmbugun benım 11 günüm teansferden sornaki iki sabahtır kahverengi lekelenme oldu wcden sonra gun ıcınde olmuyor sizde varmı böyle bır sey drumu aradım ılaçlara devam et panik yok dedi yerleşme kanaması deniyormus belli etmıyorum ama cok heycanlıyım
18.-20 oldugunda opu olur üç dört güne o seviyeyi bulur galiba bildiğim kadarıylaKızlar 14mm yumurta tahmini 18mm kaç günde ulaşır cuma kontrolde 10mm 14 arası mm yumurtalarım vardı sizce opu ne zaman olur opu öncesi kaç mm olmalı
Anladım canım cumadan pazartesi ye kadar olur inşallah ya18.-20 oldugunda opu olur üç dört güne o seviyeyi bulur galiba bildiğim kadarıyla
Olur olur inşallahAnladım canım cumadan pazartesi ye kadar olur inşallah ya
Canım napıyorsun iyi misin sesin çıkmıyor yarın büyük gün heyecanlı mısınPaArtesiyi beklicz artik
Aynen canim yaaa sali kan vercem bende ama idrar yaptim idrarda ciktiCanım napıyorsun iyi misin sesin çıkmıyor yarın büyük gün heyecanlı mısın
Yaaa ciddi misin cok sevindim hayırlı olsun kuzumDarısu basıma yaaaa benimde idrar yapasım car da eşim yapmamam için söz verdirdiAynen canim yaaa sali kan vercem bende ama idrar yaptim idrarda cikti
Insallh vardir kuzum yaaaaYaaa ciddi misin cok sevindim hayırlı olsun kuzumDarısu basıma yaaaa benimde idrar yapasım car da eşim yapmamam için söz verdirdi
Sagolasin canim darisii basinaaaaYaaa ciddi misin cok sevindim hayırlı olsun kuzumDarısu basıma yaaaa benimde idrar yapasım car da eşim yapmamam için söz verdirdi
Merhaba canımm bir tane güzel haber geldi inşalalh devamıda gelir benimde Perşembe test günüm dıa et bana.Benimde 5 yumurtam döllenmişti 2 tanesi kaliteliydi 3. Günde transfer ettiler alsında sizinde öyle olabilirmiş 5 günekadar beklemek yanlıs demişti benim doktorum anne karnında devaö etme ihtimalleri daha yüksek demişti ama tabi sen doktoruna güven canım benim o en iyisini düşünür her hasta ve doktor farklıdır kıyaslamak olamazMerhaba bayanlar sizlerden de güzel haberler duymak cok sevindirici olur benim durumunda rezerv azlığından ve çikolata kistinden dolayı tüp bebek yapıldı perşembe 6 yumurta toplandı bugün 3.gün 2 embriyo istenen seviyede dedi embriyolog , 5.güne 2 embriyo gidecek mi diye cok endişeliyim kızlar , eğer olumlu giderse taze transfer olucak salı günü